Esimin Halasi.

Canım inanmazsın ama kazandan olabilir gerçekten. Bir arkadaşı vardı. Çok iyi anlaşıldık. Bi yaz tatilde kaza yaptılar baya ağır kafasına darbe falan da almis. Ayyynı senin dediğim gibi somra kıza bi dengesizlik geldi. Sanki yıllarca tanımamışım. Somra ailesiyle konusunca doktor da demiş böyle bi etki kalabilir diye. Ya gerçekten kazandan sonra böyle olmus olabilir

Bir tanıdığımın kocası kaza yapmış ağır bir kaza zamanında ve o kazadan sonra adam değişmiş biraz bazen bakıyorsun çok sakin bazen bakıyorsun çok sinirli bazen ne yaptığını unutuyor ve doktorda kazadan olabileceğini söylemiş.

Araya meaafe koy muhatap olma bence .

Takma kafana aman , nasil davranirsa davransin sen gul gec ..

Onunda sana selami var teyzesi :) Canim ben hic birzaman kin tutmam ne olursa olsun takmamaya calisiyorum herzaman iyi olmaya calisiyorum dediklerinde haklisin insan birden sevip uyusmayan tavirlari gorunce ister istemez bir garip oluyor :* hayirlisinolsun bakalim zaman...

Maşallah sizi tebrik ederim ne güzel ifade etmişsiniz hepsine katılıyorum önce empati yapmak ona göre yol çizmek lazım atmayı satmayı en sona bırakmalı biraz sabırlı olmak en güzeli
Empati kurdugum icin kafam karisik zaten ben cikamadim isin icinden bu kadar karisik bir insan olamaz gercektn. Bende bir sknti olsa diyecegim sorun bende ama elimden gelen herseyi yapmama ragmen neden boyle ki anlamadimgercekten. Cozmeye calisiyorum ve kendisinin kalbini hic kirmak istemiyorum

Asil sorun o iste bir gunu bir gununu tutmuyor. Her ne olursa olsun ben onun kalbini kirmam oyle bir insan degilim cunku. Ben onunla herzaman iyi olmaya calisiyorum ama bazen bir gunu tutuyor ki herkesin yaninda beni bozuyor susuyorum ve asla haddimi asmam zamana birakiyorum.

Canim eger kazadansa cok cok anlayisla karsilayacagm ama ben onunla cok iyi olmak iatiyorum davranmasin bana boyle yada ne bileyim lazadan boyle oldum alis bu duruma desin yani biseler desin yeterki

Kim bilir kafasına neleri takıyor da kadın öyle davranıyor, ben çok bir sorun göremedim.
Yemek yapıp eşinize verdiyse ne güzel siz bunz bile alınmışsınız.
Kendini yalnız hissediyordur, kafası sürekli farklı farklı şeylerdedir. Hele çocuğu falanda yoksa ve kaza geçirmiş diyorsunuz, bosverin alınmayın. Siz de onun her gün ne yaşadığını bilemezsiniz, kötü davranmayın..

Kizlar aranizda bana anlayis gösteren de vardir gostermeyende ama bir derdim var ki size actim kendi anneme bile bahsetmiyorum ki cekistirmis gibi olmayayim halami diye. Eger kazadansa neden sadece ben ? Ben herseyi yapiyorum yani onun icin evimde ne yapsam ona vermezsem icim rahat etmez kendi annemden ayirt etmedim hic aglarsa aglarim gulerse gulerim ama onun pat diye bana ettigi laflar dislamalari beni cok uzuyor cok Birinde beni resmen rezil etti binadaki kadinlara otururken kendinden laf acti sonra onumdeki tabagi ben yerken kaldirdi tamam yeter diye resmen mahcup oldum dedigim gibi cok seyler ya daha. Ama sabirliyim ne olursa olsun laf soylemem esimin hatri var banada yakismaz ben ailemden boyle gordum...

Ya canim ne kotu davranmasi tek sorun bu iste ben bukadar iyiken o neden tek sadece bana boyle kimseye degilde. Tekrardan belirttim skntimi.

ben beni üzen insanları hayatımdan çıkartıyorum çıkartamadıklarımı da kaileye almıyorum,,, yani karşımda ki insanı bir çocuk gibi görüyorum,,, yoksun görüyorum,,, ondan dedikleri tın geliyor tın gidiyor,,,
hiç kafana takma,, araya biraz mesafe koy,,,uzak dur,, asla ve asla saygıda kusur etme,,,,
şimdi hamilesinde böyel eften püften şeylere üzülüp canını hiç sıkma,,,

Birak kazayi kadinin cocugunun olmamasi bile farkli davranmasina sebeb..uzuldum yani ben ona..birazcik alttan alsan ne olur Allah rizasi icin yani..Yaradanin da gonlune hos varir..Evlatsiz olmak bi kadin icin cok zor

noktası, virgülüne kadar katılıyorum. bir de böyle dene. olumlu sonuçlar alacaksın emin ol

takibe takip ne demek yahu...arada görüyorum forumda??? konuya gelecek olursak.... hamileyim demişsin ya, bak şimdi o bebiş dünyaya gelsin, daha neler neler yaşayacaksın:=) gözünü korkutmak istemem ama cidden can yakıyor doğum sonrası yaşananlar, üstelik zaten gıcık olmaya da başlamışsın, o doğru ya da haklı farketmez sonuçta sen gıcık oluyorsun...bir an evvel mesafe koy bence, gerçi aynı apartmanda nasıl olur bilemem

Ne kadar güzel yazmışsın. Toplumca ne kadar da alışkınız değil mi yak yık uzak dur diye akıl vermeye. Ne güzel bir yol göstermişsin. Bence de iyilikle yaklasilirsa eğer iyilik görülür. Biz iyilik yapıyorsak ve yine de fesatlik görüyorsak o da artık karşı tarafın sorunu. Sabah sabah ümit verdin bana :)

Canim eger kazadansa cok cok anlayisla karsilayacagm ama ben onunla cok iyi olmak iatiyorum davranmasin bana boyle yada ne bileyim lazadan boyle oldum alis bu duruma desin yani biseler desin yeterki
İşte onlar kabullenmiyor bir değişiklik olduğunu. Benim arkadaşım da farkımda değildi davranışlarımın. Hatta ben ilk zaman bilerek yaptığını düşünüyordum. Sonra bi zaman dayanamadım aradım annesiyle konustum. O dedi doktor söylemiş hareketlerde dengesizlik olabilir diye ama o farketmiyor ona göre eskisi gibi olduğunu savunuyordu. Ama bariz bi fark vardı. Üniden sonra farklı şehirlere gittik açıkcası görüşmüyoruz eskisi gibi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…