- Konu Sahibi blackberry__
-
bırde resmı olarak evlıyız zaten(
suan konusmak ıstemıyor kı ulasmamı engellemıs.
benımde elım kolum baglı. uzgunum boyle olmasını yedıremıyorum kendıme sevıyorum ben onu.
aslında burçlardan anlamam, her konuya burçla ilgili bir yorum getiren insan da değilim ama sizin durum yengeç olunca kesin bir bağlantısı var dedim
nedense zaten bu burcun doğasında var kavga ne olursa olsun bir veda havası taşır.. "yok ayrılalım,yok olmuyor,benden bir şey bekleme artık..." Sonra karşı taraf da susunca hiç o lafları eden adam o değilmiş gibi gelip sessiz sessiz sokulurahh iştee yengeçç ahhhhh....
aranızın düzelmesine sevindim ve zaten düzelme durumunu okuyunca da dedim işte tamam doğru yerden konuyu yakaladım adam yengeç ... ne bekliyorsun ki
inşallah bir daha böyle tatsız olaylar yaşamazsınız.. Allah nazarlardan korusun
aramadım cnm. ılk aradım ulasamadım. baktım sonra kendısı aradı aksam geldı.slm cnm sana nacizane tavsiyem sakın arama erkekler tartışılan konuda konuşmayı sevmezler 13 yıllık evliyim çook kez tecrübe ettim en ufak bi tartışmada genelde bayanlar ayrılallım kaprisi yapar sanırım siz rol değiştirmişiniz eğer şu anda arayıp lakırtı yaparsan evliliğiniz boyunca o nazlanacak sen sinirleniceksin sakince bekle asla ama asla arama unutmaki sana ayrılalım demiş oyunmu bu sözler çok tuhaf oyuncakmı sanmış evlenmeyi bekle ve gör kazanan sen olucaksın şunu asla unutma ağır ve sakin kadın her zaman başarır bırak ta o arasın ayrılalım kelimesini telafi etsin lütfen arama
bence eşiniz ayrılmak istemiyor sadece çok kızgın ve kırgın olduğu için biraz yalnız kalmak kendisini dinlemek istiyor. kendisini toparladığında sizinle iletişime geçecektir. arayıp çok bunaltmayın ona biraz zaman tanıyın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?