Eşimin gözünde aciz biriyim galiba:(

Dil biliyorum yabancı dil okudum mesleğimi ama içinde bulunduğum durum şehir çabalıyorum iyi kalıcı bir işte olsun diye ilersi için.o niye elimden tutmuyorda karakter savaşına giriyor onu anlamıyorum

Dil biliyorum yabancı dil okudum mesleğimi ama içinde bulunduğum durum şehir çabalıyorum iyi kalıcı bir işte olsun diye ilersi için.o niye elimden tutmuyorda karakter savaşına giriyor onu anlamıyorum
Canım kalıcı bi is dusunme simdi gir bi ise yine mesleğinle ilgili sonra bulursun istediğin gibisini is işte bulunur oturduğun yerden bulamazsın

Seviyor duygularını hissedebiliyorum en azından kavga ediyoruz ağlıyoruz beraber sevdiğinide hissetmesem zaten olmaz artık bu ilişki ama öyleyse niye böyle artık hiçbirşeyi hiçbirşeyle bağdaştıramıyorum

Eşin deli midir nedir? Reddedilmekten mi hoşlanıyor
Ben olsam eşime şunu yapalım dediğimde reddetse bozulurum asıl.
Derim ki bu adam dediğim şeyleri beğenmiyor müşkülpesent.

Eşin de tam tersiymiş

Bence senin içinde bulunduğuñ bunalım kocanı da etkilemis. Adam plan yapmaktan , seni eglendirmeye çalışmaktan yorulmuş. Gerçi sende onun yaptıklarını beyeniyorsun ama adam beyenilmek bile istemiyor artık. Sen onu dusun istiyor. Kendinde eksik gördüğün şeyleri bir yere not al ve o eksikleri gidermeye çalış. İkimizde rahat bir nefes alın. Kocanà da iç dünyanı çok anlatma derim. Erkeklerin anlayışları kadınlar kadar geniş değil.

Onun istediği yerlere gitme sende biraz bencil davran onun istediği bu heralde.Hayat böyle biraz bencil olmak lazım yoksa hemen tepene çıkarlar.

Bence devamlı organize eden kişi olmaktan yorulmuş. "Her şeyi" dediğine göre organize ettiği tek şey bu değil, başka şeyleri de o planlıyor sanırım. Evin eksikleri, tamir edilecek şeyler, faturaların yatırılması, tatil organizasyonu vs o ilgileniyor olabilir mi? Yükünü azaltın istiyor sanırım. Acizlik diye bir şey algılamadım ben.

Devamlı organize etmeyi ben de sevmem. Özellikle ben iyi yapıyorum diye bana kalmasına kızarım, herkes kızar. İstese herkes yapabilir. Aciz olduğunuzu değil de değil de yeterince çaba göstermediğinizi düşünmüş olabilir.

Egosu eşinizin başına vurmuş belli ki; mesleği nedir, merak ettim? Nedir yani bu "Ay ben mükemmelim açıkçası, bu kadın da peşimde" tribi?

Lütfen siz de ego yarışına girmeyin. Sürekli ego yarıştırarak mutlu bir evliliğiniz olmaz. Eşinizin bu tarafının törpülenmesi gerekiyor. Tamam, şimdi işe girin de; dünyanın bin bir türlü hâli var, doğumu var, hastalığı var, her çalışmadığınızda böyle mi yapacak? Madem terapiye gidiyorsunuz, umarım eşinize faydası olur. Olmazsa da bunu sizin iş durumunuzdan bağımsız değerlendirir ve evliliğinizi gözden geçirirsiniz.

Eşiniz gerçekten ilginç ama siz sessiz kaldıkça o da egemenlik ilan etmişe benziyor..stockholm sendromu gibi ilişki o size kötü davranıyor siz ona bağlanıyorsunuz..egoları olan biri mi eşiniz..yada ne biliyim çoğu erkek sakin bir evlilik hayatı eş ister uyum ister.eşiniz tam tersi sizin sakinliğinizi istemiyor mu ne..bence şöyle güzelce silkinin bakın yabancı dil biliyorum diyorsunuz seyahat acentalarina başvurup turist rehberliği yapabilirsiniz hem istanbuluda öğrenmiş olursunuz olmaz mı..okuduğunuz bölümle ilgili iş bulana kadar en azından..kek pasta kurbiye ile aranız nasıl yapmayı severseniz evde sayfa açıp burdan butik kurabiye işine de girişebilirsiniz..

Aslında evet aynenn sizin dediğniz yükünü hafifletmemi istiyor elimden geleni yapmaya çalışıyorum bende.

Ego yarışına girmek istiyorum aslında evet

Kendisi aciz olmasın?
Sizin eğitiminiz fazla gibi duruyor anlattıklarınızdan.
Benim eski nişanlım da böyle tavırlardaydı.
En son benden üstün olmak için y.lisansa başvurdu.
Çözüm basit sen de onu ezeceksin.
Bu ego savaşı değil.
Kırılmadıkça kırdığını anlamaz....

Arkadaşlar da yazmış. En önemlisi hemen calismaya başla. Çok secmeden gir bir işe. Önemli olan parası değil şu anda. Sosyallesip evden çıkman önemli olan.

Zaten şeytan diyorki o evde yokken değilde eve geleceği zaman Çık
Hemen hemen sizinle aynı durumdayız ama benim bi de bebeğim oldu şimdi iyice eve kapandım havalarda malum. Bi gün bebekten önce canıma tak dedi ben bu şeytanın dedipini yaptım çıktım gittim tabi eve geldi ben yokum bi telâş sonra beni almaya geldi falan. Ama iş bulamıyorsanız kurs bulun mutlaka yarın çocuk da olunca kapınızı çalacak bi insana çok ihtiyaç duyarsınız çocuk yokken bi kaç insan edinmeye bakın. Tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…