Eşimin gizlediği tören

Bizim iliskide zaten ben dominant kişi değilim ki. En ufak kuslukte ben alttan aliyorum biliyor dayanamadigimi. Yapılan yorumlardaki baskın kişi asla degilim
Ses çıkarın o halde bu ne rahatlık ne münasebet yani gizli saklı yapması zaten başlı başına bir sorun her şeyi de alttan almayın rahata alıştırmışsınız

Sorun cikarmazdim öyle bir yapım yok. Kafaya takar üzülürüm genelde meselelerde. Diyelim ki bunu düşündü yahu etkinlik bitti yine detay vermedi.

Merhaba arkadaşlar, ben daha önce de eşim ve ilk evliliğinden olan kızları ile ilgili yazmıştım. Bu sefer söyle bir durum söz konusu oldu. Birkaç gün için şehir dışında olmam gerekiyordu. Tesadüfen ben yokken kızının nişan törenine katıldığını öğrendim. Hem de bir tanıdığın durumundan. Bana arkadaşlar ile yemekteyiz dedi nişanda çıktı. Suphelenince küçük bir merasim oldu gerilme ikimizi ilgilendiren bir konu değil ondan söylemedim dedi ama şok oldum. Fotoları gördüm is arkadaşı birkaç kişi de var. Dün arkadaslarin nasil yemek iyi miydi diye imalı bir soru sordum ki davetlileri gördüğümü anlasın diye üste çıktı. Dolaylı sormak sana yakışmıyor falan. Akşamdan beri de ne arıyor ne soruyor ki inattır. Ben çok kırıldım ve üzüldüm. Kafama takılmasın istemis olsa da çok çok ayip etti. Küs kalmak istemiyorum ancak aşırı gerginim.elimde telefon bekliyorum. Yazmıyorum ben de gururum incindi. Mekan dahi tutulmuş bana söylemedi adı bile geçmedi. Sizce ne yapayom ki yaptigini anlasın? Yoruldum hep alttan almaktan
bencede size ayıp etmiş açıkça bu durumu sizinle paylaşabilirdi. sizde kendinizi güzelce ifade edip özür dilemesi gerekirdi.

17 Aralık 2022 konunuzdan:
Herkese merhaba. Çok çok bunaldım ve değerli vaktini ayırıp fikir verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Yaklaşık 5 senelik bir ilişki sonrasinda 3 aydır evliyim ama işler umduğum gibi gitmiyor. Durum şu ki eşim çok değişti. Kendisinin ilk evliliğinden olan kızları var ve neredeyse tüm sosyal aktivitelerini onlarla yapmaya başladı. Söyle özetlemek gerekirse sabah kalkış kahvaltı eşim çıkar kızları ile takılır gelir yemek yeriz tv ve uyuma vakti. Elbetteki evlatları elbetteki vakit ayıracak ama haftada 5 gün onlarla disarida yemek yiyip bir yerlere giderken benimle surekli evde olması normal mi sizce? Bunu dile getirsem çocukları kıskanmis olacağım ve tepki alacagim kendisinden eminim. Ona göre evimizde hiçbir eksik yok ve benim evde olup keyfime bakmam gerek. Şu güzel havada yine kızları ile geziyor ama ben evdeyim. Haa hiç mi cikmiyoruz çıkıyoruz ama haftada 1 o da 1 ya da 2 saat. Durum bu sevgili arkadaşlar. Çok çok üzülüyorum ancak birsey söylesem yanlış anlasilmaktan korkuyorum.
Merhaba arkadaşlar, ben daha önce de eşim ve ilk evliliğinden olan kızları ile ilgili yazmıştım. Bu sefer söyle bir durum söz konusu oldu. Birkaç gün için şehir dışında olmam gerekiyordu. Tesadüfen ben yokken kızının nişan törenine katıldığını öğrendim. Hem de bir tanıdığın durumundan. Bana arkadaşlar ile yemekteyiz dedi nişanda çıktı. Suphelenince küçük bir merasim oldu gerilme ikimizi ilgilendiren bir konu değil ondan söylemedim dedi ama şok oldum. Fotoları gördüm is arkadaşı birkaç kişi de var. Dün arkadaslarin nasil yemek iyi miydi diye imalı bir soru sordum ki davetlileri gördüğümü anlasın diye üste çıktı. Dolaylı sormak sana yakışmıyor falan. Akşamdan beri de ne arıyor ne soruyor ki inattır. Ben çok kırıldım ve üzüldüm. Kafama takılmasın istemis olsa da çok çok ayip etti. Küs kalmak istemiyorum ancak aşırı gerginim.elimde telefon bekliyorum. Yazmıyorum ben de gururum incindi. Mekan dahi tutulmuş bana söylemedi adı bile geçmedi. Sizce ne yapayom ki yaptigini anlasın? Yoruldum hep alttan almaktan

Bu evlilik sizi gerçekten mutlu ediyor mu ? Eşinizle 6 yıl 3 aylık bir ilişkiniz varmış ve bu ilişkinin 1 yıl 3 aylık kısmında evliymişsiniz.

Eşiniz evlendikten sonra haftanın 5 günü dışarda kızlarıyla zaman geçirip, yemek yerken sizi dışlamış. Adam bu davranışları sergilerken sadece 3 aydır evliymişsiniz.

Geçen 1 yılda da işler iyiye gitmemiş. Adam kızının nişan törenini size söylemediği gibi siz tesadüfen bir arkadaşının durumunda görmeseniz size hiç söylemeyecekmiş gibi duruyor.

Sizi hayat arkadaşı olarak görmeyen ve dışlayan bu adamla hayatınızı paylaşmaya devam etmek istediğinize emin misiniz ?

Aa çok ayıp olmuş. Madem sorun çıkarmıyorsunuz " hayatım beraber gidersek gerginlik olur , hem nişana hem bize yansır" diyebilirdi veya şu kadar bütçeyi nişan için ayırıyorum mutabık olalım diyebilirdi. Hiç hoş değil. Mevzu orada olup olmamak değil zaten gitseniz size daha fazla stres sebebi ama bu şekilde hiç hoş değil.

17 Aralık 2022 konunuzdan:

Bu evlilik sizi gerçekten mutlu ediyor mu ? Eşinizle 6 yıl 3 aylık bir ilişkiniz varmış ve bu ilişkinin 1 yıl 3 aylık kısmında evliymişsiniz.

Eşiniz evlendikten sonra haftanın 5 günü dışarda kızlarıyla zaman geçirip, yemek yerken sizi dışlamış. Adam bu davranışları sergilerken sadece 3 aydır evliymişsiniz.

Geçen 1 yılda da işler iyiye gitmemiş. Adam kızının nişan törenini size söylemediği gibi siz tesadüfen bir arkadaşının durumunda görmeseniz size hiç söylemeyecekmiş gibi duruyor.

Sizi hayat arkadaşı olarak görmeyen ve dışlayan bu adamla hayatınızı paylaşmaya devam etmek istediğinize emin misiniz ?
Kızları ile olan kısmı çözdük. Büyüdüler ve ozerklestiler. Eşimi çok seviyorum o da nezaketli biridir ancak küslük konusu olunca inatlasiyor. Beni sevdiğine eminim herseyi sorar fikir alır ancak ona olan zaafimin farkinda bu da beni yoruyor

Aa çok ayıp olmuş. Madem sorun çıkarmıyorsunuz " hayatım beraber gidersek gerginlik olur , hem nişana hem bize yansır" diyebilirdi veya şu kadar bütçeyi nişan için ayırıyorum mutabık olalım diyebilirdi. Hiç hoş değil. Mevzu orada olup olmamak değil zaten gitseniz size daha fazla stres sebebi ama bu şekilde hiç hoş değil.
Ben gitmezdim bütçe sorunumuz da yok. Kızına araba da aldı. Asla mesele olmaz

E bu durum hiç sorun etmeyeceğiniz bir şeyse adam neden gizledi? Ve aramızda gerginlik çıkmasın diye gizledim dedi onu anlamadım. Fantezi olarak mı gizledi? Böyle gizli gizli tören yapınca daha mı zevkli oluyor? Deli mi bu adam nedir yani derdi?

Bir de adamın kızlarının 13-14 yaşlarında olduğunu yazmışsınız geçen sene. Nasıl nişanlandı o yaştaki bir kız?

Kızları ile olan kısmı çözdük. Büyüdüler ve ozerklestiler. Eşimi çok seviyorum o da nezaketli biridir ancak küslük konusu olunca inatlasiyor. Beni sevdiğine eminim herseyi sorar fikir alır ancak ona olan zaafimin farkinda bu da beni yoruyor

Kızları ile olan kısmı çözmüş olsaydınız, eşinizin kızının nişan töreninden haberiniz olmaz mıydı sizce de ?

Eşiniz nezaketli biri falan da değil; başkalarına nezaketli biriyse de size değil.

nezaket
FARSÇA “NAZİK”TEN ARAPÇA KALIBINA GÖRE UYDURULMUŞ BİR SÖZCÜK
ad
  1. 1.
    başkalarına karşı incelikli ve saygılı davranma, incelik, naziklik.

2. 2.
    MEC.
    (bir durum ya da iş için) dikkatli, özenli davranmayı gerektirme, önemli olma, önemlilik.

nezaketli
sıfat
  1. nazik, ince, incelikli.

43 yaşındaymışsınız. Yetişkin hayatınızın 6 yıl 3 ayını eşinizle paylaşmışsınız. Bu davranışlardan daha iyisini hak ettiğinizi düşünmüyor musunuz ?

Nişana gitmezdim zaten dediğinize göre kızları ile aranızda iletişim sorunu olmalı diye düşündüm. Bu durumda belki yanında gidemeyeceğiniz için üzüleceğinizi düşünerek saklamak istemiş olabilir. Çok üzülüp kafaya takan biri iseniz mesele olmasın demiştir.

Siz adamla evlendiniz, eski eşi ve çocukları ile değil.. onların hayatındaki gelişmeler sizi ilgilendirmez ki.. eşiniz de muhtemelen sizin mudahil olmaya çalışıp huzur kaçiracağinizdan endişe duyup kızının bu özel gününü aile içinde kutlamış. Siz o aileye mensup değilsiniz, önce bunu bir kavrayın derim..

Sizinle gitmeyi uygun görmedi galiba. Bu durumda da siz sorun edersiniz tek gitmesine diye ondan saklamıştır.

Sizi çağırmak zorunda kalmamak için mi haber vermedi acaba?
Nolursa olsun söylemeliydi. Hatalı olduğunu kabullenmek yerine üste çıkıp trip yapması çok çirkin. Aramayın, kırıldığınızı belli edin. Konuşmak istediği zaman sizi bu durumun üzdüğünü neden böyle birsey yaptığını sorarsınız ama kocaman insana hiç yakışmıyor gizli saklı işler yapmak

Arkadaşlar kendisi katilmamis arkadaşlarini dahi davet etmiş. Benim ona mudahele etme durumum olmadı olmaz da...zannettiginiz profilde biri değilim

Eğer ilişkinizde birbirinize sıkmak gibi bir kavram yoksa adam dehşet büyük bir yanlış yapmış. Ki siz de katılmalıydınız boşanma sebepleri siz değilseniz. Bir de gizlemiş büyük rezillik. Böyle güvensizlik bırakılmaz ki insanda.

Back
X