- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Kizlar vallahi gercekten iyiler hoslar her isime kosarlar ama cok cok garip bir durum ya. Kaynanama actim bu durumu oda takma diyor o evlenmeden oncede oyleydi diyor oda kazadan oldu diyor. Birgun yatiyorum telefon acmis bana biz baska evde otiruyoduk ozaman zaten nerden geldik ki bunun yanina yakinina. Neyse esim teli acmamis e napsin calisiyo isi varmis benide iki defa aramisen sonunda sduydum actim uykulu uykulu bana ne seda derdiniz ney konusmak istemiuorsaniz soyleyin ikinizde telefona bakmiyorsunuz yatiyodum hala ne oldu dedim hala bu ne boyle ya soyle boyle. Allahim teli kapattim hungur hungur agladim esimi aradim anlattim oda ben ararim tmm aglama dedi eşime ben aglanacak laf soylemedim ona demis. Geri beni aramis ben ekmek alicam iste Meshur biyerden sizede aliyimmi geri boyle diyor bana hic bise olmamis gibi. Cok bilmislik yapar aman. Evime yardim etti tasinirken kayinbabami aradi hemen aman abii su isi yaptiim suralari sildim ya madem bi iyilik yapiyorsun onu herkese soyleme bari rencide oldum resmen senden gelecek iyilik allahtan gelsin artik hic el surdutmuyorum işlerime off ah hi anlatsam daha birsürü sey
Hey allahim arkadasim ben kotu mu davraniyorum suan oyle bir muamele yaptin ki bana sanki kadini eziyorum ben simdiye kadar alttan almasam evimi ayirir yuzune bakmazdim daha dogrusu cahil bir insan bunu yapae ama ben ne yapiyorum sizden yardim istiyorum neden boyle diye ben herseyini anlayisla karsiliyorum onlarin yuzune beni kiziniz olarak kabul edin diyorum tamam evladi yok ben buna zaten uzuluyorum ama kardesim hak verin neden sadece ben neden ? Hicbirseye sesimi cikarmadigim icin icimi dokuyorum size cikarmadim cikarmamda. Ha ben el kiziyim ondan mi kabullenmek istemiyor mu ondan mi disliyor ben yapilacak herseyi yaptim ve yapmaya devam ediyorum allah icin. Ama biraz sicak olsun ya yapmasim anam yok babam yok yanimda yapmasin ben onlari anam babam yerine koydum soguk davranmasinlar disladiklari acik ortada bana bir gun iyi olupta bir gun kotu olmasinBirak kazayi kadinin cocugunun olmamasi bile farkli davranmasina sebeb..uzuldum yani ben ona..birazcik alttan alsan ne olur Allah rizasi icin yani..Yaradanin da gonlune hos varir..Evlatsiz olmak bi kadin icin cok zor
Canim neden oldugunu anlasam ah bi ben yine sesimi cikarmam daha cok ustune duserim. Derdimi actim bazilari cok sagolsunlar sucu bende bulmuslar ben yeterince kendimi ifade edemedim mi ? Herkes bana kotu gozle bakmis neden ya yasamayan bilemez uzaktan davulun seaihos gelir ..İşte onlar kabullenmiyor bir değişiklik olduğunu. Benim arkadaşım da farkımda değildi davranışlarımın. Hatta ben ilk zaman bilerek yaptığını düşünüyordum. Sonra bi zaman dayanamadım aradım annesiyle konustum. O dedi doktor söylemiş hareketlerde dengesizlik olabilir diye ama o farketmiyor ona göre eskisi gibi olduğunu savunuyordu. Ama bariz bi fark vardı. Üniden sonra farklı şehirlere gittik açıkcası görüşmüyoruz eskisi gibi maalesef
Benim sorunumda tam bu iste ne guzel soylemissin isterse bana ne yaparsa yapsin ben iyilikten kacmam ve kacmiyorumda ama hala bana ayni hala ayni iyiligime karsi devam ayni huylara ben kotulukle yaklassamda boyle yapiyor desem sonuna kadar hakli sherkes ama sknti sorun bu ben yeterince iyilikle yaklastigim halde neden neden ?Ne kadar güzel yazmışsın. Toplumca ne kadar da alışkınız değil mi yak yık uzak dur diye akıl vermeye. Ne güzel bir yol göstermişsin. Bence de iyilikle yaklasilirsa eğer iyilik görülür. Biz iyilik yapıyorsak ve yine de fesatlik görüyorsak o da artık karşı tarafın sorunu. Sabah sabah ümit verdin bana :)
Bunlarin haddinden fazlasini denedim ben denemedim seykalmadi halada deniyorum ama hala ayni hala ayni benne kadar kotuymusum ya boyle davranilacak kadar hayret esimin akrabalarindan herkesle gayet iyiyiz ama ben nekadar iyi olsam yok yok ya ama ben herzaman iyilikten yanayim ave devam edicemnoktası, virgülüne kadar katılıyorum. bir de böyle dene. olumlu sonuçlar alacaksın emin ol
Psikolojisi baskalarina gelince oyle iyi ki bana mi kotu peki sadece ? Eger bilirse kendi yigenlerinden kayinlarimdan daha cok dusunuyorum uzerine titriyorum ben bilen yok bilen. Allaha havale ediyorum annem zgibi goruyorum seni diyorum herseyinde yanindayim ve olmakta zorundayim esimin halasi sonucta ama herseye ragmen nedwn boyle davraniyorPsikolojisi bozulmuştur,ömrünce er vlat hasreti çekmiş az şey mi?
Herzaman da yapilmaz boyle seyler hele ki milletin yaninda kimse kimseyi rezil edip dislayamaz kollasin mecbur kollayacak ben herseye zaten esim icin katlaniyorum. Katlanmayada devam ederim ne dersin desin cok kisinin yaninda bozdu beni xook susuyorum yinedeBen çok bir sorun göremedim ne laf sokuyor ne diyor yani sizi rahatsız edecek kadar çocuğu yokmuş herhalde evli de değil olabilir bir şey yapmıştır eşin de seviyordur evde yersin götür diyebilir ve tabii ki yeğeni sevecek kollayacak bunda garip olan ne var ki sizin aileniz de sizi kolluyordur. Yani ailesi yok onu da anlamak lazım uzaklaşmak daha çok eşini rahatsız eder.
Canım benim tabiki çok çok can sıkıcı bir durum ama sen suçu kendinde aramaktan vazgeç ilk olarak. Ben ne yapıyorum da böyle diye düşünme bile. Anlattığın kadarıyla tutarsız davranan birisi ama ben açıkçası seni kotulemek için böyle davrandığını hissetmedim yani sanki gerçekten bir sorunu var gibi. Dolayısıyla olayın seninle yada davranışlarınla bir alakası yok. Acaba en yakınında sen olduğun için seni hedef almış olabilir mi bilinç altında? Bizim çok yakın bir akrabamiz vardı. Trafik kazası geçirmiş yilar önce atlatmış birseyi yokmuş. Yillar sonra sorunlar çıktı. Beyninde hasar oluşmuş ama o dönem çocuktum problemi tam olarak hatırlamıyorum ama durumu çok kötü olmuştu. En yakinlari olan esine ve benim babama o kadar kotu davranirdi ki. Halbuki en kıymet verdiği insanlar onlarmis sağlığında. Acaba böyle bur durumun başlangıcı olabilir mi. Bu arada bir ani bir anini tutmazdi. Bazen çok iyi olurdu bazense böyle kriz anlarinda kimseyi gözü gormezdi.Benim sorunumda tam bu iste ne guzel soylemissin isterse bana ne yaparsa yapsin ben iyilikten kacmam ve kacmiyorumda ama hala bana ayni hala ayni iyiligime karsi devam ayni huylara ben kotulukle yaklassamda boyle yapiyor desem sonuna kadar hakli sherkes ama sknti sorun bu ben yeterince iyilikle yaklastigim halde neden neden ?
Canim sasirdim resmen ya ne yapsam ne etsem bilmiyorum uzuluyorum ya neden iyi olmak varken kotu olalim ki beraber yesek icsek anne kiz gibi olsak bebegime beraber baksak ben onun icin eaimi ikna edip yanina yakinina tasinalim halamin dedim kendisi pek sicak bakmamisti ozaman aceba boyle olacagini biliyor muydu ? Her kafi batiyor ya ne umutlarla geldim ilk adini agzimdan hic cikarmazdim halam diye seslenirdim halada oyle ama iste.....Canım benim tabiki çok çok can sıkıcı bir durum ama sen suçu kendinde aramaktan vazgeç ilk olarak. Ben ne yapıyorum da böyle diye düşünme bile. Anlattığın kadarıyla tutarsız davranan birisi ama ben açıkçası seni kotulemek için böyle davrandığını hissetmedim yani sanki gerçekten bir sorunu var gibi. Dolayısıyla olayın seninle yada davranışlarınla bir alakası yok. Acaba en yakınında sen olduğun için seni hedef almış olabilir mi bilinç altında? Bizim çok yakın bir akrabamiz vardı. Trafik kazası geçirmiş yilar önce atlatmış birseyi yokmuş. Yillar sonra sorunlar çıktı. Beyninde hasar oluşmuş ama o dönem çocuktum problemi tam olarak hatırlamıyorum ama durumu çok kötü olmuştu. En yakinlari olan esine ve benim babama o kadar kotu davranirdi ki. Halbuki en kıymet verdiği insanlar onlarmis sağlığında. Acaba böyle bur durumun başlangıcı olabilir mi. Bu arada bir ani bir anini tutmazdi. Bazen çok iyi olurdu bazense böyle kriz anlarinda kimseyi gözü gormezdi.
İnsanin nazi sevdiğine geçer.hamilelik ten dolayı daha fazla gözünüze batiyor olabilir miPsikolojisi baskalarina gelince oyle iyi ki bana mi kotu peki sadece ? Eger bilirse kendi yigenlerinden kayinlarimdan daha cok dusunuyorum uzerine titriyorum ben bilen yok bilen. Allaha havale ediyorum annem zgibi goruyorum seni diyorum herseyinde yanindayim ve olmakta zorundayim esimin halasi sonucta ama herseye ragmen nedwn boyle davraniyor
Canim seviyorum tabii sevmez olur muyum diyorumya ben onu annem gibi goruyorum. Ama daha yeni hamile kaldim yani 6 aydir var bu sknti. Ayran yapmistim geldiklerinde bana dunde tadi damagimda kaldi dedi suzmeyle yapmistim memleketten gelen simdi yapip goturucem sabaha kadar icim rahat etmedi keske gece yapip goturseydim diye ben hoc borseyi mi esirgemem ondan. Nederse desin ama yapmasin boyle sicak davransin biraz. Ben herseyimi feda ederim yinede ederimİnsanin nazi sevdiğine geçer.hamilelik ten dolayı daha fazla gözünüze batiyor olabilir mi
Canim benim seni cok iyi anliyorum eminim sende beni anliyorsundur. Yasamayan bilemiyor iste kaynanam olsa bu kadar zoruma gitmez. Allaha havale ediyorum zaman herseyi gosterir hayirlisi belki bebegim olunca degisir...Eşimin halısını anlatıyorsunuz sanki. Onunda hiç çocuğu yok o yüzden yeğenlerine aşırı düşkün sanırım en çokta eşime ilk yeğen olduğundan galiba. Eşim neredeyse 40 yaşında ama hala halası kurban olsun oğluna diye seviyor. Eşim sinirleniyor benden çok onun bu davranışlarına bende boşver çocuğu yok sende onun elinde büyümüşsün demek ki seni çocuğu gibi seviyor diyorum. İlk evlendiğimizde beni de kabullenmekte zorluk çekti ama zamanla alıştı galiba. O dönemler sürekli laf sokmalar filan, hatta bir gün eşime ipleri vermişsin iyice dedi. Eşimde hala ipleri ele vermek ne demek ne saçmalıyorsun biz evliyiz eşime ilgi göstermem ya da çocuğun bakımı konusunda yardım etmem kadar doğal bir şey var mı sence demişti. Şimdi hiç takmıyorum söylediklerini de takmıyorum ama ilk zamanlardaki gibi sessizde kalmıyorum usulünce cevabını veriyorum. Eskiden cevap vermediğim dönemlerde habire laf sokup dururdu, cevap vermeye başladığımdan beri laf sokmuyor en azından. Seviyor mu bilemem ama seviyormuş gibi yapıyor en azından.
Canim benim seni cok iyi anliyorum eminim sende beni anliyorsundur. Yasamayan bilemiyor iste kaynanam olsa bu kadar zoruma gitmez. Allaha havale ediyorum zaman herseyi gosterir hayirlisi belki bebegim olunca degisir...
Bilemiyorum gercekten ben cok seviyordum ilk zamanlar ama gercekten sevdiriyordu kendini ama gunler gectikce bi hos oldu. Kaynanama konuyu actigimda oda takma dedi onun laflari oyle hepsi oyle bunlarin dedi laflari batar dedi bazen kaynanamin arkasindan attigi bile olmustur. Kendi erkek kardesinin amcamizin yani esi var yurtdisinda hem gelinleri hem akrabalari allahim hic toz kondurmaz hiiic lafi acilinca birinde dursuk yere kavga edecekti benle ben hulyama laf soylettirmem diye hic bise soylemedigim halde sanki benim eltim hulya kimlerle es tutuyor beni banane kaynanamin eltisinden genc yani 30larda falan cok ovdugu amcamiz bize bir hayirli olaun bile demedi hem evlilikte hem bebekte esim cok cok alindi kizdi simdi adlarini bile anmiyor. Onun hulyasi var ee nede olsa akraba kiskanclik kesinlikle yapmiyorum beni ilgilendirmez oyle huyumda yok sadece sunu aoyluyorum uzaktaki herkes iyi olur yilda birkere gelen adamdan ne olacak tabi iyi olur of birsuru sey ya daha eltim olunca ne yapar merak ediyorum yuzume diyorki kaynanama bunu sevmezsen diger gelinlerini seversin diyor .. nir hala bunu demez yaEmin olun değişmez eşime ipleri eline vermişsin dediğinde biz kızımın kırkını uçurmak için çocuğu olmadığından ona gidelim dedik bunu ben teklif ettim hatta eşime. Kızım arabada terledi halasına gittiğimizde ben başka bir odaya gidip kızımın üstünü değiştirirken eşimde geldi yardım etti odadan çıktı ooooo maaşallah ipleri iyice hanımın eline vermişsin dedi. O günden sonra ince düşünmemeyi öğrenmiş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?