Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

eğer pis bir şey yapmışsam veya kilodan dolayı benden tiksinmişse normal kiloluluk normal bir şey ama şahsen ben aşırı tiksiniyorum kilolu insanlardan ara ara kendimden de tiksindiğim oluyor. ha kocam gelip bana senden tiksindim derse tabiki çok kırılırım ama nazikçe şöyle şöyle desin tamam derim sonuçta insan tiksinebilir bu çok normal yemek yerken önünde biri kussa mesela tiksinmez misin ? elinde olan bir şey mi hayır ister istemez tiksinirsin. bu da böyle bir şey
ay sizi konu sahibi sanıp deminki mesajı yazmıştım ben. konu sahibine bir ışık tutar diye ekleyeyim burdan. üzerinize alınmayın lütfen :)

ay sizi konu sahibi sanıp deminki mesajı yazmıştım ben. konu sahibine bir ışık tutar diye ekleyeyim burdan. üzerinize alınmayın lütfen :)
yok ben sadece eşinde olsa - yumuşak tabirle- beğenmediğin özellikleri olabiliceğini veya ufacık bir hareketinden gıcık olunabiliceğini savunan bir genç kızım :D tabi diğer arkadaşlarda böyle düşünüyordur ama onların lafları sanırım tiksiniyorum tabirinin kaba olduğuna.. öyle düşünüyorum

İki yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Eşinizin dış görünüşüne değilde biraz da size karşı güzel davranışları varsa sizi mutlu ediyorsa, Evine eşine sahip çıkıyorsa ve evine helalinden ekmek getirebiliyorsa bunlara bakın güzellik geçiçi önemli olan içi. Neden insanlar bu kadar hallederinden mutlu değil anlamıyorum.

yok ben sadece eşinde olsa - yumuşak tabirle- beğenmediğin özellikleri olabiliceğini veya ufacık bir hareketinden gıcık olunabiliceğini savunan bir genç kızım :KK70: tabi diğer arkadaşlarda böyle düşünüyordur ama onların lafları sanırım tiksiniyorum tabirinin kaba olduğuna.. öyle düşünüyorum
beğenmemek normalde tiksiniyorum yazmak, daha doğrusu öyle hissetmek bence kötü. tiksindiğin birine sevgi duyamazsın ki. öyle olsa analar bebelerinin altını temizleyemezdi.
bence konu sahibi hislerini tartsa şu an daha mantıklı..

beğenmemek normalde tiksiniyorum yazmak, daha doğrusu öyle hissetmek bence kötü. tiksindiğin birine sevgi duyamazsın ki. öyle olsa analar bebelerinin altını temizleyemezdi.
bence konu sahibi hislerini tartsa şu an daha mantıklı..
ben şöyle düşünüyorum ben abimi çok seviyorum ama yazları sadece şortla evin içinde geziyor ve bundan cidden tiksiniyorum gerçi ben yüzüne söylüyorum ama yani bilmiyorum normal geldi

Bence ilk önce eşinizin yerine koyun kendinizi. Siz kilo alsanız mesela doğum yapsanız veremeseniz kilolarınızı ve eşiniz sizden tiksinse bunu takıntı haline getirse omuzlarına bile takmışsınız.. Biraz ağır Bi üslup kendinizi bu şekilde doldurmayın evlenirken iyi günde kötü günde diyoruz değil mi bence bu algıya yaklaşım eşim kilolu evet ama ben ona yardım edebilirim diyin kendinize. Bende evlendikten sonra 10 kilo aldım eşimde aynı şekilde ama birbirimizi teşvik ederiz destekleriz her zaman kırmadan dökmeden. Siz Bi diyetisyenden randevu alın kendinize almışsınız gibi eşinizle gidin ve doktora gittiğinizde doktorun yanında biz ikimiz için geldik diyin eşiniz bence ister istemez şevke gelir. Yine de asla kırıcı olmayın derim.

evlenmeden önce beni fiziği rahatsız etmemişti. bu kadar fazla göbeği yoktu zaten. iyi kalple yaklaşıyorum ama çok fazla başına buyruk davranıyor. gece kakıp reçel falan yiyor, yumurta yapıyor. bu saatte yemesen hayatım sağlıklı değil dediğimde midem kazındı ne yapayım diyor.
[/QUOTE]

Fizigi en fazla seni rahatsiz etmedimi? Yani sevmedinmi, hoslanmadinmi? Hani surda "önceden fizigini begeniyordum" bile diyemiyorsun. Esin ile mantik evliligimi yaptin?

Yani "tiksinme" çok büyük bir duygu, hakaret. Insan azicik rahatsiz olabilir, partnerin sagligindan endise duyabilir, ama tiksinmek? Benim esimde bu son zamanlar çok kilo aldi ve halen o kadar çok seviyorum ki.

Bana evliliginde kilodan daha büyük sorunlariniz var gibi geldi.

İyide kadın kocasının karşısına geçip ‘göbeğinden tiksiniyorum’ dememiş ki ? Öyle düşünüyorsa ne yapsın ? Kendisi mi istiyor öyle düşünmeyi? Buraya yazarken öyle yazmış .
Göbek için kendi istemedikten sonra biraz zor . Kilo öyle başkasının istemesiyle verilmiyor maalesef . Fakat kıl için epilasyon önerebilirsiniz

20 yillik evliligimde zayifta oldum sismanladim da sonra gene verdim ve yine sismanladim falan ama bu durumdan esim hic bir zaman rahatsizlik duymadi , duymadigini hala baya aktif olan cinsel yasamizdan biliyorum , ayni sekilde onunda kilo alip verdigi dönemler oldu , kilo bahsi evimizde hic konu olmadi. birbirimizi sanirim nasil görünürsek görünelim sevicez. acikcasi kocaniz hakkinizdaki düsüncelerinizi cok itici buldum . sevmeyeceginiz biriyle neden evlendiniz ?

Şu aşırı kilo alma olayına sinir oluyorum. Sağlık problemi olmayan insan kilosuna dikkat etmeli. Karşısındakine de saygısızlık resmen. Beni seven her halimle sevsin olayının cılkını çıkarıyoruz maşallah.

Kilonun saygısızlık ile ilgisini gerçekten anlayamadım?

İki yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Artık evlenmişsin balkonsuz erkek olmaz derler biraz spor yapma konusunda ikna et sağlığın için de erkeklerde bel çevresi bilmem kaç cm geçince diyabet tansiyon oluyormuş de

Evlenmeden gözün nereye bakiyordu acabao_O

Ya yarin sabahtan itibaren sagligimiz icin evde saglikli yasam ayi baslatiyorum de. Ya biliyo musun fatmanin esi gobegi cok fazlaydi kalp krizi gecirmis de.ben askimi erkwnden kaybetmek istemiyorum de.sana sevdigin ama az kalorili ne yapayim hauatim de
Aksam da birden adami 10 km yurutme de 1 km yurut.bi yere gidelim bahanesiyle sonra 2 sonra 3.
1 ay sonu da zayidlarsa ne kadar farketti 2 kilo bile gozume daha cekici gorunuyorsun hayatim yeniden asik oluyorum.de.
Pembw yalan öldürmez sakın tiksiniyorum vs deme adama

Back
X