- 3 Ekim 2007
- 14.718
- 37.163
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi blackberry__
-
resmı olrak evlıyız ama ayrılalım demeyı alıskanlık ettı. bu seferde baya cıddı gordum onu cok kızmıstı.
evet ama onun rahatsız oldugu seyde benı eglendıremez mı
bende farkındayım haklı ama bende tamamen haksızmıyım kı.
hıc ayrılmadıgım ıcın bunu anlamıyor cok uzun bır gecmısımız var. ben ayrılırsam fena olur bılıyorda.
evet gercekten gururum kırılıyor degersız hıssedıyorum kendımı.
eger bosanalım demeseydı,belkı dahada kahrolur cozumler arardım nasıl gonlunu alırım dıye suan ulasmadıgım ıcın beklıyorum sadece(
tabiki sen de haklısın.ama evlilik böyle bir şey işte malesef,herhangi bir durum eşlerden birini mutsuz ediyorsa diğeri de zaten onunla birlikte mutsuz oluyor,aynı senin durumundaki gibi.o yüzden orta yolu bulmak,bazı konularda fedakarlık yapmak gerekiyor.
ayrılalım lafını alışkanlık haline getirmesi gerçekten çok kötü.bu olaya iki açıdan bakmanı tavsiye ederim.acaba bu lafı gerçekten sensiz yaşamayı göze alarak mı söylüyor yoksa sadece blöf mü?her ikisi de kötü ama sensizliği gerçekten düşünebiliyorsa bu daha da kötü malesef.
gönlünü almak içn mesela sen sıcak davranabilirsin yada konuya girip o an çok mutluydum eğleniyordum seni ihmal etmiş olabilirim ama sende aklımdaydın diyebilirsin
eşin nasıl davranılmasından hoşlanır mesela bu durumlarda
ah canımm nerdeee. o laflara anca guler gecer. hayatta ıkna olmaz.
bu durumlarda benım baya bır zorlanmam gerekır normalde. tabırı caızse oldurmez surundurur.
dugune cok az kaldı bunlar canımı sıkıyor.
canm seni anlıyorum valla evli olmadığım halde aklın hep onda kalbin hep hızlı atıyor
o zaman ona çok abarttığını en mutlu olmanız gereken zamanlarda bunu haketmediğini biraz olgun olmasını söylesen :S
soylemezmıyım dun sabaha kadar soyledım o da soyledı. yok aynı.
zaten ulasamıyorum kı.
umarım oyle olur. ters bısey soylemeyı dusunmuyorum tabı konusabılırsek. :26:bekle o zaman ayrılmak istemiyorsan ters bişey söyleme..ne biliyim eşinin yerinde ben olsam bende yapardım kapris belki o kadar sıkılsam ama bunun içinde ayrılcağını sanmıyorum canm..
şuandada çok üzgünsün ne olacak diye düşünüyorsun film izle valla iyi geliyo aklından çıkıyor en azından sorunlar bir süreliğine
Iste sorunda burda kolay kolay dememesı lazım. ama bunu benım burnumu surtmek ıcın kullanıyor.nikahi kiyilmis resmiyette evli olan bir insan bence kolay kolay ayrilalim demez.
bu soylediklerimi yanlis anlamayin.yorumum sizi suclamak adina degil ama
oncesinde ne gibi tartismalariniz oluyordu da yine boyle ayrilik lafi ediyordu?
cunku bir insan surekli ayriliktan bahsediyorsa icinde bulundugu beraberligi istemiyordur.
bu dugunde yalniz kalma olayi esiniz icin son damla mi oldu?
ayriligi gerektirecek bir durumda olmamis ama niye kafasinda ayrilik dusuncesi var?
once bunu cozmeniz lazim!
herşeyi içimde bırakıyorsun demişşin ona.eğer gerçekten böyle ise boşver özrü gönül almayı onunla hayat güzel mi olur zor mu olur bunu düşünmelisin
hayır ılk defa degıl. ama ılk defa olan bu kadar cıddı olması. malesef.Herzaman boyle hemen ayrilmaya kalkiyorsa bu tehlikeli.
Ama bu ilk defa olduysa ozaman gidip gonlunu al derim
Ama zirt pirt ufak seylerde ayrilalim diyen adamdan hayir gelmez, ilerdede deger vermez.
sen suçlu olmadığın halde olgun davranıp alltan almışsın ve buna rağmen bu kadr küçük bir mesele için ayrılalım diyorsa daha fazla aramanın bir anlamı yok bence
hayır ılk defa degıl. ama ılk defa olan bu kadar cıddı olması. malesef.
evet zaten oncekı kavgalarımızın bır kısmıda bu yuzden ben degersız hıssetgımı soyluyorum.ben orda oynuyorsam yanıma gelıp ıkı alkıs yapsa sonra hayatım oturalımmı dese bunu dusunemıyor
evet ılk basta gercekten alttan aldım gıttım optum sarıldım. ama bes karıs surat.
ayrılalım dıyor evet. daha fazla aramıyorum zaten bugun bıze gelıp evdekılerle konusacakmıs!!
ben okudum ve çok üzüldüm böyle bi sebepten ayrılmayın hemde düğününze 1 ay var. aslında ikinizde haklısınız her iki tarafta bişeylerden fedakarlık yapmalı ilişkide. siz az oynasaydınız onu yalnız bırakmasaydnız o da bu kadar tepki vermezdi belki ama o da sizin eğlencenize az da olsa katılabilrdi oynamayı sevmiyo olablr ama 2 dakika yanınzda durabilrdi. bence arayın konuşun böyle bişey yüzünden ayrılmayın =(
erkeklerin beyni kadınlar gibi çalışmaz canım.
o kadar ince düşünen erkek sayısı çok çok azdır bence.
bu olayda senin hatan var ama ayrılık sebebi olacak kadar değil
ama daha öncede kullanılan bir kelime ayrılık
başka sözlerle belki ama bu kelimeyle burun sürtme falan olmaz sürekli
ilişkiyi yıpratma olur sadece
benim anlattıklarından yola çıkarak kafamda oluşan şey
bu olay ayrılığın sebebi değil bahanesidir ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?