Eşimin hamileyken keyfi şehir dışına çıkması?

Haklısınız çok haklısınız hemde. Kendi keyfini koysun kenara şimdi

O benim nişanıma, düğünüme gelmedi ben de gitmeyeyim diye düşünecek erkek sayısı kadınlara göre çok azdır gerçekten. Onlar ortamına,keyfine bakar, eğleneceğini düşüyorsa gider.
Aynen o yüzden ben çok takılmam yani hiçte hamile kalmadığım için bilemiyorum benim için gayet normal gitsin arkadaşlarıyla 2 gün takılsın ben sevinirim

Be
Ben arkadaşının çağırdığını düşünmüyorum. Burdaki arkadaşı organize ediyor herkesi her şeyi. Gezme olsunda ona ne olursa olsun birde masraf bölüşeceği biri olursa tamam. Bu arada eşim gitmez böyle bi planda yapmaz burdaki arkadaşı nişan konusu gündeme geldiğinden beri plan yapma derdinde

İşte eşin senin gibi düşünmüyor ki gayet güle oynuya gidiyor

Aynen o yüzden ben çok takılmam yani hiçte hamile kalmadığım için bilemiyorum benim için gayet normal gitsin arkadaşlarıyla 2 gün takılsın ben sevinirim
ben ihmal edildiğim için bırakın sevinmeyi bu olaya güzel bile bakmıyorum. Eminim eşim sürekli aktiviteler planlar yapan bi eş olsaydı canı gönülden hadi git derdim

Hamile eşini köyüne götürüp kendisine gelince yollar aşıp bekar takılan dangalak bir babası olacağı için çocuğunuz adına üzgünüm.

Sakın ha laf anlatmaya çalışıp, ya da ağız dalaşına falan girip iyice haklıyken haksız çıkmayın.
Öyle bir duruş sergileyin ki, gitse de gitmese de ömürlük pişman olsun.
Bunu dırdır ya da vaazla yapamazsınız.

Tek bir cümle söyleyin. “Gitmeni istemiyorum ve bu konuyu burda kapatıyorum.” Bunun üzerine giderse iletişimi koparın ağzınızı bıçak açmasın. Sakın yelkenleri suya indirmeyin ama tartışmayın da.
Net ve asil olun.

Son düzenleme:
Dün konuyu kapattım zaten hiç tartışmaya bile girmedim. O bana illa ki yine konuyu açıp gideceğim diyecek. Bu arada bana belki dedi kesin demedi de onu dediğine göre gitmeye meyillenmiştir anladım ben. Zaten hiç tartışmak istemiyorum hamile hamile kendimi strese sinire sokamam. Neden ben gitmek istiyorum falan derse ama gerekenide söylemeyi düşünüyorum sakin ve net şekilde. 2 saatlik nişan işin 12 saatlik yol gidilmeyeceğini hamile olduğumu gittiği insanın tenezzül edip düğününe gelmediğini benim arkadaşım eşim dostum olsa aa ne işin var düğüne gideriz gidersin diyeceğini bizim daha bi tatile bile gitmediğimizi dile getirip kenara çekilirim.

Evet bende eşimin beni düşünmediğinin farkındayım zaten o yüzden benimde onu düşenecek bi durumum yok. Kendimi düşünürüm tamda onun yaptığı gibi kendime uygun bi plan yaparım
Ben senin yerinde olsam onunla giderdim her yere sonucta 2 saate bir mola verdigin surece yolculuk yapabilirsin yine de doktoruna sor benim doktorum bana oyle demisti

Çok açıklama yapıyorsunuz.
Öğretmenlik yapmayın kocanıza.
Cümleler arttıkça tesir azalır.
Bu saydığınız şeyleri pek tabi o da biliyor.
Vaaza girip kendinizi aşağı çekmeyin.
Bir cümle söyleyin, onun içini öyle doldurun ki, sonucunda nişana gitse bile kazançlı siz olun.

Her ne olursa olsun hiç bir erkek hamile karısını bırakıp gitmemeli.

Nişan acaba Bitlis’te olsa gider miydi?

İstanbul işte konu, nişan falan değil.

Ben senin yerinde olsam onunla giderdim her yere sonucta 2 saate bir mola verdigin surece yolculuk yapabilirsin yine de doktoruna sor benim doktorum bana oyle demisti
Ben gitmek istemiyorum ki 12 saat yolculuğu hiç yakınım olmayan birinin 2 saat nişanı için inanın hiç çekemem. Birde eşim kendi arabasıyla gitmiyor bu çok hevesli arkadaşı erkekleri toplayıp masrafları bölüşüp gitme derdinde. Eşim arabasına binipte benide alıp hayatta gitmez oda 2 saat nişan için gidilmeyeceğini değmeyeceğini çok iyi biliyor. Arkadaşına da dedi zaten 12 saat git gel arabayla bi gün için çok yorucu olur falan dedi arkadaşı o kadar birlikte gidelim diyor ki sonunda ikna etmeyi başarmış heralde. Yakın olduğum birisi olsa birazda orda zaman geçirebilecek olsam yine giderim elbette ama bu nişan için değmez. Deniz 1.5 saatlik mesafede güzel bi yer ayarlayıp o masrafı 2 günlük kısa bi tatil olarak değerlendirmek daha mantıklı

Dediğinizde mantıklı evet çok açıklama yapınca çokta iyi olmuyor öyle yapacağım

Her ne olursa olsun hiç bir erkek hamile karısını bırakıp gitmemeli.

Nişan acaba Bitlis’te olsa gider miydi?

İstanbul işte konu, nişan falan değil.
Bitliste olsa değişmezdi bence gezme olsun kafasında olabilirler. Diğer arkadaşı gitsin kimle istiyorsa mesele nişanda olsa fark etmez

Amac zaten senin gitme karari verip erkek ortamini bozacak olman blöf at

`