• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin halası bana alınmışmış

Hiç takılmayın. Bir sonraki görüşmede yüz vermeyin. Yani yüzünüze gülmesine inanmayın. Akrabalar hep böyle. Konunun size taşınması da hoş değil bence bu arada.

Misafir nasıl eve misafir cagırıyo ya🤦🏻‍♀️
Bunları size kim anlatıyor bide?
O da iyi niyetli değil.
HİC yüzgöz olmaya gerek yok arayıp.

Ben olsam tek kelime etmem, kaile almam. Bir daha ki ilk görüşmede de yüz vermem. Anlar. Arsız biri olduğu belli muhatap olursan bu tiplerle haklı iken haksız duruma düşürür seni

Geçtiğimiz pazar günü eşimin halası annesine(kayınvalidemle beraber oturuyorlar) geldi.2 günlük gezmeye sağolsun ortalık karıştırıp gitti.Pazar sabahı eşimle ikimizi kahvaltıya çağırdılar başka akrabalar da gelecekmiş halanlar da burada gelin dediler.İyi dedik gittik kahvaltı hazırlama faslı olsun kurup kaldırma olsun kayınvalidem ben görümcem uğraştık halası bir tabah dahi kaldırmadı.Neyse dedik misafirdir olabilir.Aldı telefonu eline kimi özlediyse aramaya başladı ben annemdeyim gelin ben annemdeyim gelin.Baktık misafirler akın akın gelecek oasta börek yapmaya kalktık yine görümcem kayınvalidem ben pasta börek pişince çay faslı başladı servis et kaldır makineye yerleştir derken tam oturduk ki baktık akşam olmuş halası yine telefonu almış birilerini çağırıyor.Bu sefer akşam yemeği telaşına düştük yine 3 ümüz uğraştık misafirlerle birlikte yemek telaşı kur topla derken yine çıkamadık mutfaktan.Sonra çay istediler çay çaydan sonra meyve meyveden sonra kahve derken haliyle yorulduk.Bulaşık makinesi o arada 4 kez çalıştı boşaldı çalıştı boşaldı artık canımız çıkmıştı.Bunca şeyi kayınvalidemle görümceye bırakıp evime geçsem olmaz geçmesem mahvoldum.Vicdanı olan bir insan da bırakamazdı yığınla bulaşık doluydu.Dayan leyloş dedim.Eşim de bir arkadaşına taziyeye gitmişti onu bekledim gecikince de suratım düştü haliyle.Kolay mı 5 posta misafir geldi.Saat olmuş 12 buçuk.Bende de migren var lanet bi gelince kolay kolay gitmez benimkiler gelmeye başladı sağdan sağdan vurdu oturduğum yerde uyuklamaya başlamışım başımı öne eğip durmuşum farkında bile değilim istemsizce olmuş sonra eşimi aradım durdum nerede kaldın yoruldum uykum geldi diyerek kızdım. Sonra kalktık geldik.Arkamdan konuşmuş kayınvalidem anlatıyor gelinin suratı neydi öyle istemedi bizi iki hizmet g.. zor geldi demiş.Kayınvalidem de alışkın değil o öyle şeylere onun ailesi kalabalık değil öyle şey mi görmüş yorulabilir normal.Hem eşimi kastederek gelmedi ya ona kızdı demiş halası adam ona yapışık mı yaşayacak ne biçim düşünüyor o gelin diye atmış tutmuş.Üstelik yüzüme gülen sözde beni öpüp seven biri arkamdan öyle şeyler demesi beni çok kırdı.Ben onun çağırdığı insanlara hizmet ederken o hale geldim sonuçta.Ki ben evden çıkıp bir yerlere gitmem sırf halasının hatrına kahvaltıya gitmiştim kayınvalideme dahi gitmem kahvaltıya zahmet olur uğraşır diye.Şimdi ben bu kadına arayıp saysam haksız mıyım ? Çok sinirlendim az önce öğrendim bunları deliye döndüm
Kaynanamında bir teyzesi var kardeşi değil teyzesi bu tipte düğünüme beş gün kala evimizi basıp ayrılın dedi bana gerekirse ben ayırırım deyip kafa tuttu sonuç 3,5 senedir evliyim gelmeye cesaret bile edemedi düğünden sonra sadece birkez gördüm ve dönüp gittim işim olmadı.Kahvaltıdan sonra kalkmalıydınız durursanız suçlu olursunuz işte böyle.

Back
X