- 25 Haziran 2016
- 7.596
- 13.594
- 248
- Konu Sahibi morciveert
-
Çocuğun anası babası nerde bu süreçte peki ? Özel bir durum mu var destek olması gereken eşinin ? Eğer öyleyse ama yine de sana zaman ayırıyosa tartışma çıkmasın derim. Ama özel bir durum yok kendiliğinden yapıyor diyorsan yanlış. O sizin çocuğunuz değil sorumluluk haline getirmiş. Bu doğru değil.eşim her hafta sonu yegeninin kursuna gitmek istiyor onu izlemek icin. Öncesinde planımız var mı diye soruyor yoksa gidiyor 2 saat yok yani. İkimizde calısıyoruz ve vakit gecirebildigimiz bir haftasonları oluyor.. Temizlik yaptıgımı yada sadece tvye baktıgımızı bahane ederek gitmek istiyor. Ama ben kendisinden bir plan kurmasını her haftasonu gitmesine gerek olmadığını düsünüyorum. Saatlerce de durmuyor 1-2 saat ama o bile bana batmaya basladı artık. Bunu acıkca kendisine söyleyerek kırmak istemiyorum ama sabrım tasmaya baslıyor.
bende zor dayanıyorum da arıza cıkmasın istiyorum.Aşırı derece de saçma bi durum bence tavrını koy . Yani kesin bi şekilde. Hiç sevmem ya böyle saçma durumları akıl var mantık var neden yani di mi 1 kere gidersin falan da her hafta olur mu karısına tercih ettiği kişi yeğeni mi ? AA sinirim bozuldu ben heralde evde ki herseyi fırlatırdım kafasına net ol g.t olma diyerek
hayır hiç özel bir durum yok. cocugu annesi götürürüyor. eside pazar günleri sadece gidebilirse gidiyor. ama esim bunu sorumluluk haline getirmis gibi kendisi de gitmek istiyor bos kaldıgında. planımız vs varken zaten gitmiyor ama bossa ilk tercihi gitmek oluyor.Çocuğun anası babası nerde bu süreçte peki ? Özel bir durum mu var destek olması gereken eşinin ? Eğer öyleyse ama yine de sana zaman ayırıyosa tartışma çıkmasın derim. Ama özel bir durum yok kendiliğinden yapıyor diyorsan yanlış. O sizin çocuğunuz değil sorumluluk haline getirmiş. Bu doğru değil.
Kilit nokta.bende bisey diyemiyorum
çocuğun annesi görümce mi elti mi? Neden açıkça yazmıyorsunuz anlamadım? Ya kaynım dersin ya görümcem eltim vs. Çocuğun annesi babası diyosunuz sadecehayır hiç özel bir durum yok. cocugu annesi götürürüyor. eside pazar günleri sadece gidebilirse gidiyor. ama esim bunu sorumluluk haline getirmis gibi kendisi de gitmek istiyor bos kaldıgında. planımız vs varken zaten gitmiyor ama bossa ilk tercihi gitmek oluyor.
Ben de anlamadım muhtemelen eltisinden ya da görümcesinden nefret ediyor.çocuğun annesi görümce mi elti mi? Neden açıkça yazmıyorsunuz anlamadım? Ya kaynım dersin ya görümcem eltim vs. Çocuğun annesi babası diyosunuz sadece
Çok saçma çocuğun annesi götürüyosa eşinin ne işi var orda? Ozaman her pazar sende git nasıl yerinde durabiliyorsun? Kalkıpta adama şimdi bende gelecem deme dur şimdi... aklım bulandı benim çocuğun anası götürüyosa eşin ne alaka içime pis bişe düşirmek istemiyorum amahayır hiç özel bir durum yok. cocugu annesi götürürüyor. eside pazar günleri sadece gidebilirse gidiyor. ama esim bunu sorumluluk haline getirmis gibi kendisi de gitmek istiyor bos kaldıgında. planımız vs varken zaten gitmiyor ama bossa ilk tercihi gitmek oluyor.
Bence yegeni değil adamın çocuğuÇok saçma çocuğun annesi götürüyosa eşinin ne işi var orda? Ozaman her pazar sende git nasıl yerinde durabiliyorsun? Kalkıpta adama şimdi bende gelecem deme dur şimdi... aklım bulandı benim çocuğun anası götürüyosa eşin ne alaka içime pis bişe düşirmek istemiyorum ama
bir pazar günün olacak eşin evde olcak, beraber dolu dolu bir gün geçirme şansı var yada dinlenme şansı var ama o eşini evde bırakıp yeğeninin yanına gidiyor. (Yersen) saçmalık. Bişey belli etme takip et bence.
Önceki evliliğinden vs çocuğu mu senceBence yegeni değil adamın çocuğu
Mesajlar çok şüpheli bence .burada linç yememek için yeğen demiş gibi geldi bana .Önceki evliliğinden vs çocuğu mu sence
Aşırı mantıklı geldi düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?