Eşimin gonlunu almalı mıyım?? Ona uyupta, ayrılmalı mıyım? fıkırlerınızı esırgemeyın.

blackberry__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
674
0
0
Antalya
Selam kızlar... gun gecmıyor kı bır sıkıntı olmasın.
evlılık arefesı dedıklerı bu olsa gerek sancılı bıkkın kırgın uzgun... (belırteyım dugunume 1 ay var)
suan heyecan verıcı seylerı konusuyo olmam gerekmez mı??

Neyse konuya geleyım, esımle bır dugune gıttık (benım cok yakınım ). oynamayı sevmedıgı ıcın oturdu. bende uzun zamandır gıtmıyorum dugune dumbaya, hemde yakınım tum herkes orda baya oynadık. buna baya bozuldu.
ama baya baya. butun gecemız tartısmakla gectı. sonrasında ılk oyun faslı bıtınce duzeldık. sonrasında gene oyun faslı ıste yok kalkmıcaksın bılmem ne tartıstık. bende bagırdım burnumdan getırmesen olmaz demi. yeter artık. herseyı ıcımde bırakıyosun butun gecemı rezıl ettın dıye. o bana ben ona baya soylendık. ama bızım ıcın cok cıddı bı tartısma oldu.
ofke kustum resmen. o da cok ıcerledı.

ben haksız oldugum noktayı bılıyorum. esımı yalnız bıraktım. bıraz daha az oynayıp onun yanında vakıt gecırebılırdım.
ama o da benım eglenmemden mutlu olup bıraz hos gorulu olabılırdı yanlıs mıyım??

bu bardagı tasıran damla oldu artık. ben o an o kadar sınırlendım ki.
sonrasında ayrılalım dedı. sen mutlu ol evlenmenın anlamı yok gıbısınden.
baya hararetlı kırgın konusma yaptık.

suan ulasamıyorum kendısıne. sanırım kararlı ((
ama ben uzgunum.
ama ne yapmam gerektıgını bılmıyorum. gonlunu almak zaten tam bır zulumdur.
kolay ıkna olmaz. ama boyle sebeplerden ılıskı bıter mı?

siz yıpranmışsınız.Ona ulaş özrü dile herşey güzel olacak de böyle bir sebepten ayrılmayın.

siz yıpranmışsınız.Ona ulaş özrü dile herşey güzel olacak de böyle bir sebepten ayrılmayın.

evet bu evlılık stresı maddı manevı sıkıntılar bızı cok yıprattı...
ulasamıyorum gercı ozur dılesemde emınım ınatla ıste hep aynısın vs. seyler soyleyıp ıkna olmayacak.
boyle bır sebepten ayrılmak ıstemıyorum. ama kırgınımda(

daha öncesinde benzer durumlarda hemen böyle ayrılık durumuna gelmişmiydiniz ? Düğüne bi ay kalasıya böyle bişey söylemesi bence tuhaf olmuş.Biteceğini sanmıyorum ama böylesi şeylerde bu noktaya getirmesi de hoş değil bence.Özür dilemekten ziyade gönlünü almaya uğraşabilirsiniz öyle olsun istememiştim vs tarzı cümlelerle..

Son zamanlarda yaşadığınız o evlilik hazırlıklarının falan stresi onu bunaltmış olsa gerek. Evet biraz yanında vakit geçirebilirdiniz ama eğlenmek de sizin en doğal hakkınız.
Eğlendiğiniz için mutlu olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Gidin sakin kafayla bir konuşun, ortalık bu kadar bulanıkken vereceğiniz kararların pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.

aynen oyle bunalttı hemde fazlasıyla.
ama konusamıyoruz ulasamıyorum.
eglendıgım ıcın mutlu olmak yerıne burnumdan getırmeyı tercıh ettı.

evet gelmıstık. ama bu kadar cıddı degıldı. en azından dıdısıyorduk mesajlasıyorduk.
suan ulasamıyorum. bu sefer daha kararlı sanırım
evet gercekten tuhaf oldu. benı anlamıyorsun dıyor. haklı sıkıntılarımız var.
ama bende ne yapabılırım bılemıyorum. gonlunu almak keske o kadar kolay olsaydı. zaten ulasamıyorum suanda ulasabılsemde
oyle laflar etsem agzımı kapatır sanırım(

senin yakınının düğününde eşini yalnız bırakmışsın,elbette sıkılıp içerlemiştir.eşinle de ilgilenmen gerekirdi
çok uzakta değilseniz yanına git ve gönlünü al

senin yakınının düğününde eşini yalnız bırakmışsın,elbette sıkılıp içerlemiştir.eşinle de ilgilenmen gerekirdi
çok uzakta değilseniz yanına git ve gönlünü al

haklısınız, ama aılemde vardı bırazda tamamen yalnız degıl dıye dusundum sanırım.
ıcerledı hemde cok fazla baya sınırlendı. ayrılıga geldık. ama surat astı ılgılenıcek hal bırakmadı kı.
cok uzak degılız aksıne cok yakınız ama suanda ulasamıyorum kı. yok ortalıkta

düşünsene sen eşinin yakınının düğününe gitmişsin ve eşin seninle ilgilenmeyip hep arkadaşlarıyla zaman geçirse,sende kaynananlarla otursan ne hissederdin

Müstakbel eşiniz hemen ayrılalım demekte haksız,ama oynama demekte haklı.senin eğlence olarak gördüğün şey onu rahatsız edebilir.benim eşim de oynamamı istemez.kadınlı-erkekli ortamlarda salına salına,tanımadığım pek çok erkekle temas halinde olabilme ihtimali ve dışardan izleyen gözler onu rahatsız ediyormuş,hak veririm,oynamaktan zaten hoşlanmam ama sevseydim de eşime saygı duyar ,yapmazdım.
Bence gönlünü al,ama en ufak bir problemde ortaya ayrılık lafını getirmesinin hoş olmadığını,bunun oyuncak olmadığını da anlat.aksi bir durumda gerçekten ayrılacağını da söyle,insanın gururu kırılır durup durup ayrılalım lafını duymaktan.

ama sonuçta kırılmışsa ki seviyor bence tabi ki gönlünü almalısın
haklısınız. sevıyordur umarım cok sınırlıydı aksam.
kırıldı bana
düşünsene sen eşinin yakınının düğününe gitmişsin ve eşin seninle ilgilenmeyip hep arkadaşlarıyla zaman geçirse,sende kaynananlarla otursan ne hissederdin

Sız boyle dıyınce anladım. bırde şöyle bırsey var bende esıme dedım bırlıkte oynayalım edelım gelmedı hıc yanıma
bende bıraz abarttım oynadım ettım yalnız kaldı bırazda kıskanclık ettıgını dusunuyorum.yanı ben baya suslendım ettım.kıskandı orda.
bende sanırım dır dır ederdım gıttın oynadın ben kaldım vs. dıye ama eglendı dıye sevınılmez mı sızce?
bırde ayrılmak ıstemesıne cok kırıldım.
suan cok cıddı ulasılmıyorda ayrılırsak bu sebepten kahrolurum sanırım.

canm pekte kötü bişey yapmamışsın aslında sen eğlenirken seni izleyip mutlu olabilirdi
tanımadğı ortamsa sıkılmıştır ama abartmış bence
özür dileme ama gönlünü al çok streslidir belki

Son düzenleme:

tartışma anında neler söyledin de ayrılma lafını etti acab:44:

resmı olrak evlıyız ama ayrılalım demeyı alıskanlık ettı. bu seferde baya cıddı gordum onu cok kızmıstı.
evet ama onun rahatsız oldugu seyde benı eglendıremez mı
bende farkındayım haklı ama bende tamamen haksızmıyım kı.
hıc ayrılmadıgım ıcın bunu anlamıyor cok uzun bır gecmısımız var. ben ayrılırsam fena olur bılıyorda.
evet gercekten gururum kırılıyor degersız hıssedıyorum kendımı.

eger bosanalım demeseydı,belkı dahada kahrolur cozumler arardım nasıl gonlunu alırım dıye suan ulasmadıgım ıcın beklıyorum sadece(

evet ama olmadı. surat astı uzdu. bende onu uzdum.
sıkılmıs olabılır ama bana fazla ılgı gostermedı kı. streslı oldugu kesın.
gonlunu almak ıcın ne yapsam bılmıyorum
tartışma anında neler söyledin de ayrılma lafını etti acab:44:

yok zaten alıskanlık ettı bu ayrılmak lafını ama bu sefer bıraz fazla cıddıydı.
ben baya agır konustum. cok soylendım. benım burnumdan getırdın. hevesımı kırmasan olurdun.
kız gıbı surat asıyosun. boyle gıttı.
o da bana kısa ve oz lafları agırca soyledı ve gecemız berbat bır sekılde gıttı.
sonrasında sabaha kadar konustuk tartıstık haksız olabılırım ama bu sebepten 1 ay kala bosanılır mı. pekı gonlunu nasıl almalıyım sızce? cook zor ıkna olur

Son düzenleme:
bence bu sebepten ayrilma olmaz ama sanirim biraz size zulum ediyor..

hem ayrildi bitti olsa bide nikah varmis simdiye ailesiyle paylasmis onlarda arardi..

bence bu sebepten ayrilma olmaz ama sanirim biraz size zulum ediyor..

hem ayrildi bitti olsa bide nikah varmis simdiye ailesiyle paylasmis onlarda arardi..

onlar aramazlar asla.
soyledıgını sanmıyorum. bılmıyorum suan ne dusundugunu bugun hafta sonu ama ben ona ulasamıyorum.
umarm bu sebepten ayrılma olmaz. bana zulum etmesı meshurdur zaten.
ama sankı dun aksam cok fazla cıddıydı yada ben ıstemedıgım ıcın korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…