Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

Tiksindiginiz biri ile evli kalamazsınız..Bu durumda ya boşanacaksınız yada adamın kilolarından kurtulmasını sağlayacaksınız..
Bu iki seçenegin aklınıza gelmemiş olmama ihtimalini düşünürsek zavallı eşinizinde sizin düşünememe durumunuzdan tiksinme ihtimali var..malum herşey dış görünüş değil..akıl-zeka muhakeme yeteneği vs bunlarda önemli..

ben şöyle düşünüyorum ben abimi çok seviyorum ama yazları sadece şortla evin içinde geziyor ve bundan cidden tiksiniyorum gerçi ben yüzüne söylüyorum ama yani bilmiyorum normal geldi

Abinizden neden tiksiniyorsunuz , Ne tuhaf bir bakış açısı.

Yemesi içmesi , şapirdatmasi değil , sortundan ; ciddi tuhaf.

Kilonun saygısızlık ile ilgisini gerçekten anlayamadım?
Öncelikle kişinin kendine saygısızlığı çünkü 3-5 kilo değil baya sarkmış bir göbek var ortada sağlık problemi falan yoksa insan bunu kendine yapmamalı. Sonra da eşine saygısızlık yahu yatağa giriliyor insan rahatsız olabilir biraz özenli olmak çok mu zor?

Aşık olunca herşey insanin gozune güzel gelecek diye birsey mi varmiş yahu 🙄
Tiksinti kelimesi biraz fazla olsa da boyle hissediyor demek ki ve zaten bu kelimeyi esine kullanmamiş.

Ben acik acik soylerdim rahatsiz oldugumu ama aşagilar şekilde degil, sizde boyle virsey yapmamissiniz zaten. Bu sekilde gozume hoş gorunmuyor biraz dikkat mi etsek filan derim yani. Bunlari konuşabilmeli ciftler.

Buradaki kadinlarda bir garip en ufak eleştiride "begenmiyorsan boşan, yok eşim begenmedim dese hemen gule gule" derdim filan.
He he...

Bir sevgilim vardı, mantık birlikteliği olarak başladım. Aşık değildim, kalbimde en ufak bir hareket yoktu ona karşı. 1 sene çıktık. Göbeği kocaman olmuştu, yağlı böyle bıngıl bıngıl o kadar itici buluyordum ki resmen patates gibiydi gözümde. Bu arada ben de balık etliyimdir ona rağmen aşırı itici buluyordum, ne bileyim tiksiniyordum. Niye? Çünkü sevmiyordum. Ötesi yok. Kafamda sürekli olumsuz yanlarını görüyordum.

Sonra bir sevgilim vardı 4 ay çıktık. Ben titiz biriyimdir, ter kokan insandan nefret ederim nefret. Yanında durmam üstüme siner diye. O sevgilim çok yoğun çalışıyordu ve vücut işi yapıyordu çalışırken. Çoğu zaman ter kokusu gelirdi burnuma o bana sarılırken ama bir kere bile tiksinmedim. Şimdi onu özlediğimde, yemin ederim ter kokusunu bile özlüyorum. Niye? Çünkü aşıktım. Seviyordum.

Bu olayın özeti budur. Siz kocanıza aşık değilsiniz, sevmiyorsunuz. İnsan olarak seviyorsunuz onu. Bence biraz sorgulayın duygularınızı bir bakın. Ben de o göbekli sevgilimle evlenirdim dünya iyisiydi. Ama eş olmak başka bir şey.

"Sen Çok hoş bir erkeksin, sana şöyle bayılıyorum boyle bayılıyorum,giyim zevkini cok beğeniyorum ama biraz spor yapsan da vücuduna dikkat etsen, çok daha karizmatik olacağını düşünüyorum. Birlikte spora gidelim mi ?"
Mutlu bir anında yüzünüzde gülümseme ile eğlenceli bir şekilde söyleyebilirsiniz.
Ya da " spora yazilacagim seninde benimle birlikte gelmeni istiyorum. Yanimda olmana ihtiyacım var seni seviyorum."

Öncelikle kişinin kendine saygısızlığı çünkü 3-5 kilo değil baya sarkmış bir göbek var ortada sağlık problemi falan yoksa insan bunu kendine yapmamalı. Sonra da eşine saygısızlık yahu yatağa giriliyor insan rahatsız olabilir biraz özenli olmak çok mu zor?

İyi de adam halinden memnun kendi bedeni .İyiyse kendine iyi kötüyse kendine kötü .Hersey dış görünüş mü?vallahi bu bakış açısını anlayamiyorum ya hu bu adam 150 kg filan değil ki 80 kg sadece .

Abinizden neden tiksiniyorsunuz , Ne tuhaf bir bakış açısı.

Yemesi içmesi , şapirdatmasi değil , sortundan ; ciddi tuhaf.
Şortundan niye tiksinim Allah aşkına kıllarından tiksiniyorum şort giyince üstüne bişe giymeyince tüm vücudu görüyor insan bı insan neden şorttan tiksinsin 😂

Tiksinmek çok ağır olmuş eşiniz sonuçta.
Kırmadan spora sağlıklı beslenmeye teşvik edin siz de onla birlikte yapın.
Kendi sağlığı için yapsın yoksa çok çeker.

Siz daha hamile kalmadınuz doğum yapmadınız sanırım kilo sorununuz yok bi kalın bi doğum kilolarını veremeyin o göbek bi kalsın eşinizde ay bu ne göbek desin ee emzirince öyle kolay da verilmiyor iştah açılıyor tiksinerek baksın eşiniz empati kurarsınız. İlla belli bir göbeğü vardır ipinceydi de 2 senede olmadı heralde seven insan bi göbekle tiksinmez yani.ilginç

İyi de adam halinden memnun kendi bedeni .İyiyse kendine iyi kötüyse kendine kötü .Hersey dış görünüş mü?vallahi bu bakış açısını anlayamiyorum ya hu bu adam 150 kg filan değil ki 80 kg sadece .
Boyuna göre baya fazla. Evlilik uyum ister anlayış ister. Erkek bir şeyden rahatsızsa kadına düzgünce söylemeli aynı şekilde kadın da öyle. Eşiniz dişlerini hiç fırçalamasa ve banane ben böyle mutluyum dese hoşunuza gider mi? Bence ikisi aynı şey

Boyuna göre baya fazla. Evlilik uyum ister anlayış ister. Erkek bir şeyden rahatsızsa kadına düzgünce söylemeli aynı şekilde kadın da öyle. Eşiniz dişlerini hiç fırçalamasa ve banane ben böyle mutluyum dese hoşunuza gider mi? Bence ikisi aynı şey

Boydan 10 kilo az olmak lazım derler. Ama bence boyu ile aynı kiloda olmak daha iyi oluyor erkekte. Hoş her vücut tipine göre değişir ama adam 12 kilo fazla boyundan.

"BAYA" kelimeniz baya baya abartı olmuş. Ömrü boyunca 5 kilodan fazlasını almamış çirozlar gibi bir söylemde bulunmuşsunuz. Ha öyle misiniz bilemem tabi.

Tiksinti aşırı bir duygu Ancak böyle konuların artması dileğiyle :)

Belki erkekler biraz toparlanır.

Kıl ,göbek , vücut fitligi v.s v.s kadınlara özgü olarak görüyor beyinleri . Biraz kendilerine gelirler belki.

Dış görünüş ile kişisel bakım aynı şey değil..Evlilik uyum ister ama bu uyum fiziki açıdan değil kafa açısındandir .Kilo değişkendir bugün 80 kg olursun yarın 50 .Hamile kalırsın kilo alırsın eşin senden zayıf olur o zaman eşinde kilo alsın aynı kiloya gelsin madem uyumsa bu mantığa böyle oluyor.

Back
X