- 3 Temmuz 2013
- 894
- 3.019
- 313
Eğer evliliği bitiren kişi siz değilseniz siz neden katılmıyorsunuz? Bana çok ilginç geliyor bu mevzular. O kızıysa adam da onların babaları. Yanındaki kişi de babanın askerlik arkadaşı değil eşi, buna asgari saygı gösterilemiyor mu? Bu kızlar hiç mi gidip babalarının evinde bu kadının elinden bir şey yiyip içmedi?Ben katılmam zaten bilsem yeterdi
Önceki konunuzu alıntılamış bir üye. Neden bu kadar pasifsiniz eşinize karşı? Benim eşimin çocuğunun söz hakkı olamaz, "baba o gelmesin, onu istemiyorum" bu çok saçma yerlere gider, eğer annesi ile babasını ayırmadıysa, çocuklara kasti bir kötülüğü yoksa çocuğa bu lüks neden verilsin ben eşimden şüphe duyardım böyle bir şey yapsa. Eşinizin kızı kendi nişanına babasının şehirdışından arkadaşlarına kadar çağırıyorsa babasının eşi eşşekbaşı mı oluyor?
Bir de bu kadın çocuklar bana saygısız soğuk evime getirme dese en kötü ilan edilir. E madem bu konulara gelince babamızın evi, babamızın malı, babamızın zamanı.. her şeye bu kadar modernsek babanın eşine de saygı duyulacak.
Ben sizi çok pasif buldum, neden eşinize bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi. Sorun çocuklarda da değil, direkt eşinizde.
Bir üye "onlar aile sizin o ailede yeriniz yok demiş". Eğer şartlar böyleyse o kızların da sizin kocanızla olan ailenizde yeri yok, babalarının doğumgünlerine gelmesinler, tatillerde yılbaşlarında kendi anneleriyle geçirsinler. Çok saçma bir mantık. Eşimin arkadaşlarına dek katılım olucak, ben eşşek başı gibi habersiz olucam, fakat sonra da evime geldiklerinde benden güleryüz beklenecek. Başka?
Kendinizi neden bu kadar geri plana attığınızı ve değersiz gördüğünüzü anlamadım.