- 24 Kasım 2023
- 1.618
- 487
- 43
- Konu Sahibi morciveert
-
Ne kursu ki bu? Yüzme? Tiyatro vs. Her hafta neyi izliyor ki?eşim her hafta sonu yegeninin kursuna gitmek istiyor onu izlemek icin. Öncesinde planımız var mı diye soruyor yoksa gidiyor 2 saat yok yani. İkimizde calısıyoruz ve vakit gecirebildigimiz bir haftasonları oluyor.. Temizlik yaptıgımı yada sadece tvye baktıgımızı bahane ederek gitmek istiyor. Ama ben kendisinden bir plan kurmasını her haftasonu gitmesine gerek olmadığını düsünüyorum. Saatlerce de durmuyor 1-2 saat ama o bile bana batmaya basladı artık. Bunu acıkca kendisine söyleyerek kırmak istemiyorum ama sabrım tasmaya baslıyor.
maç antremanNe kursu ki bu? Yüzme? Tiyatro vs. Her hafta neyi izliyor ki?
hep yapıyorum ama biraz kendisininde düsünmesini istiyorum. artık o kadar rutin haline gelmis ki haftasonu kardesi arıyor direkt gelcek misin izlemeye falan.plan yapın sizde. planım var gitmeyin deyin.
Futbola ilgisi var ve orada sosyalleşiyor demek ki. Ama evde eşi olduğunu unutmuş. Siz hatırlatmalısınız.maç antreman
Siz de plan yapın .ev işlerine de ya onu da dahil edin, ya da yapmıyorsa siz de haftasonu yapmayın.eşim her hafta sonu yegeninin kursuna gitmek istiyor onu izlemek icin. Öncesinde planımız var mı diye soruyor yoksa gidiyor 2 saat yok yani. İkimizde calısıyoruz ve vakit gecirebildigimiz bir haftasonları oluyor.. Temizlik yaptıgımı yada sadece tvye baktıgımızı bahane ederek gitmek istiyor. Ama ben kendisinden bir plan kurmasını her haftasonu gitmesine gerek olmadığını düsünüyorum. Saatlerce de durmuyor 1-2 saat ama o bile bana batmaya basladı artık. Bunu acıkca kendisine söyleyerek kırmak istemiyorum ama sabrım tasmaya baslıyor.
siz de gidin bir kere. belki hoşunuza gider.hep yapıyorum ama biraz kendisininde düsünmesini istiyorum. artık o kadar rutin haline gelmis ki haftasonu kardesi arıyor direkt gelcek misin izlemeye falan.
Geçen hafta sonu mesela tam kahve yapacaktım, arıyor kardesi gelecek misin diye, oda gitmek istiyor bende bisey diyemiyorumFutbola ilgisi var ve orada sosyalleşiyor demek ki. Ama evde eşi olduğunu unutmuş. Siz hatırlatmalısınız.
Kardeşinin aradigina emin misiniz?Geçen hafta sonu mesela tam kahve yapacaktım, arıyor kardesi gelecek misin diye, oda gitmek istiyor bende bisey diyemiyorum
Nasıl yani, siz temizlik yaparken evden mi gidiyor? Sebep? Ev işleri konusunda kendi üzerine düşenleri ne zaman yapıyor beyimiz?Temizlik yaptıgımı
Futbola ilgisi varsa taktik veriyordur, belli ki çocuğun ailesi de sıkılıp konu sahibinin eşini arayıp gelmesini istiyorbu çok saçma
kızımın antremanlarında beklerdim
ve inanılmaz sıkıcıydı beklemek benim için
neden yeğenini izlesin ki
başka iş çevirmiyorsa benim aklıma gelen ilk şey kusura bakmayın ama sapık olması olur
insan sıkılır onca saat kendinin bile olmayan çocukları izlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?