Canım inanmazsın ama kazandan olabilir gerçekten. Bir arkadaşı vardı. Çok iyi anlaşıldık. Bi yaz tatilde kaza yaptılar baya ağır kafasına darbe falan da almis. Ayyynı senin dediğim gibi somra kıza bi dengesizlik geldi. Sanki yıllarca tanımamışım. Somra ailesiyle konusunca doktor da demiş böyle bi etki kalabilir diye. Ya gerçekten kazandan sonra böyle olmus olabilirKizlar merhaba. Hic uzatmadan konuya giriyorum. 6 aylik evliyim ve esimin halasi ile altli ustlu oturuyoruz Ankaraya gelin geldim suan hamileyim. Evet esimin halasi baslarda melek gibi geliyordu bana. Esimin ailesinden en cok onu severdim taaki e vlenip evime gelene kadar. Tamam ozamanda hersey yolundaydi fakat bir gariplik var. Biz nisanliken bir kaza gecirdi trafik kazasi. Esim ona bagliyor ama ben hic zannetmiyorum. Bir bakmissiniz cok iyi bir bakmissiniz surat asik laf sokmalar. Simdi soracaksiniz neden kaynana degilde hala cunku kaynanam yanimda degil memlekette esim 10 senedir ankarada halasida burda e haliyle bende buraya geldim. Kizlar ya cok gatip biinsan ben kazadan olsugunu zannetmiyorum neden herkese iyide bana karsi boyle kazadan olsa herkese ayni olur. Harbi soyluyorum bi bakmissin harika insan bi bakmissin laf sokar dedigim gibi karisir herseye hep esimi kollar durduk yere bisey demedigim halde biktim ya dogru duzgun bi huyu yokkibenimde kafam karisti. Ben evde yemegimi hazirlarm herseyimi yaparim tutar esime evde sunu yaptim bunu yaptm veriyimde gotur ye bu ne ki yaa. Hic cocugu olmamis ondan mi boyle tamam esimin kayinlarimin ustune dussun sevsin spnucta onun yani da buyumusler normal ama bukadari d olmaz ki ben esimin dusmanimiyim. Onlarin yanindabeni atar gibi konusur. Bazende onlarin yaninda prensesiiim caniiim bana. Kizlar ne yapmaliyim eger dinlemek isterseniz daha cok sey var anlatirim bu daha kucuk bir kismi ne diyorsunuz bu konuda. ?
Bir tanıdığımın kocası kaza yapmış ağır bir kaza zamanında ve o kazadan sonra adam değişmiş biraz bazen bakıyorsun çok sakin bazen bakıyorsun çok sinirli bazen ne yaptığını unutuyor ve doktorda kazadan olabileceğini söylemiş.Kizlar merhaba. Hic uzatmadan konuya giriyorum. 6 aylik evliyim ve esimin halasi ile altli ustlu oturuyoruz Ankaraya gelin geldim suan hamileyim. Evet esimin halasi baslarda melek gibi geliyordu bana. Esimin ailesinden en cok onu severdim taaki e vlenip evime gelene kadar. Tamam ozamanda hersey yolundaydi fakat bir gariplik var. Biz nisanliken bir kaza gecirdi trafik kazasi. Esim ona bagliyor ama ben hic zannetmiyorum. Bir bakmissiniz cok iyi bir bakmissiniz surat asik laf sokmalar. Simdi soracaksiniz neden kaynana degilde hala cunku kaynanam yanimda degil memlekette esim 10 senedir ankarada halasida burda e haliyle bende buraya geldim. Kizlar ya cok gatip biinsan ben kazadan olsugunu zannetmiyorum neden herkese iyide bana karsi boyle kazadan olsa herkese ayni olur. Harbi soyluyorum bi bakmissin harika insan bi bakmissin laf sokar dedigim gibi karisir herseye hep esimi kollar durduk yere bisey demedigim halde biktim ya dogru duzgun bi huyu yokkibenimde kafam karisti. Ben evde yemegimi hazirlarm herseyimi yaparim tutar esime evde sunu yaptim bunu yaptm veriyimde gotur ye bu ne ki yaa. Hic cocugu olmamis ondan mi boyle tamam esimin kayinlarimin ustune dussun sevsin spnucta onun yani da buyumusler normal ama bukadari d olmaz ki ben esimin dusmanimiyim. Onlarin yanindabeni atar gibi konusur. Bazende onlarin yaninda prensesiiim caniiim bana. Kizlar ne yapmaliyim eger dinlemek isterseniz daha cok sey var anlatirim bu daha kucuk bir kismi ne diyorsunuz bu konuda. ?
Onunda sana selami var teyzesi :) Canim ben hic birzaman kin tutmam ne olursa olsun takmamaya calisiyorum herzaman iyi olmaya calisiyorum dediklerinde haklisin insan birden sevip uyusmayan tavirlari gorunce ister istemez bir garip oluyor :* hayirlisinolsun bakalim zaman...:) Yaşadığımdan yazdım valla ama işte sebep arayınca bir yere varamıyor insan, kaza yüzünden mi böyle, yoksa çocuğu olmadığından mı vs. diye, benim de komşum vardı ilk zamanlarda çok samimiydik baktım bana dengesiz gelen davranışları var, ne olur ne olmaz diye ayağımı kestim, biraz daha azalttık görüşmeleri şimdi daha iyi oldu, yoksa o da kötü bir insan değil ben de kötü bir insan değilim. Böyle en baştan kusursuz süper deyip birden sevdiğimiz insanların farklı huylarını farkedince oluyor öyle. Kin tutmayan bir insanmışsınız, kadın da hiç bir şey olmamış gibi arayan bir insanmış surat asıp düşman belleyen cinsten değil yani, inş. daha iyi olursunuz sonrasında, yüzyüze bakacaksınız çünkü devamlı. Bebeğe selam
Empati kurdugum icin kafam karisik zaten ben cikamadim isin icinden bu kadar karisik bir insan olamaz gercektn. Bende bir sknti olsa diyecegim sorun bende ama elimden gelen herseyi yapmama ragmen neden boyle ki anlamadimgercekten. Cozmeye calisiyorum ve kendisinin kalbini hic kirmak istemiyorumMaşallah sizi tebrik ederim ne güzel ifade etmişsiniz hepsine katılıyorum önce empati yapmak ona göre yol çizmek lazım atmayı satmayı en sona bırakmalı biraz sabırlı olmak en güzeli
Asil sorun o iste bir gunu bir gununu tutmuyor. Her ne olursa olsun ben onun kalbini kirmam oyle bir insan degilim cunku. Ben onunla herzaman iyi olmaya calisiyorum ama bazen bir gunu tutuyor ki herkesin yaninda beni bozuyor susuyorum ve asla haddimi asmam zamana birakiyorum.:) Yani eşimi dolduruyor, kavga ediyoruz deseydi anlardım da eşi sanırım konu sahibine karşı oldukça anlayışlı davranıyor. Çocuğu olmadığı ve yıllardır yeğenleriyle ilgilendiği için evlendirmek zor gelmiştir. Baksana kızdığı halde, 2 dk sonra arayıp hiçbir şey yokmuş gibi davranıyormuş.
Kayınvalide durumundan farklı geldi bana. Tabi başka bir şey yoksa.
Canim eger kazadansa cok cok anlayisla karsilayacagm ama ben onunla cok iyi olmak iatiyorum davranmasin bana boyle yada ne bileyim lazadan boyle oldum alis bu duruma desin yani biseler desin yeterkiCanım inanmazsın ama kazandan olabilir gerçekten. Bir arkadaşı vardı. Çok iyi anlaşıldık. Bi yaz tatilde kaza yaptılar baya ağır kafasına darbe falan da almis. Ayyynı senin dediğim gibi somra kıza bi dengesizlik geldi. Sanki yıllarca tanımamışım. Somra ailesiyle konusunca doktor da demiş böyle bi etki kalabilir diye. Ya gerçekten kazandan sonra böyle olmus olabilir
Ya canim ne kotu davranmasi tek sorun bu iste ben bukadar iyiken o neden tek sadece bana boyle kimseye degilde. Tekrardan belirttim skntimi.Kim bilir kafasına neleri takıyor da kadın öyle davranıyor, ben çok bir sorun göremedim.
Yemek yapıp eşinize verdiyse ne güzel siz bunz bile alınmışsınız.
Kendini yalnız hissediyordur, kafası sürekli farklı farklı şeylerdedir. Hele çocuğu falanda yoksa ve kaza geçirmiş diyorsunuz, bosverin alınmayın. Siz de onun her gün ne yaşadığını bilemezsiniz, kötü davranmayın..
ben beni üzen insanları hayatımdan çıkartıyorum çıkartamadıklarımı da kaileye almıyorum,,, yani karşımda ki insanı bir çocuk gibi görüyorum,,, yoksun görüyorum,,, ondan dedikleri tın geliyor tın gidiyor,,,Kizlar vallahi gercekten iyiler hoslar her isime kosarlar ama cok cok garip bir durum ya. Kaynanama actim bu durumu oda takma diyor o evlenmeden oncede oyleydi diyor oda kazadan oldu diyor. Birgun yatiyorum telefon acmis bana biz baska evde otiruyoduk ozaman zaten nerden geldik ki bunun yanina yakinina. Neyse esim teli acmamis e napsin calisiyo isi varmis benide iki defa aramisen sonunda sduydum actim uykulu uykulu bana ne seda derdiniz ney konusmak istemiuorsaniz soyleyin ikinizde telefona bakmiyorsunuz yatiyodum hala ne oldu dedim hala bu ne boyle ya soyle boyle. Allahim teli kapattim hungur hungur agladim esimi aradim anlattim oda ben ararim tmm aglama dedi eşime ben aglanacak laf soylemedim ona demis. Geri beni aramis ben ekmek alicam iste Meshur biyerden sizede aliyimmi geri boyle diyor bana hic bise olmamis gibi. Cok bilmislik yapar aman. Evime yardim etti tasinirken kayinbabami aradi hemen aman abii su isi yaptiim suralari sildim ya madem bi iyilik yapiyorsun onu herkese soyleme bari rencide oldum resmen senden gelecek iyilik allahtan gelsin artik hic el surdutmuyorum işlerime off ah hi anlatsam daha birsürü sey
Bence uzak durma. Üzüldüm haline.
Tamam eve karıştırma elbette ama eşini övdüğünde, haklısın halacım, bende bu özelliklerini çok sevdim, e tabi seninde emeğin var üstlerinde, Allah razı olsun kaynanamla senden de.
Yemek pişirip verdiğinde, ellerine sağlık, bir sen gibi yapamıyorum, bana öğretsene şunu yapmayı, eşim çok seviyor de.
Evinden, ailenden uzak tut ama bireysel olarak çok düzgün ilişki kur ki, egosu tatmin olsun. Çocuğu yok dedin, eşini çok seviyordur ve zor gelmiştir, zamanla alışır. Huzurunuzu bozmuyorsa, eşini doldurmuyorsa sorun etme.
Zamanla zaten seni de sever bence. Sevince de bu tatsız davranışlarını bırakır.
Ne kadar güzel yazmışsın. Toplumca ne kadar da alışkınız değil mi yak yık uzak dur diye akıl vermeye. Ne güzel bir yol göstermişsin. Bence de iyilikle yaklasilirsa eğer iyilik görülür. Biz iyilik yapıyorsak ve yine de fesatlik görüyorsak o da artık karşı tarafın sorunu. Sabah sabah ümit verdin bana :)Bence uzak durma. Üzüldüm haline.
Tamam eve karıştırma elbette ama eşini övdüğünde, haklısın halacım, bende bu özelliklerini çok sevdim, e tabi seninde emeğin var üstlerinde, Allah razı olsun kaynanamla senden de.
Yemek pişirip verdiğinde, ellerine sağlık, bir sen gibi yapamıyorum, bana öğretsene şunu yapmayı, eşim çok seviyor de.
Evinden, ailenden uzak tut ama bireysel olarak çok düzgün ilişki kur ki, egosu tatmin olsun. Çocuğu yok dedin, eşini çok seviyordur ve zor gelmiştir, zamanla alışır. Huzurunuzu bozmuyorsa, eşini doldurmuyorsa sorun etme.
Zamanla zaten seni de sever bence. Sevince de bu tatsız davranışlarını bırakır.
İşte onlar kabullenmiyor bir değişiklik olduğunu. Benim arkadaşım da farkımda değildi davranışlarımın. Hatta ben ilk zaman bilerek yaptığını düşünüyordum. Sonra bi zaman dayanamadım aradım annesiyle konustum. O dedi doktor söylemiş hareketlerde dengesizlik olabilir diye ama o farketmiyor ona göre eskisi gibi olduğunu savunuyordu. Ama bariz bi fark vardı. Üniden sonra farklı şehirlere gittik açıkcası görüşmüyoruz eskisi gibi maalesefCanim eger kazadansa cok cok anlayisla karsilayacagm ama ben onunla cok iyi olmak iatiyorum davranmasin bana boyle yada ne bileyim lazadan boyle oldum alis bu duruma desin yani biseler desin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?