- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi Dilekkk1313
-
Ben aciz görmüyorum kendimi evet bu genel bir durum bi sözünden dolayı oyle hissetmedim.ben birşeyler yapalım edelim dediğimde uf puf yapıp yapıyoruz istediğimi güzel zaman geçmiyorki.o yapıncada ben neden hep kabul ediyorum oluyor böyle saçma bir durum.benim illa taktik mi yapmam gerekiyor.böyle yapan adamla yapacak birşeyler bulup kur yapıp naz yapıp uğraşmammı gerekiyor.aklı yokmu anlayamıyormune yapıyor mesela? sadece terapide söylediği bi cümleden bahsetmiyoruz bence.
ayrıca sizi öyle görse bile siz kendinizi öyle görmeyin. sorun burda bence. sanki siz de kendinizi aciz görüyosunuz.
İş bulmak kolay değil tabi. Siz aramaya devam edin, hatta çabuk bulmak için standartlarınızı da biraz düşünün. Maddi durumunuz yeterliyse spora başlayın. Oradan arkadaş edinebilirsiniz. Mesela hayvanları seviyorsanız hayvanları koruma derneğine gidil gelebilirsiniz. Bir çevreniz olur. Bunun dışında belediyenin kurslarına katılırsınız. Hem meşgale olur, hem de yeni arkadaşlıklar kurarsınız. İlk aklıma gelenler bunlar oldu. Düşünsek daha neler çıkar.Ne yapıyımki ben bu rahatlığını bozuyum.iş arıyorum da herşey pat diye olmuyor çevre arkadaş
Kestirmeden çözüm istiyorsan risk alacaksın ozamanBen aciz görmüyorum kendimi evet bu genel bir durum bi sözünden dolayı oyle hissetmedim.ben birşeyler yapalım edelim dediğimde uf puf yapıp yapıyoruz istediğimi güzel zaman geçmiyorki.o yapıncada ben neden hep kabul ediyorum oluyor böyle saçma bir durum.benim illa taktik mi yapmam gerekiyor.böyle yapan adamla yapacak birşeyler bulup kur yapıp naz yapıp uğraşmammı gerekiyor.aklı yokmu anlayamıyormu
İnan işe girmen çok hayırlı olcak arkadaşın olur gezmeler yemekler sinemalar inan boş vaktin kalmaz ozaman eşin yalnız kalsın biraz da ne iş olursa olsun mağazacılık vs mesleğin varmı bilmiyorum ama deneZaten şeytan diyorki o evde yokken değilde eve geleceği zaman Çık
Spora gidiyorum,ehliyete yazıldım.sorun şu ben önceki gibi çevrem arkadaşlarım uğraşlarım olduğu gibi olsam zaten olmayacak bu sorun o kesin ama neden anlamaz bir insan şuan böyle çabalıyorum uğraşıyorum niye karısını insan zaten böyle yanlız hissederken birde bununla kafasını yorar.Kestirmeden çözüm istiyorsan risk alacaksın ozamankendin çıkıp gezeceksin bi kursa yazık KPSS olur hobi için farklı bi alan olur kendin karar ver ve acilen yazil arkadaş edinirsin isin daha kolay olur senin bireysel sosyal olmanı hazmedemeyecektir zamanla pesine takılacaktır gör bak:)
Öküz olduğu için canım oturup niye diye kafa yorma o güzel canini siktigina değmez net öküzler yapcak bisey yok o yüzden bekarlara hep diyorum sakin is bulmadan evlenmeyin önce işşş koca nasılsa bulunuyorSpora gidiyorum,ehliyete yazıldım.sorun şu ben önceki gibi çevrem arkadaşlarım uğraşlarım olduğu gibi olsam zaten olmayacak bu sorun o kesin ama neden anlamaz bir insan şuan böyle çabalıyorum uğraşıyorum niye karısını insan zaten böyle yanlız hissederken birde bununla kafasını yorar.
Var tabi iyi bir mesleğim var yurtdışında okudum konusu açılmışken ilk tanıştığımızda o bana eğitimini mesleğini yalan söyledi sonradan ortaya çıktı vasıfsız değilim yani o bile daha ezik olabilir benden o derece bide bunu bile bile beni niye eziyorsaİnan işe girmen çok hayırlı olcak arkadaşın olur gezmeler yemekler sinemalar inan boş vaktin kalmaz ozaman eşin yalnız kalsın biraz da ne iş olursa olsun mağazacılık vs mesleğin varmı bilmiyorum ama dene
Evet öküzlükk yaa başka biley değilÖküz olduğu için canım oturup niye diye kafa yorma o güzel canini siktigina değmez net öküzler yapcak bisey yok o yüzden bekarlara hep diyorum sakin is bulmadan evlenmeyin önce işşş koca nasılsa bulunuyor
Bana böyle somut haddini bildirecek bir akılverinn nolurÖküz olduğu için canım oturup niye diye kafa yorma o güzel canini siktigina değmez net öküzler yapcak bisey yok o yüzden bekarlara hep diyorum sakin is bulmadan evlenmeyin önce işşş koca nasılsa bulunuyor
Ayyy o haliyle bi de sana laf söylüyo bikere onun yapalım dediği şeye tamam demen onu mutlu etmeli adamın farklı problemleri var anlaşılan sen sosyalleştiğinde daha da geçimsiz olabilir bir de öyle dene yine yürütemezseniz yollarınızı ayırın ne sen ne o eziyet çekmeyinVar tabi iyi bir mesleğim var yurtdışında okudum konusu açılmışken ilk tanıştığımızda o bana eğitimini mesleğini yalan söyledi sonradan ortaya çıktı vasıfsız değilim yani o bile daha ezik olabilir benden o derece bide bunu bile bile beni niye eziyorsa
Mirin kırın etmeden ne is olursa gir çalış hic küçük düşünme kasiyerlik olur mağazada bi is olur nolcakta o da is sonuçta kursa yazil ne mezunusun bilmiyorum ama KPSS hazırlan yada dil öğren bak nasıl paçaları tutusuyorBana böyle somut haddini bildirecek bir akılverinn nolur
Evet aynıyız kısmen..resmen şuan egosunu zedeleyecek birşey arıyorum onunBende evlenmeden önce müthiş cevre ve is imkânına sahiptim herkes tarafından aranılan sevilen bi arkadaş dosttum meslegimde vardı çalışıyordum çok sosyaldim hergun bi yerdeydim KPSS hazırlanmak için isi bıraktım kursa gittim sonra bu öküzle evlendim adam simdi resmen beni eve kapattı tek bi arkadaşım bile kalmadı gorusemuyorum o da beni çantada keklik görüyor her istediğini yapıyor tatilede gidiyor ark.lariyla aksam gezmelerine de yani degmiyor anacim bu erkekler için hic biseye degmiyor ozgurlugumu geri alacağım günü bekliyorum çalış ne is olursa çalış görsün acizlik neymis
Mirin kırın etmeden ne is olursa gir çalış hic küçük düşünme kasiyerlik olur mağazada bi is olur nolcakta o da is sonuçta kursa yazil ne mezunusun bilmiyorum ama KPSS hazırlan yada dil öğren bak nasıl paçaları tutusuyorBana böyle somut haddini bildirecek bir akılverinn nolur
Yaa bide o haliyleAyyy o haliyle bi de sana laf söylüyo bikere onun yapalım dediği şeye tamam demen onu mutlu etmeli adamın farklı problemleri var anlaşılan sen sosyalleştiğinde daha da geçimsiz olabilir bir de öyle dene yine yürütemezseniz yollarınızı ayırın ne sen ne o eziyet çekmeyin
Ne problemi var sizceAyyy o haliyle bi de sana laf söylüyo bikere onun yapalım dediği şeye tamam demen onu mutlu etmeli adamın farklı problemleri var anlaşılan sen sosyalleştiğinde daha da geçimsiz olabilir bir de öyle dene yine yürütemezseniz yollarınızı ayırın ne sen ne o eziyet çekmeyin
Tamam ozaman madem ayni durumdayız yap dedigimi hemen ise gir kursa yazil ben KPSS hazirlaniyorum hakim olucam sınava hazirlaniyorum dedim bak o bile mum etti adamı hergun ders çalıştığımi görüyor bi korktu adam birakcak misin beni diyor içimden ya ne sandın ayı diyorum sadece zamanı var iste noldum demiycen bu hayatta ne olcam diycen kendine guven Azmet imkânsız diye bisey yok bu hayattaEvet aynıyız kısmen..resmen şuan egosunu zedeleyecek birşey arıyorum onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?