esimin haftasonu planı

Bana acayip saçma geldi.esiniz ve çocuğun annesi maça gidiyor hemde her hafta.bu kadar kişi bı çocuk için gidiyorsa bunda bı iş vardır.ben kendi çocuğuna bile her hafta vakit ayırıp gidemem.bu işte bi iş var

Siz üst üste 4-5 hafta plan yapın. Artık kardeşi de aramaz diye düşünüyorum, eşiniz de sizinle vakit geçirmeye daha açık hale gelir.

Çocuğun anası babası nerde bu süreçte peki ? Özel bir durum mu var destek olması gereken eşinin ? Eğer öyleyse ama yine de sana zaman ayırıyosa tartışma çıkmasın derim. Ama özel bir durum yok kendiliğinden yapıyor diyorsan yanlış. O sizin çocuğunuz değil sorumluluk haline getirmiş. Bu doğru değil.

Aşırı derece de saçma bi durum bence tavrını koy . Yani kesin bi şekilde. Hiç sevmem ya böyle saçma durumları akıl var mantık var neden yani di mi 1 kere gidersin falan da her hafta olur mu karısına tercih ettiği kişi yeğeni mi ? AA sinirim bozuldu ben heralde evde ki herseyi fırlatırdım kafasına net ol g.t olma diyerek

bende zor dayanıyorum da arıza cıkmasın istiyorum.

hayır hiç özel bir durum yok. cocugu annesi götürürüyor. eside pazar günleri sadece gidebilirse gidiyor. ama esim bunu sorumluluk haline getirmis gibi kendisi de gitmek istiyor bos kaldıgında. planımız vs varken zaten gitmiyor ama bossa ilk tercihi gitmek oluyor.

çocuğun annesi görümce mi elti mi? Neden açıkça yazmıyorsunuz anlamadım? Ya kaynım dersin ya görümcem eltim vs. Çocuğun annesi babası diyosunuz sadece

çocuğun annesi görümce mi elti mi? Neden açıkça yazmıyorsunuz anlamadım? Ya kaynım dersin ya görümcem eltim vs. Çocuğun annesi babası diyosunuz sadece
Ben de anlamadım muhtemelen eltisinden ya da görümcesinden nefret ediyor.
Belki de dışlanıyor. Başka mantık bulamadım.

Çok saçma çocuğun annesi götürüyosa eşinin ne işi var orda? Ozaman her pazar sende git nasıl yerinde durabiliyorsun? Kalkıpta adama şimdi bende gelecem deme dur şimdi... aklım bulandı benim çocuğun anası götürüyosa eşin ne alaka içime pis bişe düşirmek istemiyorum ama

bir pazar günün olacak eşin evde olcak, beraber dolu dolu bir gün geçirme şansı var yada dinlenme şansı var ama o eşini evde bırakıp yeğeninin yanına gidiyor. (Yersen) saçmalık. Bişey belli etme takip et bence.

Bence yegeni değil adamın çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…