- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Ima etmedim konuşmadım da ben adım atıyorum omzuna yatıyorum rahati bozuluyor diye itiyor. Icinden gelse yapardi diye düşünüp üzülüyorum.Bunu buraya yazdığınız gibi eşinizle de konuştunuz mu yoksa ima edip anlamasını mı beklediniz?
Ima etmedim konuşmadım da ben adım atıyorum omzuna yatıyorum rahati bozuluyor diye itiyor. Icinden gelse yapardi diye düşünüp üzülüyorum.
Genelde ilgisizlik konuşunca asilmiyor ya konuşmadım. Bi de konuşup karşılık alamazsam daha fazla üzülürüm. Zaten ona uyuyorum su an.konuşabilirsin?
konuştun anlamıyorsa bi daha konuş.
yine anlamıyorsa sen ona uy, yapıcak bişey yok.
Haftada 1 gorusurduk bulustugumda, ayrılırken yanyana hep temas halindeydikEvlenmeden önce nasılsınız peki?
O yönden reddedince mesela suratını asıp oturuyor o da.Bunu açıkça konuş.
Her öpücük yatağa gitmeyecek merak etme, hiç işve cilve yok sende üf çok sıkıcısın de ve o tv izlerken romantik aşk filmleri izle tabletten yanındayken.
Ona ilgini kes cinsel yönden de.
Yola gelmezse de kendi bilir.
konuşun, mail atın, mektup yazın, buzdolabına notlar yazın.
ama için için üzülüp kendi kendine anlamasını beklemeyin.
Esinizde ters tepmiyor mu kizinca? Ben kizsam bu yuzden trip atsam sanki zorla ilgilendiriyomus gibi kötü hissediyorum kendimi icinden gelmesini istiyorum. Soğuttu zaten anca çok ozlersem öpüyorum ben de.Kesinlikle haklısın. Bahane bir yere kadar. Gözlüktense ben olsam, başını ittirdim diyelim kolumu atarım. Ne bileyim terliysem ittirmem gerektiyse üstümü değiştirince kendim gelir sarılırım. Yapmak isteyene Bunlar bahane değil.
Benimkinde de gece yatarken arada uzağa gitme var, nefes alamıyor diye. Ona bile çok kızıyorum. Sen kesinlikle haklısın. Karşına al konuş. Beni de soğutacaksın de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?