Takibe takip..en güzel kk msjları burda..Atara atar,gidere gider sizde ona öyle yapın
Begeniye begeni de var tatlimTakibe takip..en güzel kk msjları burda..
Aah caniim durum sandigin gibi degiil daha yeni hamile kaldim ben bu durum 6 aydir var yakinlik konusuna gelince ben insanlik ettim yakinina geldim esimi ikna ettim nerden biliim boyle olsugunu yakinlik iyidir dedim hep beraber oluruz dedim o bana bir adim gelsin ben ona on adim giderim ben kinci bir insan degilimm.Çok da fazla birşey yok gibi görünüyor.Acaba hamilelikten ötürü sen mi alınıyorsun ?
Eş tarafının akrabalarıyla yakın oturmak zor olabilir,bazıları tarafsız olamıyor maalesef.
Eşine yemek vermesi mazur görülebilir.En azından her gün yemeğe çağırmıyor,gitmiyorsunuz diye surat yapmıyor.
Hayatim yasamayan bilemez Dedigim gibi bunlar bir kismi yinede mesajin icin tsk ederim. Allah baska dert vermesin deyip geciyorum Hayirlisi ben yinede sabrimi korurum oluruna biraktim ... ama sizin dusuncelerinizde benim icin onemli dertlesecek kimsem yok esimden baska burda..Bir insanla iyi olmak demek mıç mıç yakın olmak değil ki, seviyorsanız laflarından alınmamayı öğreneceksiniz art niyetine eminseniz hiç bir yakın davranışının kıymeti olmayacak bir daha sizin için, o sizin durumuzda hiç olmamış; hiç hamile olmadığı için, siz de hiç kaza geçirmediniz herhalde. Telefonla aramasında ben alınganlık yapılacak bir şey görmedim, sevdiğimiz her insanın her bir lafı olumlu mu ki? bazen dan diye konuştuğu alıyor, bazen de dünyanın en güzel lafı gibi geliyor, başkalarının yanında evinize yaptıklarını anlatması sizi rencide edecek bir şey değil, başkalarının yanında sizin için prenses vs. demeseydi, aksine besleme gibi olumsuz bir sıfat kullansaydı rencide olurdunuz, bir değişiksiniz yani siz de.
Kadın ne başından beri gözüktüğü gibi melek ne de şeytan, özet olarak :) Daha az takın söylediklerini rahat edin. Hamileliğiniz onun size dengesiz gelen tavırlarından daha önemli.
Hayatim yasamayan bilemez Dedigim gibi bunlar bir kismi yinede mesajin icin tsk ederim. Allah baska dert vermesin deyip geciyorum Hayirlisi ben yinede sabrimi korurum oluruna biraktim ... ama sizin dusuncelerinizde benim icin onemli dertlesecek kimsem yok esimden baska burda..
Maşallah sizi tebrik ederim ne güzel ifade etmişsiniz hepsine katılıyorum önce empati yapmak ona göre yol çizmek lazım atmayı satmayı en sona bırakmalı biraz sabırlı olmak en güzeliBence uzak durma. Üzüldüm haline.
Tamam eve karıştırma elbette ama eşini övdüğünde, haklısın halacım, bende bu özelliklerini çok sevdim, e tabi seninde emeğin var üstlerinde, Allah razı olsun kaynanamla senden de.
Yemek pişirip verdiğinde, ellerine sağlık, bir sen gibi yapamıyorum, bana öğretsene şunu yapmayı, eşim çok seviyor de.
Evinden, ailenden uzak tut ama bireysel olarak çok düzgün ilişki kur ki, egosu tatmin olsun. Çocuğu yok dedin, eşini çok seviyordur ve zor gelmiştir, zamanla alışır. Huzurunuzu bozmuyorsa, eşini doldurmuyorsa sorun etme.
Zamanla zaten seni de sever bence. Sevince de bu tatsız davranışlarını bırakır.
Maşallah sizi tebrik ederim ne güzel ifade etmişsiniz hepsine katılıyorum önce empati yapmak ona göre yol çizmek lazım atmayı satmayı en sona bırakmalı biraz sabırlı olmak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?