• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin gözünü nasıl açarım,çekirdek ailemi nasıl korurum?

sen üniversite o ilkokul mezunuymuş.bu konuda çok sıkıntı çektiğinizi düşünüyorum.ne bileyim bence bu durumda anlaşmak çok zor.önceki evliliği neden bitmiş.ailesiyse sorun korkmakta haklısın.eşinin çocuğunuzla bi konuşmasını yazmışsın.gerçekten ilginç.bu durumu özetliyor aslında eşin ciddi ciddi anneme laf söylemekte çok haksızsın söyletmem demek istiyor.ne yapman gerekir bilemedim şimdi.inşallah sorun yaşamazsın

Öncelikle teşekkürler dikkate alıp yorumladığınınz için.Evet bizde aramızda bir kültür çatışması yaşıyoruz zaman zaman ama o genelde bana ayak uydurmaya çabalıyor,hatta dışardan bitirmeyi düşünüyor ortaokulu,liseyi bu konudada gerçi tam kararlı olmadığı için fazlada baskı yapmak istemiyorum.Önceki evliliğinde buna benzer sorunlar yaşadığından eminim ama tam olarak evliliğini bitiren yani benimle dosken anlattığı eski karısının mesajlarını yakalıyor yani karısı aldatmış,ailem beni istemeye geldiklerinden sonra araştırma yaptılar,çevrede böyle biliyor.Ama ben zaman zaman bunu bile benim aleyimde kullandıklarını düşünüyorum yani eskisinden boşandın işte el geçici,ana baba kalıcı gibilerinden kullanıyorlar böylede beynini yiyorlardır diye düşünüyorum ailesinin. Sonuçta gerçekten cahil insanlar...Bilmiyorum ama eşimi seviyorum eşiminde beni sevdiğini biliyorum ama bu takıntılarım hiç geçmiyor

'''üniversite mezunusun "şayitlik" yazıyorsun ?
şahitlik olmasın o? '''

Ay özür dilerim imla hatalarım için:)annemdeyim de birisi görücek diye öyle paldır küldür yazıyorum ki :((

Allah sabır versin cahil insanlarla uğraşmak çok zor bilirim.
Sana tavsiyem sakın ama sakın içlerine girme yakınlarına taşınmayı asla düşünme seni sinir hastası yaparlar.
Fazla muhatap olma görüşme ben bu şekilde uzak tutmayı başardım kendimden,
benim de üç tane görümcem var seninkiler kadar olmasa da cahiller ne konuştuklarını bilmezler,
şimdi yüzlerine bakmıyorum gidip gelmiyorum, ayda yılda bir onda da fazla muhatap olmuyorum.
Bebeğine öyle şeyler söylerlerken diceksin ki siz onu evlenceğiniz erkeğe söyleyin, ona akıl verin diyin.
İğneli lafları hiç sevmem ama cevabını vermezsen çok eziliyorsun, ben çoğu kez kalpleri kırılmasın diye söylemedim ama anlayan kim.

esını al karsına ıcını yıyıp bıtıren senı rahatsız eden ne varsa konuş,
esının tavrı nasıl olacak bakalım bellı kı aklını yıkıyorlar adamın ama doldurusa gelmesın oda bırkere ayrılık yasamıs hala akıllanamamıs mı ?

Öncelikle teşekürler arkadaşlar dikkate alıp cevap verdiğiniz için.Bizim evliliğimiz hep bu tartışmalarla geçti,eşim sen kültürlüsün onlar boş boğaz olabilirler der sen aldırma der.Ben ağaç kavuğundan çıkmadım sonuçta aile idare edicez der v.s..Sonra benim ailemi ortaya atmaya başlar artık misillemeye döndü olay çünkü annemde benim onları pek beğenmez ve bunu belli eder eşimide kaba bulur işini,eğitimini,ailesini hep kötüler bir çatışmada onların arasında var ama ben objektif olmaya çalışıyorum eşimde öyle olduğunu sanıyor ama bana göre öyle değil bilmiyorum:(

Back
X