Eşimin hamileyken keyfi şehir dışına çıkması?

Ne yaptınız konuştunuz mu eşinizle?
Yok hayır o konuyu açana kadar açmayı düşünmüyorum. Bu konuyuda bana ayak üstü belki giderim olarak söylemişti sonra konu kapandı. Şimdi durduk yere açarsam bunu takmış gibi görünürüm ne zaman bana ben gidicem veya böyle bi plandan bahsederse yani ayak üstü belki olarak değil ciddi olarak karar verirse gidemeyeceğini söyleyeceğim sadece

Bence böyle birşey problem olmamalı, istiyorsa gitmeli, gitsin yani doğumdan sonra bı süre vakit kalmıyor, bende gezeyim o da gezsin, biraz zehir etmesek mi hayatı..?

Doğru düşünmüşsünüz.Gideceğim diye diretmemiş zaten adam.

Doğru düşünmüşsünüz.Gideceğim diye diretmemiş zaten adam

Doğru düşünmüşsünüz.Gideceğim diye diretmemiş zaten adam
Yani belkide kafasında kesin kararlı gitme planı vardır onu bilmiyorum. Benim en başından beri saçma bulduğumu bildiği için yavaştan söylüyorda olabilir. En başında acaba yanlış mı düşünüyorum diyordum da yorumlardan sonra doğru düşündüğümü anladım. O yüzden kesinlikle gitmemesi konusunda netim direkt kendinede konuyu açarsa söyleyecem sonra görürüm tepkisini

Sizin hiçbir şeyinize gelmemiş birinin gereksiz nişanında ne işi var ya?
Üstelik sizi tatile götürmemiş köy köy diye ağlayan kocadan soğur insan. Bilmiyorum ben hamilelil hormonlarımla boğardım sanırım.
Normalde eşim de ben de serbestizdir. Biri bir yere gitmek istiyorsa kendimizi ayarladıysak okeydir. Ama bu durum çok saçma.

Sizin hiçbir şeyinize gelmemiş birinin gereksiz nişanında ne işi var ya?
Konu bu aslında.Çoğu kişinin de tepki verdiği şey de bu.Ama bazı kişiler olayı farklı anladı.Konu sahibinin eşinin gezmesine bişey dediği yok.Yani en azından ben öyle anladım.

İyi uykular çocuklar
Üff ne alaka ya gerçekten hiç mi erkek erkeğe takılan playstation oynayan okey oynayan usülünce denize havuza yüzmeye giden erkek grubu görmediniz çevrenizde yoksa üzüldüm sizin adınıza. Umarım düşüncelerinizi değiştirecek birilerine rastlarsınız :) ben koşamam koca adamın peşinde oraya gitme buraya gitme diye. Yanlış yapacak olan her yerde yapar salarız ipini gider

benim için sorun yok, konu nişana gitmek olarak konuşulduğu için yazdım ama sanırım ciddi yazınca yanlış anlaşılmış

İyi okuyun o konuyu o zaman. Eşimle aramız çok iyi ama umursamaz bi insan öyle kendi kendine takılıyor değil. O zaman diliminde ki konuyuda aramızın kötü olduğunuda yazmışımdır oraya.
Eski konunuzu okumadim ama direk arkadaşın yazdigini görmeden belliki el iyisi ev delisi demiştim eşi.
Şuan tamamen emin oldum.mesela eşim derbiye İstanbul'a gidecek arkadaşı ile.git diyorum hatta iyi olur dedim.hamile değilim küçük çocuk var.amaa ne misanina ne düğünüm e gelmeyen biri için hamile esini bırakıp giden adam için güzelleme yapmazdım

Konu sahibini sürekli dalgaya alarak zorbalayarak yazmışsınız ama sizin tavrıniz çok irrite edici.30 haftalık gebelikte ( ki 9 ay boyunca her dönem riskli) bir kadın yanlız birakilmaz.cenazeye gitse yine anlaşılır ama adam eğlenmeye gidiyor başkalarının aklı ile.o ısrar eden adamın karısı hamile olsa idi nişan düğününe katilmasina karşın,arkadaşım kusura bakma hanım hamile ben oralarda iken bir ihtiyaç olur abi birşey gelişir kusura bakma der gitmezdi.
Bilmediğiniz konularda bence ahkam kesmeyin.hastanede görev yaptığım sırada kadın doğum bolumundeyken nelere şahit oldum.anne karnında bebek olmuş hiç haberi yok yada zamanından önce doğum yapan.soguk algınlığı gibi bahsetmeyin hamilelikten.ilk haftadan son haftaya kadar özen gosterimesi gereken bir konu.

Erkekler zaten bizim kadar hesapcı değil ki o gelmedi bende gitmem diye gerçi ben bunu zaten cok sacma buluyorum illa herşeyi karsılıklı yapmak zorunda değiliz
Hesap kitapla alakası yok ki değer vermekle onemsemekle alakası var.universiteden arkadaş grubumuzun hepsi evlendi.kizlardan biri evlenen öteki kızın düğün nişan kına hepsine katıldı ki ilçede olmasına rağmen.benim hiçbirine katılmadı.benim hiçbirine katılmadı evi salonlara yürüme mesafesinde olmasına ragmen.cok verici fedakar olmak enayilige giriyor.eskiden ben çok fedakar davranirdim amann insanlık bende kalsın diye dusune düşene gelen giden ağzımıza yaptı.simdi biri bana bir adım gelse bin adım atarım altında kalmam amaa sebeb yokken yok sayiyorsa silerim.35 yıllık arkadaşımı babamın taziyesine gelmeyi bırak aramadı diye silmişim.

İyi uykular çocuklar
Yani sizin çevrenizdeki erkekler öyle ise cevrenizi gözden geçirin.benim eşim şahsen eskort falan kendi midesi kaldirip gitmez.tenezzul etmez.erkek kardeşlerimin o taraklarda bezi yok.bence siz niye öyle düşünüyorsunuz biraz sorgulayın

Tamam sen kadınsın erkekler böyle düşünmuyor diyorum sallamıyorlae bu kadar dert edip olay yapmiyorlar

hayır yani, hem sizin durumunuz söz konusu hem de nişanı olan arkadaşı çağırmamış bile. bir de gelmeyin onca yolu falan demiş. yanlış mı okudum? diğer arkadaşının işgüzarlığı tamamen. keyfi bir gezi için bence de istemediğinizi ifade edip kapatın konuyu.

Sizin eşinizin gitmesini isteyip istememesini geçtim,
Ben yanlış anlamadıysam; Eşiniz davet edilmedi ve bu gitmek isteyen arkadaş kişisinin gel demesiyle gidecek öyle mi?
Eğer öyleyse davet bile edilmemiş,
Nişan aile arasında olacaksa muhtemelen hazırlıklarda ona göre olacak, böyle organizasyonlara davetsiz gidilmesi arkadaşı bile olsa görgüsüzlük.

Evet tamamen burdan gitmek isteyenin gezme olsun da gideyim diye herkesi arayıp organize etme işleri. Birde baya baya keyfi düğün olsa yine anlam vericem bir kere oluyor büyük bi organizasyon diye küçücük aile arasında bi nişan

`