Eşimin gonlunu almalı mıyım?? Ona uyupta, ayrılmalı mıyım? fıkırlerınızı esırgemeyın.

bir de kalkmicaksin dedigi halde kalkmaniz cok yanlis olmus.

Guvenip sevdiginiz, nikah kiydiginiz erkege bir sey isteyince itaat etmelisiniz. Sacma seyler isteyecek biriyse evlenmemeniz lazimdi.

bir de kalkmicaksin dedigi halde kalkmaniz cok yanlis olmus.

Guvenip sevdiginiz, nikah kiydiginiz erkege bir sey isteyince itaat etmelisiniz. Sacma seyler isteyecek biriyse evlenmemeniz lazimdi.

2 mesajınızada aynı alıntıda cevaplayayım.
aslında oynamamla degılde lafını dınlemememle alakası var. dedıgınız gıbı kalkma dedıgı halde kalktım
cunku sınırlenınce acayıp hırs yapıyorum.
ben hırslı o ınatcı zıtlasıyoruz.
bırde daha once arkadaslarımızla eglenceye gıtmıstık. ılk basta oynama der gıbı oldu sonra bır oynadık bırlıkte cokta eglenmıstık.
gecelere kadar oynadık bır sorunda olmamıstı. anlayamadım gercekten.

aslına bakarsanız oncesınde şu var bızım suan cok streslı bır donemden gecıyoruz.
yanı maddı manevı yuk var esımın ustunde hemde cok fazla. zor gunler gecırıyor.
halı tavrı acayıplesmıs durumda. evet gonlumu kırmasa zaten bıraz oynar otururdum bırde sunu dusunuyorum acaba ben oynamasaydım bıraz gecınce hadı kalk vs dıyecemıydı.. benı dusunecekmıydı?
ben asla demem bunca senedır tek sefer demedımben dersem donusu cok zor olur. 1 kere dersem tam derım o yuzden tutuyorum kendımı. ozur dılemedım beklıyorum gelıp konusmasını.

burada birazda seni hatalı buluyorum madem adam tahatsız olmış sende oynamıyıcaktın üstüne üstlükte bağırıp çağırmanda cabası.bende olsam aynen eşin gibi yapar aklını başına alsın diye biraz uzaklaşırdım.arkadaşlar uyanık olun eşlerinizle iyi geçinin eger bişeyi istemiyorlarsa yaparım ederim gibi takılmanın bir anlamı yok adamlar mutlu olursa emşnim sizde mutlu olursubuz.mutlu bir yuvayı anlayışlı güleryüzlü bir kadın canlı ve heyecanlı tutar.

aynen o da boyle soyluyor bagırıp cagırmamda cabasıymıs.
ıyıde o ıstemıyor dıye oynamayayım. o neden ben oynamak ıstıyorum dıye anlayıs gostermıyor((
evet yaparım ederım muhabbetı oldu. bende sınırlendım. hata ettım o konuda.
aslında bende boyle dusunuyordum ama cıgrımdan cıkardı benı

Sakın aklınızdan ayrılığı geçirmeyin RABBİM korusun! empati yaparsak şöyle bir tablo çıkar karşımıza ---> eşimizin yakının düğününe gidiyoruz yabancı bir ortam, eşimiz oynamak istiyor gayet normal, eşimiz bir oynuyor, iki oynuyor, üç oynuyor bu durum can sıkmaya başlıyor, eşimiziin pistten inip yanımıza gelmesini beklıyoruz çünkü yalnız kalıyoruz birazda bizimle ilgilenmesini beklıyoruz amaa sı sizde ...

bunlar çözülebilecek sorunlar yeter ki siz eşinizin gönlünü alın... RABBİM ayrılık göstermesin, mutlu mesut kurun yuvanızı

canım çok haklısın...eşim evine mutlulukla huzurla gelsin isterim...onun için elimden geleni yaparım..yapmamada gerekiyor zaten..ama isterimki oda beni düşünsün.kadınların çok beklentili olduğunu zannetmem istisnalar hariç....burada arkadaşımız eğlenmek istemiş,,eşi istemiyor..madem öyle bayan oynamasın ama eşi desinki beraber eğleneceğimiz şeyler yapalım,oynama ama canlı müziğe gidelim eğlenelim gibi....ama erkeğin hayır oynayamazsın demesi çok düşüncesizce sadece kendini düşünerek kendi rahatsızlığından yaptığı bişey...maddi bişeyde gerekmiyor..güzellikle sen benim canımsın neden başkaları sana baksın biz ikimiz birliktede eğleniriz...erkeklerin beklentisi hep daha fazla sus deyince sussun,kısa giyinmesin,ıvır zıvır.....ama birşeyi güzellikle rica etmekten acizler!

canım söylediklerin çözülebilir ama ayrılma kelimesi kötü olmuş..en azından aklı başında bir konuşma yapmalılar...bak bu ağır bir kelime ufak şeyler için kullanmayalım..ama eşini kendisi daha iyi tanır belki benim düşündüğüm kadar ciddi bi ayrılalım değildir..

evet ama hıc ılgılenmedı kı yanında otururken.
anca tavır yaptı ıvır zıvır seylere. umarım mutlu mesut kurarız

evet aynen oyle kesınlıkle katılıyorum. beklentısı yuksek. kendılerıne kukla arıyorlar gıbı hıssedıyorum bazen.
sus otur yeme ıcme. evet gercekten acızler. soylemek var soylemek var.
ılla kabalasmak mı lazım

benim kocamda oyuna çok düşkündür her düğünde beni yalnız bırakır ama boşanalım demiyorum ben onacanım bu sebeple boşanmak saçma olur ama eşinle güzelce konuş orta yolu bulun ayrıca ne olursa olsun bir ortamda bağrış çağrış tartışmayın böyle yaparsan haklıyken haksız olursun biraz politik ve sakin olmakta fayda var hep diyorum evlilik sabır ve idare işidir diye

ya cok sacma uzatiyor gibi,bence yine ayrilik olmaz olmazda,simdi sendeki kirginlik nasil gececk onu bilmiyorum..

bir senle konussaydi sonra aileyle konusulurdu..neyse canim hayirlisi olsun

"ayrılalım" sözcüğünü bu kadar nasıl kolay ağzına alabiliyor insanlar? Muhtemelen daha öncesinde de başka şeylerden dolmuştur o..
Ama eğer ki ayrılmak gibi bir niyet yoksa, sinirle de olsa "ayrılmak" la tehdit edip yıpratılmamalı ilişkiler..

Demek ki ulaşmayı denemişsiniz, bundan sonra denemeyin. Zaman verin. ''ayrılalım'' sözünü bu kadar kolay dile almamalıydı.
Bu yaptığı çok ayıp. Bir kavga esnasında evleneceğin bir insana ayrılalım diyorsa kişi haddini aşmıştır.

Siz buradan bakın. Bırakın oyunu, kızmasını, kavgasını bu sözü bu kadar kolay kullanması üzerinde durun onunla konuşursanız ama şimdi değil.
...

Evet haklı. Eşiniz oyun sevmiyorsa kendinizi bundan mahrum etmeyeceksiniz elbette fakat dozajında olmalıydı.
Bir oyun, bir halay yeter işte daha ne olsun ki ? Muhtemelen yalnız kaldığı için değil kıskançlıktan bu şekilde delirmiştir.
Siz olsanız sizde aynı şekilde sinirlenirdiniz.

bunun için boşanma mı olur ya? hakim bile güler yemin ederim. sorununuz ne diycek, cevap: eşim oynadı... bu erkeklere akıl sır ermiyorrrrrr

Aynen oyle aslında bagrıs cıgrıs yaptıgım ıcın haklıyken her zaman haksız konuma gelırım ben.
aslında dedıgınız gıbı evlılık sabır ısı ama ben sabırsız bı ınsanım bunu ogrenmem gerekıcek sanırım.

yengeç burcu muydu sanki eşiniz ??
evet evet tam bır yengec...
hakkında hayırlısıyla sonuçlansın....seviyorsa sırf bu yüzden ayrılmayacaktır..güzelce konuşun olumlu olumsuz taraflarını...
konustuk canım geldı. etraflıca konustuk sımdılık hal ettık.
ben kırgınım gene ama suan sorun yok.

ya cok sacma uzatiyor gibi,bence yine ayrilik olmaz olmazda,simdi sendeki kirginlik nasil gececk onu bilmiyorum..

bir senle konussaydi sonra aileyle konusulurdu..neyse canim hayirlisi olsun
aynen uzatma huyuyla meshurdur zaten. cok sacma uzatır olayları normaldede.
ayrılık olmadı konuyu hal ettık. ama dedıgınız gıbı ıcım kırgın genede.
sıkıntılardan dolayı ustune gıtmek ıstemıyorum ama burugum bıraz.

evet bunu ıkımızde konustuk. son zamanlarda acayıp yıprandık.
olup olmadık seylerın ofkesını bırbırımızden cıkartmaktan ılıskımız bıtkın dustu.
baya dolmus zaten. ayrılalım sozcugunu agzına alması benıde uzuyor.
sonunda bende tamam bıtsın dıyecegım o olacak ama benım bıtsın demem onunkıne benzemıcegı ıcın susuyorum.
agzıma 1 kere almıslıgım yok bunca zamandır.

cook haklısınız. haddını astıgını her fırsatta belırtıyorum ama nafıle.
dozajını baya kacırmısım bugun dedıgıne gore. hıc oturmamısım onun deyımıyle yerımde durmamısım.
evet ıtırafta geldı kıskanclıgım zaafım dıye belırttı kendılerı.:)
onun harıcınde haklısınız. ayrılık kelımesı bu kadar basıt olmamalı fakat bunu kacıs yolu olarak gormesını daha uygun bır zamanda konusacagım.

canım yaaaa cok abartmışşşşş bahane aramasınnnn olur böylr seylerrrrrrrrrrrr
aynen olur boyle seyler. kusmek kırılmak kızmak elbet olur ayrılmak bu kadar basıtmı.S:
bunun için boşanma mı olur ya? hakim bile güler yemin ederim. sorununuz ne diycek, cevap: eşim oynadı... bu erkeklere akıl sır ermiyorrrrrr
yorumunuza baya gulumsedım:)
kesınlıkle bu erkeklere akıl sır ermıyor vallahı hayretım sasıyor bazen:)

Hanımlar hepınıze cevap yazdım fakat acıklama yapayım.
geldı ve kımseye bısey soylemedı. kendılıgınden hıc bırsey yokmus gıbı oldu.
sonrasında bır ara yalnız kalıp konustuk.
ıste sen oyle abartmasaydın ben zaten kalk dıyecektım vs. acıklama yaptı.
bır kac laf edıp kıskanclıgını dıle getırdı. sımdılık sorun yok.
tabı bunun kırgınlıgı boyle gecmeyecek ama daha saglıklı bır zamanda etraflıca konusmayı planlıyorum.

yorumlarınız ıcın mınnetarım sızın sayenızde hatalarımı ve hatasını gordum cok sagolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…