İnci sözlüğü takip ediyor musunuz? Televizyon programından tutun da radyo programlarına, imdbden tutun da kadınlar kulübüne kadar hiç bir gerekçesi olmayan toplu saldırıları mevcuttur. Bir kısmına zamanında gülmüşüzdür hatta. Spaor programlarından birinde işte seyircilerimizden biri soruyor diyip uydurma bir futbolcu ismiyle soru sormuşlardı da programda ciddi ciddi cevap verilmişti falan. (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/27663/inciya-rakos-inci-sozluk) Ya da Recep İvedik'in en kötü film yapılması imdb'de. Bu tarz olaylar ekşide yoktur. Ekşide olanlar misal yemeksepetinde birine haksızlık yapıldığında haksızlığı yapan firmaya ya da Adana'da bir köpek öldüresiye dövüldüğünde barınak sahibine toplu saldırı olmuştu ki bu aynı şey değil. Ta ilk başta s.kertme diye arkadaşın örnek verdiği davranışlar ekşi sözlükte değil incide olan şeyler. Biz ekşide asla yapılmaz derken bunları kastediyoruz. Sırf eğlencesine ve pisliğine ekşide kime saldırıldığına tanık oldunuz?
inci'de de 2010 yılında yazıyordum :) örneğin birkaç ay önce bir başlıkta çorabının kaçmasından yakınan bir kadına linç girişimi olmuştu, kadın sözlükten ayrılmak zorunda kaldı. biraz araştırın, bulamazsanız ben bulayım.
bu tarzda birçok olay yaşandı, 5 senedir sözlükte aktif olup da bunlarla karşılaşmayanlar "bekliyorsunuz"u sadece kendisi için kullananlar demek ki...