• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin halası

Annem numarasını sadece akrabalarıyla paylaşıyor deyin hatta laf çarpmak istiyorsanız da telefonla rahatsız edilmeyi sevmediğinden veremem dersiniz.

Zaten kişiden izin istemeden başkalarının numarasını almayı çalışmaya sinir oluyorum.

Nisbet yapmak kayınvalidenizi sinir etmek için istiyor annenızın numarasını. Kendinizi yeni dedikodular içinde bulmak istemiyorsanız muhatap etmeyin sakın.

Bu tip insanlara laf anlatmaya çalışmaya gerek yok geçiştirin. Daha çok dedikodu malzemesi verirsiniz eline.
Duymamazlıktan gelin, onu tam dediğinde bir işiniz çıkıversin. Çocuğa bi bakıyım, ay lavobaya bi gideyim, çok susadım siz de ister misiniz, ay dışarıdan bi ses geldi duymadınız mı bi bakayım pencereden gibi saçma sapan bahaneler 🤦🏻‍♀️

Bence bu bahane ile sinirinizi da cizersiniz. Benim annem hassas biri sen şimdi uzersin annemi en iyisi siz telefonda konuşmayın.derseniz size de temkinli yaklaşır.

Annem telefon özürlüdür ,hiç sevmez konuşmayı deyin.Ben bile kaç kere arıyorum da zor ulaşıyorum, açmıyor telefonları, işe güce dalıyor, önemsemiyor bizler gibi deyin ve vermeyin .Bir şey ulaştırmak ya da söylemek isterseniz bana söyleyin deyin.

Back
X