- Konu Sahibi blackberry__
-
siz yıpranmışsınız.Ona ulaş özrü dile herşey güzel olacak de böyle bir sebepten ayrılmayın.
aynen oyle bunalttı hemde fazlasıyla.Son zamanlarda yaşadığınız o evlilik hazırlıklarının falan stresi onu bunaltmış olsa gerek. Evet biraz yanında vakit geçirebilirdiniz ama eğlenmek de sizin en doğal hakkınız.
Eğlendiğiniz için mutlu olması gerekirdi diye düşünüyorum.
Gidin sakin kafayla bir konuşun, ortalık bu kadar bulanıkken vereceğiniz kararların pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
daha öncesinde benzer durumlarda hemen böyle ayrılık durumuna gelmişmiydiniz ? Düğüne bi ay kalasıya böyle bişey söylemesi bence tuhaf olmuş.Biteceğini sanmıyorum ama böylesi şeylerde bu noktaya getirmesi de hoş değil bence.Özür dilemekten ziyade gönlünü almaya uğraşabilirsiniz öyle olsun istememiştim vs tarzı cümlelerle..
sakin bir dille oturup konuşmaya çalışın bi çırpıda böyle ayrılalım olmaz ki evlilik arifesinde.
senin yakınının düğününde eşini yalnız bırakmışsın,elbette sıkılıp içerlemiştir.eşinle de ilgilenmen gerekirdi
çok uzakta değilseniz yanına git ve gönlünü al
haklısınız, ama aılemde vardı bırazda tamamen yalnız degıl dıye dusundum sanırım.
ıcerledı hemde cok fazla baya sınırlendı. ayrılıga geldık. ama surat astı ılgılenıcek hal bırakmadı kı.
cok uzak degılız aksıne cok yakınız ama suanda ulasamıyorum kı. yok ortalıkta
haklısınız. sevıyordur umarım cok sınırlıydı aksam.ama sonuçta kırılmışsa ki seviyor bence tabi ki gönlünü almalısın
düşünsene sen eşinin yakınının düğününe gitmişsin ve eşin seninle ilgilenmeyip hep arkadaşlarıyla zaman geçirse,sende kaynananlarla otursan ne hissederdin
haklısınız. sevıyordur umarım cok sınırlıydı aksam.
kırıldı bana
Sız boyle dıyınce anladım. bırde şöyle bırsey var bende esıme dedım bırlıkte oynayalım edelım gelmedı hıc yanıma
bende bıraz abarttım oynadım ettım yalnız kaldı bırazda kıskanclık ettıgını dusunuyorum.yanı ben baya suslendım ettım.kıskandı orda.
bende sanırım dır dır ederdım gıttın oynadın ben kaldım vs. dıye ama eglendı dıye sevınılmez mı sızce?
bırde ayrılmak ıstemesıne cok kırıldım.
suan cok cıddı ulasılmıyorda ayrılırsak bu sebepten kahrolurum sanırım.
Müstakbel eşiniz hemen ayrılalım demekte haksız,ama oynama demekte haklı.senin eğlence olarak gördüğün şey onu rahatsız edebilir.benim eşim de oynamamı istemez.kadınlı-erkekli ortamlarda salına salına,tanımadığım pek çok erkekle temas halinde olabilme ihtimali ve dışardan izleyen gözler onu rahatsız ediyormuş,hak veririm,oynamaktan zaten hoşlanmam ama sevseydim de eşime saygı duyar ,yapmazdım.
Bence gönlünü al,ama en ufak bir problemde ortaya ayrılık lafını getirmesinin hoş olmadığını,bunun oyuncak olmadığını da anlat.aksi bir durumda gerçekten ayrılacağını da söyle,insanın gururu kırılır durup durup ayrılalım lafını duymaktan.
evet ama olmadı. surat astı uzdu. bende onu uzdum.canm pekte kötü bişey yapmamışsın aslında sen eğlenirken seni izleyip mutlu olabilirdi
tanımadğı ortamsa sıkılmıştır ama abartmış bence
özür dileme ama gönlünü al çok streslidir belki
tartışma anında neler söyledin de ayrılma lafını etti acab:44:
bence bu sebepten ayrilma olmaz ama sanirim biraz size zulum ediyor..
hem ayrildi bitti olsa bide nikah varmis simdiye ailesiyle paylasmis onlarda arardi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?