Esimin göbeğinden dolayı tiksinti duyuyorum

Sizi ne ilgilendiriyor insanların bedeni ?
Sebebi şudur belki "keyfinin öyle istemesi " çünkü beden onun bedeni .
Beni ilgilendirmiyor zaten kadın konu açmış danışmış ona cevap veriyorum. Ne demek ne ilgilendiriyor o zaman bdv de hiç yorum yapmayalım?

Evlenirken de göbekliymiş eşiniz yeni fit bir adamla evlenip de sonradan göbekli bir adam evrilmemiş.

Tiksinmeniz, omuz yapısına kadar rahatsız olmanız aslında eşinizi tam anlamıyla sevmediğinizi gösterir.

Kilo konusunda bizde hassasız, birbirimizi kilo aldığımız zamanlarda tatlılıkla uyarırız eşimle. İki hamilelik yaşadım, kilolu olduğum dönemlerde oldu, eşimde bir dönem kilo aldı ama ikimizde sonradan normal kilolarımıza döndük. Normal kilodan kastım manken ölçüleri değil elbette. Kilo verme süreçlerinde de birbirimizi destekledik.

Bende belli bir kilonun üstünde olmasına rağmen dikkat etmeyip fazla yemeye devam etmesini, hareketsiz kalmasını istemezdim eşimin. Eşimin kilolu olmasını istememeninde sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ama tiksinme noktasına gelmek başka bir boyut.

Boydan 10 kilo az olmak lazım derler. Ama bence boyu ile aynı kiloda olmak daha iyi oluyor erkekte. Hoş her vücut tipine göre değişir ama adam 12 kilo fazla boyundan.

"BAYA" kelimeniz baya baya abartı olmuş. Ömrü boyunca 5 kilodan fazlasını almamış çirozlar gibi bir söylemde bulunmuşsunuz. Ha öyle misiniz bilemem tabi.

Yazmayayim dedim ama yazacagim. :)

Fazladan 10 kilo alininca bu kabul edilebilir ve normal birsey oluyor, aşik olununca önemsenmiyor hatta, kendi bedeni falan oyle kabul etmek lazim...
Ama kendine dikkat eden ve 5 kilo fazlayi dahi almamiş insandan bahsederken hayvan türüyle belirtiyorsunuz??? Çiroz 😂😂😂

O 10 kilocuk minnaciiikk fazlasi olan insanlari hayvan turune benzeterek belirtsek kiyametleri koparirdiniz sabaha kadar. Sizin kilo duyariniz sadece kilolulara özel heralde. 😬

[/QUOTE]

Fazladan 10 kilo alininca bu kabul edilebilir ve normal birsey oluyor, aşik olununca önemsenmiyor hatta, kendi bedeni falan oyle kabul etmek lazim...
Ama kendine dikkat eden ve 5 kilo fazlayi dahi almamiş insandan bahsederken hayvan türüyle belirtiyorsunuz??? Çiroz 😂😂😂

O 10 kilocuk minnaciiikk fazlasi olan insanlari hayvan turune benzeterek belirtsek kiyametleri koparirdiniz sabaha kadar. Sizin kilo duyariniz sadece kilolulara özel heralde. 😬

Kilo duyarı kasmadım. BAYA kelimesini abartı bulduğumdan bahsettim. Ayrıca çiroz olmak güzel bir şey ve şahsen ben çiroz un bir hayvan olduğunu bilmiyordum. Ama baktım balık da varmış. Ama tek anlamı bu da değil. Zayıf insanlara denir, tarihçesini araştırmadım kötü niyet barındırmadığımdan, ama siz niyetinize göre "hayvan" diye vurgulayıp saptırdığınız için tarihçesini bilin tabi.
Biri kalkıp 55 kilo baya zayıf deseydi de abartmayın derdim. Birazcık anlamaya çalışsak keşke içimizdeki kötülükleri harekete geçirmeden.

Kıskançlık yahu başka bir şey değil.

Kıskançlık yahu başka bir şey değil.

Alıntı yapmayın diyorsun, alttan alttan sinsi sinsi saldırıyorsun. Hangimiz kıskanç? Bak demişim çirozluk güzel bir şey diye. Ne kadar kötü niyetli insanlarsınız ya... Sadece "BAYA" kelimenize katılmıyorum dedim konuyu nerelere getirdiniz pes.

Kilo duyarı kasmadım. BAYA kelimesini abartı bulduğumdan bahsettim. Ayrıca çiroz olmak güzel bir şey ve şahsen ben çiroz un bir hayvan olduğunu bilmiyordum. Ama baktım balık da varmış. Ama tek anlamı bu da değil. Zayıf insanlara denir, tarihçesini araştırmadım kötü niyet barındırmadığımdan, ama siz niyetinize göre "hayvan" diye vurgulayıp saptırdığınız için tarihçesini bilin tabi.
Biri kalkıp 55 kilo baya zayıf deseydi de abartmayın derdim. Birazcık anlamaya çalışsak keşke içimizdeki kötülükleri harekete geçirmeden.
[/QUOTE]

Alti ustu "baya" dedi diye kadina bir ton sey yaziyorsunuz ama kendiniz anlamini bilmediginiz sifatlari kullaniyorsunuz. Cirozun iltifat olarak kullanildigi hicbiyerde gormedim ben, oyle bisey yok. Ciroz farkli anlamlarda kullaniyor ama hicbir insanin benzetilmekten hoslanacagi iltifat sayacagi seyler degil.
:) peki sana gore iyi biseymiş ciroz madem
Cileklivanilinn Cileklivanilinn e gore de 10 kilo " baya " olabilir.

Son düzenleme:
Ya açık açık söyleyin nolcak anlamıyorum, bu değiştirilecek birşey sonuçta.
Burnunu beğenmiyorum deseniz komik olur.
Ama göbek ve fiziki yapısı sporla çok rahat toparlanır.
Sizi rahatsız ettiğini eşinizle konuşamayacak mısınız yani.

Alti ustu "baya" dedi diye kadina bir ton sey yaziyorsunuz ama kendiniz anlamini bilmediginiz sifatlari kullaniyorsunuz. Cirozun iltifat olarak kullanildigi hicbiyerde gormedim ben, oyle bisey yok. Ciroz farkli anlamlarda kullaniyor ama hicbir insanin benzetilmekten hoslanacagi iltifat sayacagi seyler degil.
:) peki sana gore iyi biseymiş ciroz madem
Cileklivanilinn Cileklivanilinn e gore de 10 kilo " baya " olabilir.

Nereden geldiğini bilmediğimi söyledim, anlamını biliyorum ki doğru yerde kullandım değil mi? 😁De hey gidi heeeey. Hadi ablacım enerjini başka yerde harca😁 Sırf bana saldırmak için konuları saptıra saptıra bi hal oldun. Sana ciddi ciddi izah etmeye çalışmayacağım beybi. Gerek yok😗

Nereden geldiğini bilmediğimi söyledim, anlamını biliyorum ki doğru yerde kullandım değil mi? 😁De hey gidi heeeey. Hadi ablacım enerjini başka yerde harca😁 Sırf bana saldırmak için konuları saptıra saptıra bi hal oldun. Sana ciddi ciddi izah etmeye çalışmayacağım beybi. Gerek yok😗

İzah etme komik oluyor zaten. Ciroz iyi anlamdaymiş 😂😂

Zayif birine ne kadar cirozsunuz hanimefendi diye iltifat edin siz 😂😂😂😂

sımdı fit duzenlı spor yapan saglıklı yasayan bır adamla evlenmıs olsaydınızda evlendıkten sonra tersıne donseydı haklısınız derdım. adam oyleyken rol yapmıs kandırmıs hatta derdım
ama adam zaten gobeklıymıs arkadasım 5 kg fazla gobek 10 kg olunca mı bır anda tıksıntı tuttu anlamadım ben

ıkınızde saglıklı yasamaya baslayın senı cok sevıyorum senınle daha uzun yasamak ıstıyorum bu yuzden dıkkat edelım deyıverın. eger buna ragmen kendıne hala dıkkat etmemeye salmaya devam ederse onu tekrar konusuruz

Benim eşim göbek yapınca direk uyarıyorum. Ekmeği azaltıyor. Biraz mekik şınav Çek diyorum. Direk azalıyor göbeği. Bende sevmem hiç göbek ama bizimki uzun boylu. Evlenirken boyunu kabul ettiğiniz için bir şekilde çözüm yolu bulmalısınız. Tiksinmeyin bence eşiniz o sizin çünkü. Herşeyi ile sevmeye bakın ve açıkça söyleyin.

ilahi yani ne dertler sıkıntılar var böyle ufak seyleri sıkıntı etmeyin gercekten düzelir herşey emin olun zamanla farkına varır eşinizde keşke hep evlenmeden önce ki gıbı kalsak

Valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama kadınları görüyorum da tırım tırım uğraşıyorlar fit kalabilmek, genç kalabilmek, kılsız pürüzsüz bir vücuda sahip olabilmek için ve hatta cinsel bölgesine estetik yaptıranlar var yahu. Bunların hepsini kendimiz için yapmıyoruz kabul edelim, sevgilim/eşim beni böyle beğensin diyen kaç kişi var, varsa bile sinsi sinsi gidip spor yapıyo, diyet yapıyo yalan mı 😠 ee erkekler de biraz kendine bakacak o zaman, çekicilik sadece kadınlara has değil, erkek de eşine güzel görünmeli, "ruhlar aleminde yaşamıyoruz" demiş ninelerimiz. Konu sahibi haklısın bence, eşinle tatlı dille konuş.

Kadın eşini göbeksiz tanımış ve evlenmiş. Göbek sevmek zorunda mı? Ortada doğum yok, zaruri bir durum yok, adam keyfine kendine bakmıyor. Üstelik gayet de uyarmaya hakkı varken, kırmamak için bir şey söyleyememiş bile konu sahibi.

Şahsen ben de göbekten hoşlanmıyorum, evlendikten sonra kocam kendini kasten salsa ve inat etse kendimi kandırılmış gibi hissederdim. Doğruya doğru. Göbek=libido killer.

göbek fetişi olan varsa bilemem tabi.

Hakikaten gobek tiksindirici birsey,gözünü kapat ve gorme :D yapacak baska birsey yok gibi..Tv de pc de gobeksiz fit ciftleri gordugunde ay ne guzel bir cift falan de :) hatta bel cevresi kalinligi kalp krizi sebebiymis lutfen dikkat et erken yasta dul kalmak istemiyorum de.Aklima bunlar geldi seni asla yadirgamiyorum göbek bile isteye eritmeyi red eden bir adam bende de var gozumu kapatiyorum bende :D

Back
X