Sizin adınıza çok sevindim böyle güzel bi dinamiğiniz olduğu için. Biz eşimle hep evdeyiz bu yaz bi köye gittik 2 gün. İnanın uyuyamadım bile sert döşekte eşim ailesiyle çok mutlu zaman geçirip kafa dinledi bende ona ayak uydurdum. Eşim düşünüp keşke 2 günde karı koca bi tatil düşünseydi sanırım bu kadar sorun etmezdim. Hatta daha bu geçtiğimiz pazar iki gün önce akşam 7 buçukta bunaldım ya yeter kalk dışarı çıkalım zaten bi yere gittiğimiz yok bari bi nefes almaya dışarı çıkalım dedim çıktık. Eşime ver telefonu otursun evde mis gibi keyif yapar. Benimde ihtiyacım var birşeyler yapmaya o yüzden gerçekten zamanı varsa bana ayırsın biz plan yapalım diye düşünüyorumKesinlikle ya ilişkileri böyle zor bir şeye çevirmeye gerek yok. Evlenince adamı üstümüze tapulamıyoruz ya. Eşin yeri başka arkadaşın yeri başka. Herkesin kafa dağıtmaya hakkı var.
Bizde böyle bunaltmıyoruz böyle şeyleri okudukça şükür ediyorum. Benim kız grubum var ayda bir gider gece 12-1 e kadar takılırız. Yada eşimin ailesi benim de eskiden yaşadığım şehirde ailesine gittiğimde giderim görüşürüm eşim karışsa da bozulurum yani.
Eşimin de arkadaşlarıyla rahat rahat takıldığı zamanlar olur. Resmen mutlu gelşyor deşarj oluyor. Bunu alıp adamı mutsuz birine çevirmenin de anlamı yok.
Tartışma olmadığına emin misiniz eski konunuz var
Büyük tartışmışsınız eşiniz eve geç geliyor gittiği yeri haber vermiyor falan
Sizden vakti esirgiyorsa haklısınız o açıdan. Eşini tek götürdüğü yer anasının köyü olan adama ben evde de huzur vermemSizin adınıza çok sevindim böyle güzel bi dinamiğiniz olduğu için. Biz eşimle hep evdeyiz bu yaz bi köye gittik 2 gün. İnanın uyuyamadım bile sert döşekte eşim ailesiyle çok mutlu zaman geçirip kafa dinledi bende ona ayak uydurdum. Eşim düşünüp keşke 2 günde karı koca bi tatil düşünseydi sanırım bu kadar sorun etmezdim. Hatta daha bu geçtiğimiz pazar iki gün önce akşam 7 buçukta bunaldım ya yeter kalk dışarı çıkalım zaten bi yere gittiğimiz yok bari bi nefes almaya dışarı çıkalım dedim çıktık. Eşime ver telefonu otursun evde mis gibi keyif yapar. Benimde ihtiyacım var birşeyler yapmaya o yüzden gerçekten zamanı varsa bana ayırsın biz plan yapalım diye düşünüyorum
Bekarken köye gitmeyen en son 5 yıl önce köye giden eşim evlendi köy aşkına tutuştu birde. Bu yıl gitti bir daha bir daha gitmek istiyor düşününSizden vakti esirgiyorsa haklısınız o açıdan. Eşini tek götürdüğü yer anasının köyü olan adama ben evde de huzur vermem
Evet tamda düşündüklerime tercüme olmuşsunuz. Bir tane küçücük bi neden yok eşime tamam git demem için veya eşimin ben gidiyorum demesi için bi nedeni yok. Kafa dağıtmaya benim daha çok ihtiyacım var ondan daha çok ben bunaldım bende önceliği kendim yapıp kendim düşünüyorumPardon da yani ibiş mi senin bu kocan?
Senin nişanına düğününe gelmeyen insanın aile arasında yapılacak nişanına 24 saat yol yapıp gitmek nedir akılsız mısın yahu.
Belli ki bol bol harcanacak bir para da yok şu dönem , iş yerini iki gün ne diye kapatıyorsun yol masrafı takı vs var da var yani.
Otursun oturduğu yerde ya, karısı tüm yaz sadece köye gitmiş deniz yüzü görmemiş daha hamile kadını anasına yollayıp neymiş beyfendi kafa dağıtacakmış, bu şartlarda dağıtamaz kusura bakmasın.
Şartlar başka olsaydı çiftlerin ayrı ayrı takılmasına hiç lafım yok, ben dahil çoğumuz buna tamamız yapıyoruz zaten ama böyle olmaz siz haklısınız.
Çok haklısınız. Tamamen benim enayiliğim. Bakın iyi niyetim bile değil enayiliğim. Çatır sıcakta tek başıma aç susuz şeker yüklemesi yaptırdım tek başıma bekledim 3 4 saat. Hata benimdi ben onu alıp gidecektim. İşide gücüde geride kalsaydı. Daha kıymetli değil daha kıymetsiz olunuyor böyle durumlarda. Ben bu aralar maddiyat daha önemli diye işinden geri kalsın istemedim. Bazen fazla ince düşünmemek lazımNormalde eşinizin nişan bahanesiyle arkadaşlarıyla takılması bence rahatsız edici değil tek basına. Altı üstü iki gün. Siz de hamileliğinizin sonlarında falan değilsiniz.
İdare edilir bir durum ama karı koca tatil
yapmamışsınız. Birlikte bir yerlere gitmiyorsunuz doğru düzgün anlamadığım kadarıyla. Bunun içinde iş, maddi sebepler falan var. Bir fırsatını buluyorsa önceliği size vermeli.
Siz de her şeyi kendim yaparım kafasından çıkın, hastaneye de arada gelsin. Bir şey olunca da yapsın. Yapmayınca siz daha kıymetli olmayacaksınız, rutininiz bu olacak.
Arkadaşlarım izinlerinde eşleriyle tatile çıkıyor. Tatile çıkabileceğim arkadaşım kardeşim yok ki. Herkesin kendine göre eşiyle dostuyla planı var. Bizim durumumuz biraz farklı o yüzden ben gitmesini istemiyorum. Ben ne tatil nede gezme yüzü göremedim bu yaz o yüzden öncelik benim kafamın dağılması olmalıben 28-29. haftalardayken de esim yurtdisina memleketine gitti. biraz zorunluydu evrak islerimiz vardi ama keyfi de olsa git derdim.
ne oldu öldüm mü iki haftada, bunca dramayi anlayamiyorum sahsen.
yattim yuvarlandim evimde, bazen aileme gittim, cokca zaman arkadaslarimla bulustum. bir sekilde gecti zaman.
ki sizde 2 günmüs. iki gun icin bunca tantana bana cok geldi.
ben de hamileyken keyfi sehir disina gittim, takildim esimle dostumla..bugun biri cagirsin tatile kocam mocam demem uca uca giderim.
bebekten önce son demler bunlar:)
ki 2027 agustosa esimin bir arkadasi on gunlugune daga trekkinge cikmak istiyordu. dag dedigim de balkanlar. ben de cocuga likya yolunu gosterdim, "bu daha guzel - hem yurticinde bebek varken cok uzaklasmamis olur" diye, planlarini buna cevirtttirdim.
esim gidip gitmeme konusunda kararsizdi -
bebegimiz 10 aylik olacak, kucuk bir tatil ona da iyi gelir diye biraz da ben destekledim.
bugün sana yarin bana demislergittigi dogayla basbasa - birsey dusunmeden gecirecegi 10 gün ona bir sene yeter. ayni sekilde bir firsat ciksa ben de emmeyi kesmis bebegi ona birakir giderim - rahatlarim.
yani bence cok da mesele haline getirmeyin. hatta madem o boyle fink fink geziyor siz de sevdiginiz bjr arkadasinizla ya da kardesinizle kucuk bir kacamak yapin bebekten önce
+ eşini aldatıp sizin evde hava atan anlatan arkadaşları var daha yeni bunun kavgasını yazdınız
gönderin siz tertemiz kocanızı çapkınlığa pardon nişana
Ay ne alaka ya gideceği arkadaşları bu önceki konuda ki bahsettiğim insanlarla tanışmıyorlar bile bambaşka insanlar. Herkesi aynı kefeye mi koyuyorsunuz. Allah aşkına eşim beni aldatıp çapkınlık mı yaptı onu mu yazmıştım önceki konuda. Ne münasebet böyle şeyler yazıyorsunuz eşim hakkında çok çirkince bi düşünce+ eşini aldatıp sizin evde hava atan anlatan arkadaşları var daha yeni bunun kavgasını yazdınız
gönderin siz tertemiz kocanızı çapkınlığa pardon nişana
Erkekler zaten bizim kadar hesapcı değil ki o gelmedi bende gitmem diye gerçi ben bunu zaten cok sacma buluyorum illa herşeyi karsılıklı yapmak zorunda değilizAbartıyorsunuz bence.
Doğuma az kala bir nişan değil, daha 31. Haftada olacaksınız. Yatakta rahat dönemiyorum diyorsunuz da eşiniz evde olunca sizi o mu çeviriyor? Size bir faydası olmayacak ki?
Çok yakın arkadaşsa ve gitmek istiyorsa ben engel olmazdım. Sizin düğüne geçerli bir sebebi varmış ki gelmemiş. Böyle hesaplara gerek yok. Adamın arkadaş ilişkilerini neden bozuyorsunuz?
Benim eşimin üniversite dönem arkadaşlarıyla bir grubu var herkes farklı şehirde olunca yılda bir ancak denk geliyorlar. Nişan düğünde bahanesi oluyor gidiyorlar. Geçen senelerde yine bizim düğüne gelemeyen bir arkadaşının nikahına gitti arkadaşlarıyla güzel iki gün geçirip gördü özlem giderdi. Bu kadarına da karışmamak lazım.
Ne o sizin arkadaşlarınıza karışsın ne de siz. Ben ne karıştırırım ne de kocama karışırım
Nişana gelmedi diyelim peki ya düğün? Diğer arkadaşının nişanına düğünene geliyorsa benim eşimin de en azından ya düğününe ya nişanına katılabilirdi. Tüm ailesi burda çocuk buralı zaten geldiği zaman ailesiyle de 3 5 gün vakit geçirebilir. İstanbulda sadece kendisi var eşim kalkıp 24 saatlik yolu 2 saatlik aile arasında nişan için mi geçirecek. Bana çok saçma geliyor bence erkekte olsa bazı şeyleri düşünmeli. Mesela bunun için hesapçı olmaya bile gerek yok o kadar net yanlış ki. Bu arada bu durumda ben olsam eşim direkt ya hayatım o sana gelmedi saçmalama ne gerek var onca yol diyecekti. Kuzenimin 2 saatlik mesafede kınası oldu 2 gün sonra düğünü var diye gitmeyelim ne gerek var düğüne gideriz dedi. Bu arkadaşınında düğünü olacak 12 saatlik yola gitmesin ne gereği varErkekler zaten bizim kadar hesapcı değil ki o gelmedi bende gitmem diye gerçi ben bunu zaten cok sacma buluyorum illa herşeyi karsılıklı yapmak zorunda değiliz
her şeyden bağımsız bence de köye gittiyseniz o da sizi istediğiniz bir yere götürsün. Her tatilde köye giden vizyonsuz adamlardan nefret! En sevmediğim şey. Siz bence de tatil için bastırın çocuksuz son bir tatil sizin de hakkınız. Çocuk bir kere geldi mi uzun süre tatiller çocuk oyalamak oluyor zaten.Çok haklısınız. Tamamen benim enayiliğim. Bakın iyi niyetim bile değil enayiliğim. Çatır sıcakta tek başıma aç susuz şeker yüklemesi yaptırdım tek başıma bekledim 3 4 saat. Hata benimdi ben onu alıp gidecektim. İşide gücüde geride kalsaydı. Daha kıymetli değil daha kıymetsiz olunuyor böyle durumlarda. Ben bu aralar maddiyat daha önemli diye işinden geri kalsın istemedim. Bazen fazla ince düşünmemek lazım
Bunlar sorun değil o konuda ben hala diyorum. Gelmedi göndermem hesaplarına girmeye gerek yok. Ama burada koca sadece kendi g.tnün keyfini arıyor. Karısını düşünmüyor. Yani sorun sizi tatile götürmek yerine anasının köyüne götürmesi sizi tatile götürmeyip 12 saat yola gitmek istemesi.Nişana gelmedi diyelim peki ya düğün? Diğer arkadaşının nişanına düğünene geliyorsa benim eşimin de en azından ya düğününe ya nişanına katılabilirdi. Tüm ailesi burda çocuk buralı zaten geldiği zaman ailesiyle de 3 5 gün vakit geçirebilir. İstanbulda sadece kendisi var eşim kalkıp 24 saatlik yolu 2 saatlik aile arasında nişan için mi geçirecek. Bana çok saçma geliyor bence erkekte olsa bazı şeyleri düşünmeli. Mesela bunun için hesapçı olmaya bile gerek yok o kadar net yanlış ki. Bu arada bu durumda ben olsam eşim direkt ya hayatım o sana gelmedi saçmalama ne gerek var onca yol diyecekti. Kuzenimin 2 saatlik mesafede kınası oldu 2 gün sonra düğünü var diye gitmeyelim ne gerek var düğüne gideriz dedi. Bu arkadaşınında düğünü olacak 12 saatlik yola gitmesin ne gereği var
O benim nişanıma, düğünüme gelmedi ben de gitmeyeyim diye düşünecek erkek sayısı kadınlara göre çok azdır gerçekten. Onlar ortamına,keyfine bakar, eğleneceğini düşüyorsa gider.Erkekler zaten bizim kadar hesapcı değil ki o gelmedi bende gitmem diye gerçi ben bunu zaten cok sacma buluyorum illa herşeyi karsılıklı yapmak zorunda değiliz
Arkadaşın yüzsüzlüğü peki ?Yok çok şükür herhangi bi kavgamıs tartışmamız yok gülüp eğlenerek kaliteli geçiyor zamanımız. Şöyle söyliyim dışarı bile çıkmıyor ben diyorum hadi biraz arkadaşlarınla görüş çık diye bu sıcakta ne işim var evimde daha rahatım diyor evden gitmiyor. Öyle çok gitmek istiyor gibi değil bu arada arkadaşı sürekli arayıp geliyorsun dimi falan yapıyor
Zaten bi kaç kez yine gideriz köye falan dedi. Bende tüm yazın hafta sonlarını köyünde geçiremem deniz kum güneşte var ya hani dedim. Bu arada köyüne evlenince düştü. Köyden arkadaşları eşim için köye yıllardır gelmez sevmez diyor evlenince köy güncellenmesi geldi heralde. Festivale gitmek istediğini söylediğindede gidebileceğini benim gitmeyeceğimi söyledim. Ben hamilelikte çok tadını almam diye gitmeyi çok diretmedim ama haklısınız değerlendirmek lazım. Keşke hatta haziran temmuzda gitseydim diyorum daha rahat zamanımdı o zamanlar. Ama dediğiniz gibi yapacamher şeyden bağımsız bence de köye gittiyseniz o da sizi istediğiniz bir yere götürsün. Her tatilde köye giden vizyonsuz adamlardan nefret! En sevmediğim şey. Siz bence de tatil için bastırın çocuksuz son bir tatil sizin de hakkınız. Çocuk bir kere geldi mi uzun süre tatiller çocuk oyalamak oluyor zaten.