• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin gizli Facebook'u

ayyy o ne be katla karışık işte kim farkedicek :27: ben siyah çorap giymesini pek sevmiyorum bi çıkarıyor siyah pamukçuklar halılara yapışıyor :47: halılarımda açık renk :22:
İş gereği bir tek siyah kabul ediyorlar bu yüzden tek siyah alıyoruz =) Birkaç çift beyaz da var, yazlık bilekte biten. Karışık olmaz, bazılarının boyu farklı biraz, giyince biri az kısa biri az uzun olmasın =)

nasıl başarıyor bilmiyorum hiç kokmuyor. :60: sanırım sürekli ayakkabı değiştirmesinden. her gün başka spor ayakkabı giyiyor ve sık sık makinada yıkıyor. :37: spor ayakkabı tutkunu. :27:

Ben bir kere denedim ve oda son oldu ,ablam buharını kafama sıktı felegim sastı:27:

konuda hepten geyiğe döndü mune gelmeden kaçalım bari hacılar :27:

aaa bak o dert bende de var. hepsi siyah. lastiklerine boyuna göre ayırıyorum ama zaten benimki çok çorap değiştirmiyor neyse ki. :60: ben sabah öğle akşam... :27: neyse ki benimkilerin hepsi rengarenk. :37:
Ben zorla değiştirtiyorum. O çorap bir kere çıktı mı ben hemen kirli sepetine atıyorum, yoksa saklayacak onları ben atmayayım diye, bir daha giyecek. Bir sürü tertemiz çorap varken. Neymiş, kirlenmemişlermiş... =)

İş gereği bir tek siyah kabul ediyorlar bu yüzden tek siyah alıyoruz =) Birkaç çift beyaz da var, yazlık bilekte biten. Karışık olmaz, bazılarının boyu farklı biraz, giyince biri az kısa biri az uzun olmasın =)

o konuda şanslıyım ben genelde spor giyer ve üstünde bi atraksiyon olur çorabın eşleştirmek zor olmuyor :1:

Ben zorla değiştirtiyorum. O çorap bir kere çıktı mı ben hemen kirli sepetine atıyorum, yoksa saklayacak onları ben atmayayım diye, bir daha giyecek. Bir sürü tertemiz çorap varken. Neymiş, kirlenmemişlermiş... =)
ay bu kadar olur. :d onları güzelce iç içe geçirir yeniden onları arar çoraplarım nerde diye. :52: sepete attıysam da temizdi onlar der. :9:

Aynen katlamaya üsenirim ama hepsininde ciftlerini aynı renkte olsa zar zor bulur oyle katlarım :)

ay hiç güleceğim yoktu. çok yaşa. :60: yeni çorap gibi oluyordur aynen, iyi fikirmiş. bayramda seyranda ben de ütüleyim yeni sansınlar. :60:
=)=)=) Yırtık söküklerine bakın, alışveriş yaptığınız tuhafiyeye gitmezler sonra, yırtık çorap satıyorlar diye =)

hayde geyiğe gelin bari iki muhabbet edek burda edicemize :27:

ay bu kadar olur. :d onları güzelce iç içe geçirir yeniden onları arar çoraplarım nerde diye. :52: sepete attıysam da temizdi onlar der. :9:
Yok çözdük onu, hatta bazen kendisi bile atıyor sepete. İçine değil, üstüne. Ama olsun, o kadarı da birşeydir=)

Yok çözdük onu, hatta bazen kendisi bile atıyor sepete. İçine değil, üstüne. Ama olsun, o kadarı da birşeydir=)
hahahahaha sepetin içine attıkları bir gün olacak mı acaba. kapağını açmak zor geliyordur. :60: eski evimizde koridorun sonundaydı banyo, tam girişte de makina vardı. koridorun başından basket atmaya çalışıyordu. :60: o da birşeydi. şimdi direk üstüne. :27:

Back
X