- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Eşinin haberi olsane olmasa ne hamile kalırsan bakacak olan sensin yine onun için sor öğren doktordan taktir gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemiyorsa söyle taktıracağını gidip taktır.ben 1 ay önce taktırdım.geçen sene devlet hastanesinde taktırmıştım kanmam durmadı.bu sefer özelde taktırdım çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.Su an Hayır. O da kıza çok düşkün. Büyüyene kadar istemiyor
Yok hormonlu spiral değildi benimki.Konuya yorum yapmayacaktim ama sizin yorumunuzu okudum korktum acikcasi
Bende spralle korunuyorum 1 yildir aylik kontrollerime gittim hic bir sikinti yok ilk aylar lekelenme cok oldu hormon hapi verdi duzeldi simdilik bir sorun yok
Ama 4 bebegim var zaten 5. Cisi benim psikolojik olarak ölümüm olur heralde :) hani spral var die rahattim ben simdi baya tirstim sizin spral hormonlu muydu ona ragmen nasil hamile kaldiniz![]()
Takmadan takmaya fark mi var yani?İstemiyorsa söyle taktıracağını gidip taktır.ben 1 ay önce taktırdım.geçen sene devlet hastanesinde taktırmıştım kanmam durmadı.bu sefer özelde taktırdım çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.
Var galibaTakmadan takmaya fark mi var yani?
Doktor beni cikarttrmiim diye vazgecirmeye calisio.. uzmanda biri ama bilemedim keske bole olmasaydiVar galiba
Komşumuzun gelini Rus ve eşiyle orda yaşıyor.Kız spiralle hamile kaldı ve 3. Bebegini hiç istemese de dogurdu .Takmadan takmaya fark mi var yani?
Kız kardeşimin doktoru önerdi 3 aylık iğneyi hem sütüde çok arttırdıLütfen aylık ya da 3 aylık iğneleri aklınızdan bile geçirmeyin. Tüm hormon dengesini bozuyor , kadın doğum dr önermiyor.
zaren rahat olsun dikkat etmeyeyim diye yapilmazmi spiral ?Ondan habersiz yapıyorum çünkü bilirse rahat olur. Dikkat etmez.
Kızlar özellikle anneler . Beni anlarsınız bebeğim daha çok küçük. Kızıma aşırı bir sevgim var her anne gibi. . Şu an sadece ona yetmek onunla ilgilenmek üzerine hayallerim.. calisiyorum ve Tek başıma büyütuyorum kimsem yok. Ve benle bir doğuran çoğu kişi hamile. Çok korkuyorum en az 5 yıl başka bebek düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Ama eşim biraz sorumsuz ona güvenim yok. Kazayla hamile kalabilirim Sizce en mantıklı korunma yöntemi hangisi. Spiral taktirmayi düşünüyorum kanama çok oluyor vs dediler doğru mu . Eşimin haberi olmadan bunu yapsam ne olur. İkimizin iyiliği için. Bu arada eşim de şu an bebek istemiyor gve Spiral olduğunu bilirse rahat davranır diye ona söylemiyorum. Çifte koruma gibi bişey yani yapmak istediğim
Ben ilk bebeğimde de spiralle korunmuştum.böyle bi sorun yaşamamıştım.ama ikinci de kanamam durmadı.özele gittim vücut tepki vermiş dedi çıkarttı.yara vardı onu yaktı 2 ay sonra da tekrar taktı.hiç sorun yaşamazsın ölçüsünü alıp taktım dedi.gerçekten de hiç sorun yaşamadım.Takmadan takmaya fark mi var yani?
Yara filan korktum simdiBen ilk bebeğimde de spiralle korunmuştum.böyle bi sorun yaşamamıştım.ama ikinci de kanamam durmadı.özele gittim vücut tepki vermiş dedi çıkarttı.yara vardı onu yaktı 2 ay sonra da tekrar taktı.hiç sorun yaşamazsın ölçüsünü alıp taktım dedi.gerçekten de hiç sorun yaşamadım.
10+ yıldır da ben kullanıyorum10 yıl spiral ile korundum.
bünyesine yarayana çok güzel bir korunma yöntemi spiral.
Ben çok memnun kaldım.
Kızlar özellikle anneler . Beni anlarsınız bebeğim daha çok küçük. Kızıma aşırı bir sevgim var her anne gibi. . Şu an sadece ona yetmek onunla ilgilenmek üzerine hayallerim.. calisiyorum ve Tek başıma büyütuyorum kimsem yok. Ve benle bir doğuran çoğu kişi hamile. Çok korkuyorum en az 5 yıl başka bebek düşünmüyorum. Allah isteyene versin. Ama eşim biraz sorumsuz ona güvenim yok. Kazayla hamile kalabilirim Sizce en mantıklı korunma yöntemi hangisi. Spiral taktirmayi düşünüyorum kanama çok oluyor vs dediler doğru mu . Eşimin haberi olmadan bunu yapsam ne olur. İkimizin iyiliği için. Bu arada eşim de şu an bebek istemiyor gve Spiral olduğunu bilirse rahat davranır diye ona söylemiyorum. Çifte koruma gibi bişey yani yapmak istediğim