vallahi canım ben ev kadınlarını aşağılamıyorum cunku kendimde hafta sonları ev hanımlıgını fazlasıyla yapıyorum
ayrıca yuksek lisans sahibi olmak da birsey degil ben konumda doktora vermiş biriyim. Tv'ye program a cıkmam icin
2 kanaldan teklif geldi kabul etmedim o kadar tanınmış biriyim ve gercekden oldukca geniş bir aralıkda insan bana geliyor.
Cunku maddi durumu olmayan insanlara ya cok cüzzi ücretler alıyorum yada ücret almıyorum.
Zaten benim yazdıklarımı bazen eşimde okuyor ve cok acımasızsın diyor, bende diyorum ki, eger gercekleri iki tarafında
gozunden yazmayacaksam anlamı ne olur, bir kadının gozunden yazarsam tek yanlı yazmış olurum ve kadını yanlış
yonlendiririm cunku bir kadın asla ve asla eger uzman degilse erkegin gozunden bunu goremez ve sadece konu komşunun
yorumlarına göre ilişkisini yurutur.
Dunyada psikolojik danışmanlık cok ciddi bir muessesedir bunun bir uzmanlıgıda aile terapistleridr. Bizde ise bizler neyazıkki
dile getirildigimizde bazıları deli doktoru muamelesi yapıyor hala ve kendilerini hasta olarak goruyorlar ama arkadaş muhabbetlerinde
cok rahatca dertlerini paylaşıyorlar. Benim bu kadar rahat olma sebebim hastalarımın beni doktorları degil o kırathanede okeye döndükleri
kankaları gibi görmeleri, bazen oyle hastalarım gelirki adam sadece okey masasında konusuyor diye iş yerimdeki bazı insanları da cagırır
okey masası kurarız ve o konusmayan adam sanki arkadaş masasındaymış gibi rahatlar ve konusmaya baslar.
Tabi bu ve bunun gibi daha bircok yontem var psikolojide bunları bilmeyen anlayamaz