Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

Boydan 10 kilo az olmak lazım derler. Ama bence boyu ile aynı kiloda olmak daha iyi oluyor erkekte. Hoş her vücut tipine göre değişir ama adam 12 kilo fazla boyundan.

"BAYA" kelimeniz baya baya abartı olmuş. Ömrü boyunca 5 kilodan fazlasını almamış çirozlar gibi bir söylemde bulunmuşsunuz. Ha öyle misiniz bilemem tabi.
Göbeği sallanıyormuş kıllıymış. Hoş değil

Dış görünüş ile kişisel bakım aynı şey değil..Evlilik uyum ister ama bu uyum fiziki açıdan değil kafa açısındandir .Kilo değişkendir bugün 80 kg olursun yarın 50 .Hamile kalırsın kilo alırsın eşin senden zayıf olur o zaman eşinde kilo alsın aynı kiloya gelsin madem uyumsa bu mantığa böyle oluyor.
Hamilelik,hastalık bunlar özel durumlar. Ben onun dışında alınan gereksiz kilolardan bahsediyorum. İnsanın değiştirebileceği elinden olan şeyler vardır kilo da bunlardan biri. Deseydi ki eşimin boyu kısa hoşuma gitmiyor o zaman haksızdı evlenirken görmedin mi? Derdik. Ama kilo sağlık problemi yoksa insanın elindedir ve dikkat etmesi gerek. Sallanan kıllı göbekler hiç hoş değil

O halde adamı çıplak görmemeye çalışın:KK53:

Tiksinmek biraz ağır olmuş. Beğenmiyorum diyin bari.
Sağlığı için kilo vermeli, bu şeklde yaklaşın.
Birlikte spor salonuna yazılın, keyifli de olur.
Kendisi istemediği sürece zor tabii.

Göbeği sallanıyormuş kıllıymış. Hoş değil

Şimdi kılı napsın, doğuştan. Evlenirken de öyleydi. Kilosundan elbet şikayet edebilir ona da sözüm yok. Ben sadece baya kelimenize katılmıyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Iyi günde kötü günde hastalikta ve saglikta diye edilen bir yemin var değil mi arkadaşım, göbeği var diye tiksindiğin esin çocuk doğurup hadi zayif kalsan bile karnın memen sarktiginda senden tiksinse, hadi onu da gectim bi rahatsizligin olsa(misal hipotiroidi) ve kilo alsan ne yaparsan yap veremesen ve sana senden artık tiksinmeye basladigini belli etse ne hissedersin?

İki yıldır evliyiz. Esim 34 yaşında, 168 cm boyunda 80 kilo. Evlenmeden önce sorun etmemistim zaten bu kadar göbeği yoktu. Evlendikten sonra iyice kilo aldı yemek olarak hafif yemekler yapıyorum ama esim aşırı ekmek yiyor, spor zaten yok. Özellikle üstünü çıkardığı zaman fiziğinden tiksiniyorum omuzları dar ve düşük, göğüs bölgesi yağlı, göbeği büyük ve kıllı. Belli etmemeye çalışıyorum rencide olmasin diye ama elimde değil tiksiniyorum üstü çıplak olduğu zaman. Ne yapacağımı bilmiyorum.
soyle bir dusun sen sisman gobekli falan olsan esinde erkekler klubune yazsa boyle durumu ne yapardin tatlim sorunun cevabi sende;)

Şimdi kılı napsın, doğuştan. Evlenirken de öyleydi. Kilosundan elbet şikayet edebilir ona da sözüm yok. Ben sadece baya kelimenize katılmıyorum. Yanlış anlaşılmasın.
O on kilo yağdan oluşuyorsa bayadır. Kastan oluşuyorsa ona lafım yok. Kılları da çok fazlaysa alabilir biz kadınlar alıyoruz/almak zorunda bırakılıyoruz. Onca bakıma karşılık düz göbek isteme hakkımız da mı yok?

Iyi günde kötü günde hastalikta ve saglikta diye edilen bir yemin var değil mi arkadaşım, göbeği var diye tiksindiğin esin çocuk doğurup hadi zayif kalsan bile karnın memen sarktiginda senden tiksinse, hadi onu da gectim bi rahatsizligin olsa(misal hipotiroidi) ve kilo alsan ne yaparsan yap veremesen ve sana senden artık tiksinmeye basladigini belli etse ne hissedersin?
Hastalığı yok ki gencecik adam yeni evli kendine bakması lazım, hasta olsa eminim konu sahibi böyle yapmaz. Kendine saygısı olmayana benim hiç saygım olmaz konu sahibi hanımefendi haklı. Zayıflayana kadar alma canım yatağa.

Yapacağınız tek şey açık açık konuşmak. Kesin bir şekilde spora gitmesini söylemek. Bu halinden rahatsız olmayan birinin rencide olması imkansız zaten.

Şu aşırı kilo alma olayına sinir oluyorum. Sağlık problemi olmayan insan kilosuna dikkat etmeli. Karşısındakine de saygısızlık resmen. Beni seven her halimle sevsin olayının cılkını çıkarıyoruz maşallah.
Siz kendi bedeninizi karşıdakine saygı ya da saygısızlık olarak görmeye devam edin .
Daha çok kendinizi beğenmediğiniz dair başlıklar açarsınız .
Sizin kendinize saygınız yok çünkü.

Siz kendi bedeninizi karşıdakine saygı ya da saygısızlık olarak görmeye devam edin .
Kendine bakmayan insanın başta Kendisine saygısı yoktur, kendine saygısı olmayan insana biz neden saygı duyalım

O on kilo yağdan oluşuyorsa bayadır. Kastan oluşuyorsa ona lafım yok. Kılları da çok fazlaysa alabilir biz kadınlar alıyoruz/almak zorunda bırakılıyoruz. Onca bakıma karşılık düz göbek isteme hakkımız da mı yok?

Siz tüm bu bakımları başkası için yapıyorsanız asıl sorun burada bence. Bunu çözmek lazım. Herkes önce kendi için yapmalı. İşte diyorum ya ömrü boyunca 5 kilo üstü almamışa göre 12 kilo baya kilodur, ama bir diyetisyene göre değildir. Genel kabullere göre.

Kilolu olmak suç ya da ayıp değil ancak verme imkanı olan vermeli. Sebepsiz yere kocaman kıllı göbekle gezmek normal değil. Bakımsızlık ve kilo övücülüğü de mi görecekti bu gözler..

Siz tüm bu bakımları başkası için yapıyorsanız asıl sorun burada bence. Bunu çözmek lazım. Herkes önce kendi için yapmalı. İşte diyorum ya ömrü boyunca 5 kilo üstü almamışa göre 12 kilo baya kilodur, ama bir diyetisyene göre değildir. Genel kabullere göre.
Ya iyi güzel de kadın diyor işte sallanıyor hoşuma gitmiyor diye neyin inadı bu yani sağlıklı fit olmak varken sarkık göbek mi övelim hasta değil bi şey değil

Kilolu olmak suç ya da ayıp değil ancak verme imkanı olan vermeli. Sebepsiz yere kocaman kıllı göbekle gezmek normal değil. Bakımsızlık ve kilo övücülüğü de mi görecekti bu gözler..
Sizi ne ilgilendiriyor insanların bedeni ?
Sebebi şudur belki "keyfinin öyle istemesi " çünkü beden onun bedeni .

Ya iyi güzel de kadın diyor işte sallanıyor hoşuma gitmiyor diye neyin inadı bu yani sağlıklı fit olmak varken sarkık göbek mi övelim hasta değil bi şey değil

Yahu cidden anlama yetinizi çalıştırıyor musunuz okurken, benim yazdıklarımı?

Back
X