- 12 Kasım 2015
- 94
- 20
- 18
- Konu Sahibi Dilekkk1313
-
Dil biliyorum yabancı dil okudum mesleğimi ama içinde bulunduğum durum şehir çabalıyorum iyi kalıcı bir işte olsun diye ilersi için.o niye elimden tutmuyorda karakter savaşına giriyor onu anlamıyorumMirin kırın etmeden ne is olursa gir çalış hic küçük düşünme kasiyerlik olur mağazada bi is olur nolcakta o da is sonuçta kursa yazil ne mezunusun bilmiyorum ama KPSS hazırlan yada dil öğren bak nasıl paçaları tutusuyor
Yapmak gezmek istemiyo zorla gibi hissediyo o yüzden evet demen mutlu etmiyo sana olan ilgisi nası duyguları heycanı bitmiş gibi geldi bana yanlış anlama lütfen o yüzden sen işine gir ayakların üstünde dur dünyanın bin türlü hali varNe problemi var sizce
Canım kalıcı bi is dusunme simdi gir bi ise yine mesleğinle ilgili sonra bulursun istediğin gibisini is işte bulunur oturduğun yerden bulamazsınDil biliyorum yabancı dil okudum mesleğimi ama içinde bulunduğum durum şehir çabalıyorum iyi kalıcı bir işte olsun diye ilersi için.o niye elimden tutmuyorda karakter savaşına giriyor onu anlamıyorum
Seviyor duygularını hissedebiliyorum en azından kavga ediyoruz ağlıyoruz beraber sevdiğinide hissetmesem zaten olmaz artık bu ilişki ama öyleyse niye böyle artık hiçbirşeyi hiçbirşeyle bağdaştıramıyorumYapmak gezmek istemiyo zorla gibi hissediyo o yüzden evet demen mutlu etmiyo sana olan ilgisi nası duyguları heycanı bitmiş gibi geldi bana yanlış anlama lütfen o yüzden sen işine gir ayakların üstünde dur dünyanın bin türlü hali var
Zaten önüme çıkan ilk işe gircem mantığındayım şuanCanım kalıcı bi is dusunme simdi gir bi ise yine mesleğinle ilgili sonra bulursun istediğin gibisini is işte bulunur oturduğun yerden bulamazsın
Deli midir nedir bende daha önce böyle bişey yaşamadım kafayı yicemEşin deli midir nedir? Reddedilmekten mi hoşlanıyor
Ben olsam eşime şunu yapalım dediğimde reddetse bozulurum asıl.
Derim ki bu adam dediğim şeyleri beğenmiyor müşkülpesent.
Eşin de tam tersiymiş
YapZaten şeytan diyorki o evde yokken değilde eve geleceği zaman Çık
Öncelikle daha önce açtığım konularda da yazmıştım problemli bir evliliğim var ve evlilik danışmanına gidiyoruz.özet olarak eşimle aramda 10 yaş fark var ve tanıştıktan kısa süre sonra evlendik.evlendiğimizde birbirimizi daha iyi tanımaya başladık diyebilirim.ben istanbula evlenince geldim hiçbiryeri bilmiyordum hiç tanıdığım kimsem yoktu ondan başka.şimdiki bir problemimizde birşeyler yapalım bu hafta sonu mesela dediğimizde onun birşeyler ayarlayıp(genelde ) yapmamız,gitmemiz...vesaire.dün terapide dediki psiklga bazen benim yaptıklarımıda ayarladığım şeyleride beğenmesin istemesin.herşeyi ben iyi yapmak istemiyorum dedi.ben zaten yanlızım evdeyim iyi bi mesleğim var ama işim yok şuan iş arıyorum.aramızdaki soğukluktan dolayı kendimi yanlız hissediyorum ve o birşeyler yapalım dediğinde hiç beğenmemezlik yapmıyorum zaten açım bir çıkıp hava almaya dolaşmaya ama o bunu orda geçirdiğimiz güzel vakit olarak değilde benim acizliğim olarak görüyor.normalde herşeye evet diyen birisi değilimki.böyle sacma birşey için (bu zaten yaşadığımız ortamdan kaynaklanıyor)beni aciz olarak görüyor ve bu beni üzüyor.bu konudaki kendini beğenmişliğini anlayışsızlığını nasıl engellerim ne yapabilirim yorum yapabilirmisinizzz
Aslında evet aynenn sizin dediğniz yükünü hafifletmemi istiyor elimden geleni yapmaya çalışıyorum bende.Bence devamlı organize eden kişi olmaktan yorulmuş. "Her şeyi" dediğine göre organize ettiği tek şey bu değil, başka şeyleri de o planlıyor sanırım. Evin eksikleri, tamir edilecek şeyler, faturaların yatırılması, tatil organizasyonu vs o ilgileniyor olabilir mi? Yükünü azaltın istiyor sanırım. Acizlik diye bir şey algılamadım ben.
Devamlı organize etmeyi ben de sevmem. Özellikle ben iyi yapıyorum diye bana kalmasına kızarım, herkes kızar. İstese herkes yapabilir. Aciz olduğunuzu değil de değil de yeterince çaba göstermediğinizi düşünmüş olabilir.
Ego yarışına girmek istiyorum aslında evetEgosu eşinizin başına vurmuş belli ki; mesleği nedir, merak ettim? Nedir yani bu "Ay ben mükemmelim açıkçası, bu kadın da peşimde" tribi?
Lütfen siz de ego yarışına girmeyin. Sürekli ego yarıştırarak mutlu bir evliliğiniz olmaz. Eşinizin bu tarafının törpülenmesi gerekiyor. Tamam, şimdi işe girin de; dünyanın bin bir türlü hâli var, doğumu var, hastalığı var, her çalışmadığınızda böyle mi yapacak? Madem terapiye gidiyorsunuz, umarım eşinize faydası olur. Olmazsa da bunu sizin iş durumunuzdan bağımsız değerlendirir ve evliliğinizi gözden geçirirsiniz.
Hemen hemen sizinle aynı durumdayız ama benim bi de bebeğim oldu şimdi iyice eve kapandım havalarda malum. Bi gün bebekten önce canıma tak dedi ben bu şeytanın dedipini yaptım çıktım gittim tabi eve geldi ben yokum bi telâş sonra beni almaya geldi falan. Ama iş bulamıyorsanız kurs bulun mutlaka yarın çocuk da olunca kapınızı çalacak bi insana çok ihtiyaç duyarsınız çocuk yokken bi kaç insan edinmeye bakın. Tecrübeyle sabitZaten şeytan diyorki o evde yokken değilde eve geleceği zaman Çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?