- Emoji Skoru
- 9.246
- Puanlar
- 198
ay hiç güleceğim yoktu. çok yaşa.Yeni çorap gibi oluyor işte =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hiç güleceğim yoktu. çok yaşa.Yeni çorap gibi oluyor işte =)
İş gereği bir tek siyah kabul ediyorlar bu yüzden tek siyah alıyoruz =) Birkaç çift beyaz da var, yazlık bilekte biten. Karışık olmaz, bazılarının boyu farklı biraz, giyince biri az kısa biri az uzun olmasın =)ayyy o ne be katla karışık işte kim farkedicekben siyah çorap giymesini pek sevmiyorum bi çıkarıyor siyah pamukçuklar halılara yapışıyor
halılarımda açık renk
![]()
nasıl başarıyor bilmiyorum hiç kokmuyor.sanırım sürekli ayakkabı değiştirmesinden. her gün başka spor ayakkabı giyiyor ve sık sık makinada yıkıyor.
spor ayakkabı tutkunu.
![]()
Ben bir kere denedim ve oda son oldu ,ablam buharını kafama sıktı felegim sastı![]()
benim saçım çok uzun kene kuzenim hep ütülerdi fön çekmek sıkıntı oluyordu napalım![]()
Ben zorla değiştirtiyorum. O çorap bir kere çıktı mı ben hemen kirli sepetine atıyorum, yoksa saklayacak onları ben atmayayım diye, bir daha giyecek. Bir sürü tertemiz çorap varken. Neymiş, kirlenmemişlermiş... =)aaa bak o dert bende de var. hepsi siyah. lastiklerine boyuna göre ayırıyorum ama zaten benimki çok çorap değiştirmiyor neyse ki.ben sabah öğle akşam...
neyse ki benimkilerin hepsi rengarenk.
![]()
ben o riske hiç girmedim.Ben bir kere denedim ve oda son oldu ,ablam buharını kafama sıktı felegim sastı![]()
Tabi, ama onları çıkarıp yıkıyorum, daha kolay oluyor.Onu bende cok yapıyorum ozelliklede conversleri :):)
Peki ayakkabı bagcıklarınıda ütülüonmu![]()
İş gereği bir tek siyah kabul ediyorlar bu yüzden tek siyah alıyoruz =) Birkaç çift beyaz da var, yazlık bilekte biten. Karışık olmaz, bazılarının boyu farklı biraz, giyince biri az kısa biri az uzun olmasın =)
ay bu kadar olur. :d onları güzelce iç içe geçirir yeniden onları arar çoraplarım nerde diye.Ben zorla değiştirtiyorum. O çorap bir kere çıktı mı ben hemen kirli sepetine atıyorum, yoksa saklayacak onları ben atmayayım diye, bir daha giyecek. Bir sürü tertemiz çorap varken. Neymiş, kirlenmemişlermiş... =)
İş gereği bir tek siyah kabul ediyorlar bu yüzden tek siyah alıyoruz =) Birkaç çift beyaz da var, yazlık bilekte biten. Karışık olmaz, bazılarının boyu farklı biraz, giyince biri az kısa biri az uzun olmasın =)
oh ne güzel ya. bizimkinde marka logosu bile olmayacak.o konuda şanslıyım ben genelde spor giyer ve üstünde bi atraksiyon olur çorabın eşleştirmek zor olmuyor![]()
=)=)=) Yırtık söküklerine bakın, alışveriş yaptığınız tuhafiyeye gitmezler sonra, yırtık çorap satıyorlar diye =)ay hiç güleceğim yoktu. çok yaşa.yeni çorap gibi oluyordur aynen, iyi fikirmiş. bayramda seyranda ben de ütüleyim yeni sansınlar.
![]()
Düzlestiriciyle tanısmadıgımız yıllar ,iyi ölmemisiz sacma sapan deneyimlerle![]()
ay bu kadar olur. :d onları güzelce iç içe geçirir yeniden onları arar çoraplarım nerde diye.sepete attıysam da temizdi onlar der.
![]()
Yok çözdük onu, hatta bazen kendisi bile atıyor sepete. İçine değil, üstüne. Ama olsun, o kadarı da birşeydir=)ay bu kadar olur. :d onları güzelce iç içe geçirir yeniden onları arar çoraplarım nerde diye.sepete attıysam da temizdi onlar der.
![]()
yok hiç tasarruf alışkanlığı yok. bahşiş bırakır ama taksiden 1 lira para üstünü alır.Amac tamamen tasarruf ne kadar az makine calısırsa okadar az fatura gelir düsüncesi olmasın :)
hahahahaha sepetin içine attıkları bir gün olacak mı acaba. kapağını açmak zor geliyordur.Yok çözdük onu, hatta bazen kendisi bile atıyor sepete. İçine değil, üstüne. Ama olsun, o kadarı da birşeydir=)
Sanmam. Koca çarşaflar makineyi doldururken çorapların etki edeceğini sanmıyorum =) Çorap giye giye biter sanıyor sanırım =)Amac tamamen tasarruf ne kadar az makine calısırsa okadar az fatura gelir düsüncesi olmasın :)
Ben yatayım artık. Eh, malum, yarın ütülenecek çoraplar var, çarşaflar var... Uykumu almam lazım =)hayde geyiğe gelin bari iki muhabbet edek burda edicemize![]()