Eşimin gözünde aciz biriyim galiba:(

Ayni dertten muzdaribim ağzıyla soylemesede tavırları ile belli ediyor düşüncelerini ben ima ettiğimde de sende çocuk bakiyorsun evimize bakiyorsun daha ne yapacaksın diyor ama yemiyorum tabi. Hep kaynananin isleri bunlar kadın evde oturur namazını kilarsa cennete istediği kapıdan girer vs vs offf cahilleri de Rabbim yaratmış ne diyeyim ki

ne yapıyor mesela? sadece terapide söylediği bi cümleden bahsetmiyoruz bence.

ayrıca sizi öyle görse bile siz kendinizi öyle görmeyin. sorun burda bence. sanki siz de kendinizi aciz görüyosunuz.
Ben aciz görmüyorum kendimi evet bu genel bir durum bi sözünden dolayı oyle hissetmedim.ben birşeyler yapalım edelim dediğimde uf puf yapıp yapıyoruz istediğimi güzel zaman geçmiyorki.o yapıncada ben neden hep kabul ediyorum oluyor böyle saçma bir durum.benim illa taktik mi yapmam gerekiyor.böyle yapan adamla yapacak birşeyler bulup kur yapıp naz yapıp uğraşmammı gerekiyor.aklı yokmu anlayamıyormu

Ne yapıyımki ben bu rahatlığını bozuyum.iş arıyorum da herşey pat diye olmuyor çevre arkadaş
İş bulmak kolay değil tabi. Siz aramaya devam edin, hatta çabuk bulmak için standartlarınızı da biraz düşünün. Maddi durumunuz yeterliyse spora başlayın. Oradan arkadaş edinebilirsiniz. Mesela hayvanları seviyorsanız hayvanları koruma derneğine gidil gelebilirsiniz. Bir çevreniz olur. Bunun dışında belediyenin kurslarına katılırsınız. Hem meşgale olur, hem de yeni arkadaşlıklar kurarsınız. İlk aklıma gelenler bunlar oldu. Düşünsek daha neler çıkar.

Kestirmeden çözüm istiyorsan risk alacaksın ozaman kendin çıkıp gezeceksin bi kursa yazık KPSS olur hobi için farklı bi alan olur kendin karar ver ve acilen yazil arkadaş edinirsin isin daha kolay olur senin bireysel sosyal olmanı hazmedemeyecektir zamanla pesine takılacaktır gör bak:)

Sizede is cevre vs hic bir sorun yok bunlar normal seyler baska bir sehirden gelmissiniz cunku olur oyle,sorun kocanizin kafasinda kendi deger yargilarinda egosunda acik acik soyleyin bence hissettillerinizi

Zaten şeytan diyorki o evde yokken değilde eve geleceği zaman Çık
İnan işe girmen çok hayırlı olcak arkadaşın olur gezmeler yemekler sinemalar inan boş vaktin kalmaz ozaman eşin yalnız kalsın biraz da ne iş olursa olsun mağazacılık vs mesleğin varmı bilmiyorum ama dene

Spora gidiyorum,ehliyete yazıldım.sorun şu ben önceki gibi çevrem arkadaşlarım uğraşlarım olduğu gibi olsam zaten olmayacak bu sorun o kesin ama neden anlamaz bir insan şuan böyle çabalıyorum uğraşıyorum niye karısını insan zaten böyle yanlız hissederken birde bununla kafasını yorar.

Öküz olduğu için canım oturup niye diye kafa yorma o güzel canini siktigina değmez net öküzler yapcak bisey yok o yüzden bekarlara hep diyorum sakin is bulmadan evlenmeyin önce işşş koca nasılsa bulunuyor

Var tabi iyi bir mesleğim var yurtdışında okudum konusu açılmışken ilk tanıştığımızda o bana eğitimini mesleğini yalan söyledi sonradan ortaya çıktı vasıfsız değilim yani o bile daha ezik olabilir benden o derece bide bunu bile bile beni niye eziyorsa

Bende evlenmeden önce müthiş cevre ve is imkânına sahiptim herkes tarafından aranılan sevilen bi arkadaş dosttum meslegimde vardı çalışıyordum çok sosyaldim hergun bi yerdeydim KPSS hazırlanmak için isi bıraktım kursa gittim sonra bu öküzle evlendim adam simdi resmen beni eve kapattı tek bi arkadaşım bile kalmadı gorusemuyorum o da beni çantada keklik görüyor her istediğini yapıyor tatilede gidiyor ark.lariyla aksam gezmelerine de yani degmiyor anacim bu erkekler için hic biseye degmiyor ozgurlugumu geri alacağım günü bekliyorum çalış ne is olursa çalış görsün acizlik neymis

O yokken de çıkın. Sonra" bak şöyle bir yer keşfettim " diye onu götürün. Ondan da önemlisi en kısa Zaman da işe girin. Mesleğiniz iyiyse üçte beşe bakmayın.

Ayyy o haliyle bi de sana laf söylüyo bikere onun yapalım dediği şeye tamam demen onu mutlu etmeli adamın farklı problemleri var anlaşılan sen sosyalleştiğinde daha da geçimsiz olabilir bir de öyle dene yine yürütemezseniz yollarınızı ayırın ne sen ne o eziyet çekmeyin

Bana böyle somut haddini bildirecek bir akılverinn nolur
Mirin kırın etmeden ne is olursa gir çalış hic küçük düşünme kasiyerlik olur mağazada bi is olur nolcakta o da is sonuçta kursa yazil ne mezunusun bilmiyorum ama KPSS hazırlan yada dil öğren bak nasıl paçaları tutusuyor

Evet aynıyız kısmen..resmen şuan egosunu zedeleyecek birşey arıyorum onun

Bana böyle somut haddini bildirecek bir akılverinn nolur
Mirin kırın etmeden ne is olursa gir çalış hic küçük düşünme kasiyerlik olur mağazada bi is olur nolcakta o da is sonuçta kursa yazil ne mezunusun bilmiyorum ama KPSS hazırlan yada dil öğren bak nasıl paçaları tutusuyor

Yaa bide o haliyle

Ne problemi var sizce

Evet aynıyız kısmen..resmen şuan egosunu zedeleyecek birşey arıyorum onun
Tamam ozaman madem ayni durumdayız yap dedigimi hemen ise gir kursa yazil ben KPSS hazirlaniyorum hakim olucam sınava hazirlaniyorum dedim bak o bile mum etti adamı hergun ders çalıştığımi görüyor bi korktu adam birakcak misin beni diyor içimden ya ne sandın ayı diyorum sadece zamanı var iste noldum demiycen bu hayatta ne olcam diycen kendine guven Azmet imkânsız diye bisey yok bu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…