Eşimin gözünde aciz biriyim galiba:(

Dil biliyorum yabancı dil okudum mesleğimi ama içinde bulunduğum durum şehir çabalıyorum iyi kalıcı bir işte olsun diye ilersi için.o niye elimden tutmuyorda karakter savaşına giriyor onu anlamıyorum

Benim anladığım eşin seni gözünde büyütmüş evkilikten önce. Yurt dışında okuman, diller bilmen, mesleğin bunları düşünerek daha aktif biri olarak görüyordu seni. Evlendikten sonra siradan bir ev hanımı olunca, hayalindeki imaj öldüğü için böyle davranıyor olabilir.

Benim anlamadığım aile terapistine tam da bu yüzden gidilmiyor mu? Sizin de bu noktada bu cümlenin size hissettirdiklerini aile terapisti önünde söylemeniz. Onu bir hakem kabul edip bu sorunu çözmeniz gerekmiyor mu? Burda biz size ne desek boş. Eşiniz bunları bilmezse, sizin ne hissettiğinizi anlamazsa bunu konuşmazsanız çözülemez bu. Eşinizin yaptığı bana şımarıklık gibi geldi. İnsan dışarı çıkıp dolaşmanın nesini beğenmesin. Beğenmezseniz de bu sefer de seni bir türlü mutlu edemiyorum her şeye bahane bluyorsun olur. Bence aile terapistini daha verimli kullanmaya çalışın. Siz de şikayetlerinizi belirtin. Sanırım eşiniz biraz da sizin şikayetlerinizi duymak istiyor.

+ larınızın farkında. Ama şu an bi işle uğraşmıyorsunuz diye küçük görüyo olabilir. Ayrıca uyumlu olduğunuz için sorun mu oluyo bu çok ilginç. Kafanıza göre hareket edin biraz bakalım ne olcak tepkisi

Boyle adam seven adam olamaz...
kibirli resmen..
sakin bu adamin eline dusme daha fazla...
bu tur insanlar cok samimiyetsiz...
bu kadarcik seyden tepeden bakmaya baslayan adamdan korkarim ben...

Merhaba bende amkarada evlıyım evlenerek geldım hıc kımseyı tanımyrdum sızı bu acıdan anlayabılıyrum ama esınız el gıbı mesafelı anladıgım kadaryla sızın mevcut druma uyum saglamanza en ck o ugrasacakken sızı yalnız brakmıs anlasılan ondn sze fayda yok kalk tprlan mukembellıyetcı olma hemen iş bul calırken daha ıyısını ararsın ev ınsanı mıskınlestryr ve yalnızlık pskılojını bzar kısa zaman da yapabılcegn sey cadı ol kavga cıkar suraya gdelım sunu yapalım dedgınde hıc havamda degılm gtmycem yada dedgın yere degıl suraya gtur benı de onun dedı yere gdnce de canım sıkıldı de gerı don kısacası kacan kvalanır azcık cadlık yapcan ugrastrcan yanı

Önce bir silkinin

Ben yazdıklarınızı okuyunca X köyünden geldiniz sandım

Neden ona muhtaç onun gezdirmesine açsınız

Hani işim çok yoğun zamanım yok deseniz neyse de tüm gün evdesiniz

Alın bir aylık kart adı her ne ise tüm hatlarda otobüse binin ist kazan siz kepçe olun

Iş bulun üçe beşe bakmayın siz kendinizi aciz hissediyorsunuz o da bunu başınıza kakıyor

eşinin sana saygısı yok acil farklı kültürlerden cevre edinmen lazım iş bulamıyorsan bi kursa falan yazıl arkadaş ortamın olsun eşinden ayrı o arkadaşlarınla gez zor bişey değil internetten yerler araştır eşinle gitmediğin yerler . birgün akşam eşine deki bak şurda şöyle güzel bir yer var gideilim mi falan . erkekler zeki cevreli her konu hakkında bilgi sahibi olan kadınlara saygı duyarlar . bence sizin için bunu başarmak zor olmaz ve eşinizin saygısını kazanırsınız

Çalışınca durum çok değişecek. İstanbulda gezilecek yer ćok. Araştırıp teklifi siz yapın. Şuraya gidelim diye.

İyi akşamlar konu sahibi, bence eşinizle beraber sık sık organizasyon, plan yapmayın. Tek başınıza yapabileceğiniz meşgaleler bulabilirsiniz.

Yeni bir diziye başlayın, belli günlerde onu izleyin. Kitap okuyun. Yeni yemek tarifleri deneyin. Zaruri olarak değil ama içinizden gelerek, eğlenerek yapın tüm bunları.

Gündeminizi kendiniz oluşturun, tasarlayın. Hem öğrenin, hem de eğlenin bu süreçte.

Kendi kendinize yetebildiğinizi, maddiyattan öte manevi olarak, eşinize kanıtlamanız gerekiyor. Bunu görürse görüşleri değişecektir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…