- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
- Konu Sahibi Dilekkk1313
-
Dil biliyorum yabancı dil okudum mesleğimi ama içinde bulunduğum durum şehir çabalıyorum iyi kalıcı bir işte olsun diye ilersi için.o niye elimden tutmuyorda karakter savaşına giriyor onu anlamıyorum
Öncelikle daha önce açtığım konularda da yazmıştım problemli bir evliliğim var ve evlilik danışmanına gidiyoruz.özet olarak eşimle aramda 10 yaş fark var ve tanıştıktan kısa süre sonra evlendik.evlendiğimizde birbirimizi daha iyi tanımaya başladık diyebilirim.ben istanbula evlenince geldim hiçbiryeri bilmiyordum hiç tanıdığım kimsem yoktu ondan başka.şimdiki bir problemimizde birşeyler yapalım bu hafta sonu mesela dediğimizde onun birşeyler ayarlayıp(genelde ) yapmamız,gitmemiz...vesaire.dün terapide dediki psiklga bazen benim yaptıklarımıda ayarladığım şeyleride beğenmesin istemesin.herşeyi ben iyi yapmak istemiyorum dedi.ben zaten yanlızım evdeyim iyi bi mesleğim var ama işim yok şuan iş arıyorum.aramızdaki soğukluktan dolayı kendimi yanlız hissediyorum ve o birşeyler yapalım dediğinde hiç beğenmemezlik yapmıyorum zaten açım bir çıkıp hava almaya dolaşmaya ama o bunu orda geçirdiğimiz güzel vakit olarak değilde benim acizliğim olarak görüyor.normalde herşeye evet diyen birisi değilimki.böyle sacma birşey için (bu zaten yaşadığımız ortamdan kaynaklanıyor)beni aciz olarak görüyor ve bu beni üzüyor.bu konudaki kendini beğenmişliğini anlayışsızlığını nasıl engellerim ne yapabilirim yorum yapabilirmisinizzz
Bu dediklerinizi yapmıyorum değil yapıyorum çıkyorum bende birşeyler söylüyorum ama o isterse yapıyor.yaptığımızdada benim için yapıyor gidiyor aslında memnun olmuyor gibi.birlikte paylaştığımız şeyler önemli değilmi asıl nereye gideceğimize kim karar verdiden öte.yanlışmı düşünüyorum.birde ben ondan önce tek başıma yurtdışında okudum yaşadım.normaldede beni öyle görmemesi gerekiyor içinde bulunduğum durumdan anlayamıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?