Kızlar biliyor çoğunuz, bilmeyenlere özet geçeyim, kv hep sıkıntı yarattı evliliğimde. En son olaylardan sonra (aramalara mesajlara cevap vermeme, evine gidince kapıyı açmama) durumu eşime anlatmış ve kenara çekilmiştim. Eşime tek kelime etmiyorum ama sağolsun kv herkese dedikodu yaptığından eşimin ailesine gitmediğini, telefon dahi açmadığını, kv nin eşime bu kızdan niye ayrılmıyorsun artık çok mu seviyorsun yoksa acıyor musun dediğini, eşimin hiç cevap vermediğini, kv nin yana yakıla oğlum tarafını seçti beni terketti diye etrafa ağladığını biliyorum. Eşim Aslan burcu acayip sever yönetmeyi, her şeyi o yönetsin ister (aslında ben yönetiyorum sanıyor ama çoğu fikir benim fikrimdir benim dediğim olur yani), dolayısıyla sen karışma ben seni korurum aileme karşı sen sadece malzeme verme anneme demişti, ben de öyle yapıyorum.
Neyse malum yılbaşı, eşim özel günlerde ikimizin ailesine de uğramayı seviyor, bir kaç gün önceden telefona yapışık ve 5 karış suratlı halini gördüğümden gene bir şeyler döndüğünü anladım. Sonunda öğrendim ki (eşimden değil gene başka kaynaklardan kv nin dedikodusu sayesinde ) eşim benimle birlikte ailesine gitmek istemiş, ordan da benim aileme. Kv gelecekse yalnız gelmesini, beni getirmemesini söylemiş kısaca. Yılbaşı gecesi eşim durgundu, biraz gezip pasta aldık evde yiyip film izlerken uyumuşum zira çok yorgundum.
Bu adam niye kabullenemiyor annesinin benimle iyi geçinmeye gönlü olmadığını, açık açık boşanmamızı tarafını seçmesini söylediği halde...Hala ne bu ısrar çaba...