esimin haftasonu planı

Evet zaten onu suçlamıyorum, anlıyorum da. Sadece sürekli ben plan kurmaktan yoruldum. Bir haftasonlarımız var onda da yeğeninin memnun etmek istemesi zoruma gidiyor bende artık plan kuramıyorum.

Yok öyle bir sey olmadıgına eminim. Çekiyor sosyal medya da paylaşıyor bazen falan. Yegenine düşkün heralde ne bileyim benimde yegenim var ama her haftasonu gidemem üşenirim

Yani bana saçmalık geldi evde katını bıtakıp gitmek hem de bunu her hafta yapmak sen evde öylece duracaksan seninle niye evlenmiş peki
Bunu söylesem saatlerce durmuyorum falan der. Yada planımız varken gitmiyorum der. Haklı yanları var benim tek darıldığım biraz kendisi benimle plan kursa gitmese

1 2 saatten bir şey olmaz bence. Onun da hoşuna gidiyor izlemek belki bağırmak orda. Benimki bi ara gece maça gidiyordu. Eve geliyor bir de sanki kendi oynanamamış gibi kendini izliyor izletiyordu.

Nasıl yani, siz temizlik yaparken evden mi gidiyor? Sebep? Ev işleri konusunda kendi üzerine düşenleri ne zaman yapıyor beyimiz?
Hiç bir zaman. Evde temizlik işleri bende, zaten onun yaptığı işi beğenmem, ama evde olursa eğer ben süpürsem o siliyor, balkon yıkıyor vs yardım et dersem ediyor. Ama temizlik yapıyorsam maça gitmeyi daha cok istiyor tabi

Zaten çok plan kuran birisi değil, evde vakit geçirmeyi daha çok severiz.
Galiba dediğiniz gibi benimle vakit geçirmekten keyif almıyor

Yok öyle bir sey olmadıgına eminim. Çekiyor sosyal medya da paylaşıyor bazen falan. Yegenine düşkün heralde ne bileyim benimde yegenim var ama her haftasonu gidemem üşenirim
Oraya gitmiyordur demedim ki
Kendi çocuğunu/yeğenini vs izlemeye gelen velilerden biriyle bakışıyor bile olabilir. ben çocukken beni kursa komşumuzun kızı götürüyordu meğer benim yüzme hocamı tavlamaya çalışıyormuş

e planınız yoksa ne var bunda gitsin yeğenin yanına, evli değilim herhalde ondan anlam veremedim. Müsaitsem ben de gidiyorum yeğenimin yanına sebepsiz hemde. Sizin derdiniz sizinle ilgilenmemesi sizin için plan yapmaması mı?

Geçen hafta sonu mesela tam kahve yapacaktım, arıyor kardesi gelecek misin diye, oda gitmek istiyor bende bisey diyemiyorum
O zaman sizde kardesini arayin abisi mi ablasi mi bilmiyorum ama iste sen arayinca gelecek misin diye o da kirmak istemiyor planimiz olsa dahi geliyor aramiz bozuluyor senden ricam surekli sormaman, anlayisin icin tesekkurler falan desen?

Bunu söylesem saatlerce durmuyorum falan der. Yada planımız varken gitmiyorum der. Haklı yanları var benim tek darıldığım biraz kendisi benimle plan kursa gitmese
Yani elbette böyle bir talebinizin olması çok normal ama zorla da güzellik olmuyor işte. Siz kendisine seçenek sunabilirsiniz, evde film mi izleyelim yoksa kahve içmeye mi gidelim gibi. Biraz da karakter meselesi bu. Değiştirmeye çalışmayın, beklenti içinde olmak insanı üzüyor.

Sonuç ne oldu peki ?

Bilemedim adam iki saat ailesile vakit geciriyor.hemde size soruyromus tamam diyormussunuz.ben bir sorun göremedim.
Normal böyle şeyler ya eşler sürekli dip dibe mi olmalı zaman zaman ayrı takilabilmeli.

eşinizden açıkça beklentiniz neyse onu söyleyin. kimse kimsenin kafasının içini okuyamaz. eğer rahatsız olduğunuzu söylemiyorsanız o da anlamayıp zaten evde daha iyi bir şey yapmayacağım diyerek gider yeğenini izlemeye. bir de çok rahatsızsanız illa eşinizden beklemeden siz de bir plan yapabilirsiniz. eğer ki sizin planınıza da uymak istemeyip yeğenini izlemeye giderse sabrınız taşmalı bence

Cok sacma. Simdi esiniz cocuk ve cocugun annesi maca gidiyorlar. Esinizin kardesi cocugun annesi mi babasi mi ? Cocuk haftasonu maca neden babasiyla gitmiyor hani esiniz gibi cocugun babasinin ilgisini cekmesi gerekmez miydi. Siz neden hic yanlarinda gitmediniz bir gidin etrafi gozlemleyin esinize bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…