esimin haftasonu planı

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.618
487
43
eşim her hafta sonu yegeninin kursuna gitmek istiyor onu izlemek icin. Öncesinde planımız var mı diye soruyor yoksa gidiyor 2 saat yok yani. İkimizde calısıyoruz ve vakit gecirebildigimiz bir haftasonları oluyor.. Temizlik yaptıgımı yada sadece tvye baktıgımızı bahane ederek gitmek istiyor. Ama ben kendisinden bir plan kurmasını her haftasonu gitmesine gerek olmadığını düsünüyorum. Saatlerce de durmuyor 1-2 saat ama o bile bana batmaya basladı artık. Bunu acıkca kendisine söyleyerek kırmak istemiyorum ama sabrım tasmaya baslıyor.

Ne kursu ki bu? Yüzme? Tiyatro vs. Her hafta neyi izliyor ki?

Siz de plan yapın .ev işlerine de ya onu da dahil edin, ya da yapmıyorsa siz de haftasonu yapmayın.

hep yapıyorum ama biraz kendisininde düsünmesini istiyorum. artık o kadar rutin haline gelmis ki haftasonu kardesi arıyor direkt gelcek misin izlemeye falan.
siz de gidin bir kere. belki hoşunuza gider.
ya da
eşinize açıkca söyleyin 'hadi bu hafta sen bana sürpriz yap biyerlere götür' diye kırmadan.

Demek ki eşiniz plan yapmayı sevmiyor. Maç izlemeye gitmek de kendi planı değil, kardeşi arıyormuş. Bu durumda planı siz yapıp ona sunacaksınız başka çaresi yok. Bazı insanlar plan yapmayı sevmez. Oraya gitmekten keyif alıyor olabilir. Bir hafta oraya gidiyorsa diğer hafta birlikte başka bir şey yapın.

Bu arada hem oraya gitme diyip hem de evde Tv izliyorsanız haklı. Büyük planlara gerek yok, yeni bir kahveci keşfettim yarın oraya kahve içmeye gidelim diyebilirsiniz ya da yarın birlikte yürüyüş yapalım gibi basit planlar yapmak zor değil.

Bir de öncesinde planımız var mı diye soruyormuş. Hani sormayıp ben gidiyorum diye emrivaki yapsa siz haklısınız derim ama durum öyle değil.

Futbola ilgisi var ve orada sosyalleşiyor demek ki. Ama evde eşi olduğunu unutmuş. Siz hatırlatmalısınız.
Geçen hafta sonu mesela tam kahve yapacaktım, arıyor kardesi gelecek misin diye, oda gitmek istiyor bende bisey diyemiyorum

bu çok saçma
kızımın antremanlarında beklerdim
ve inanılmaz sıkıcıydı beklemek benim için
neden yeğenini izlesin ki
başka iş çevirmiyorsa benim aklıma gelen ilk şey kusura bakmayın ama sapık olması olur
insan sıkılır onca saat kendinin bile olmayan çocukları izlemeye

Futbola ilgisi varsa taktik veriyordur, belli ki çocuğun ailesi de sıkılıp konu sahibinin eşini arayıp gelmesini istiyor

Bence konu sahibiyle zaman geçirmekten keyif almıyor o yüzden plan yapamıyor. TV izlemek, senin temizlik yapman demiş başka örnek bile veremiyor hevesi olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…