Esimin hareketlerine gıcık oluyorum

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Esimin evlendikten sonra beni öpüp sarıldığı cok nadir. Yeni evliyiz. Yanyana uzanarak film bile izlemiyoruz nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor, uzanıyor. Benim icin bunlar onemli ayrıntılar. Sadece birlikte olurken opusup sarılmak istemiyorum. Sen yap bunlari diyebilirsiniz. Esim ben ona sarilinca baska şeyler mi geliyor aklina nedir karşılık vermiyor. Isten geldiginde birkac kez sarılmak istedim terliyim dedi. Gecen film izliyoruz mesela kafami omzuna koydum ittirdi hemen gozlugume denk geliyor diye yastik koydu yaslanmam icin koluna. Bunlar beni itiyor. Şefkat bekliyorum ondan birliktelik haricinde de. Hic içinden gelip optugu sarıldığı olmuyor beni. Birlikte olmak istediginde yaklasiyor. Duygusal anlamda tatmin olamıyorum ne yapabilirim?

Bunu açıkça konuş.
Her öpücük yatağa gitmeyecek merak etme, hiç işve cilve yok sende üf çok sıkıcısın de ve o tv izlerken romantik aşk filmleri izle tabletten yanındayken.
Ona ilgini kes cinsel yönden de.
Yola gelmezse de kendi bilir.

Kesinlikle haklısın. Bahane bir yere kadar. Gözlüktense ben olsam, başını ittirdim diyelim kolumu atarım. Ne bileyim terliysem ittirmem gerektiyse üstümü değiştirince kendim gelir sarılırım. Yapmak isteyene Bunlar bahane değil.

Benimkinde de gece yatarken arada uzağa gitme var, nefes alamıyor diye. Ona bile çok kızıyorum. Sen kesinlikle haklısın. Karşına al konuş. Beni de soğutacaksın de.

Ima etmedim konuşmadım da ben adım atıyorum omzuna yatıyorum rahati bozuluyor diye itiyor. Icinden gelse yapardi diye düşünüp üzülüyorum.

Yeni evlisiniz. Evlilikte iletişim çok önemlidir. İletişim kurun, derdinizi anlatın ki anlayabilsin. Düşünüp üzülmekle bir yere varamazsınız.

çok garip geldi bana dokunmayan erkek...
evlenmeden önce nasıldı?
yine uzak mı dururdu?
konuşun, gerekirse ilişki terapistine gidin, bir erkeğin eşine sadece sevişmek için yaklaşması çok çirkin.

Ah bu erkekler. Yeni evlendigin karinla oncesinde 'simdi basbasa olsak evimizde...' tarzinda bir ton mesajla hayaller kurdur, beklentiler icerisine sok, sonrada odunlas.

Tatlim, yeni evlendiginde erkekler genelde boyle bir saliverirler, emin ol cok erkek bu sekildedir. Evliligin o ilk alisma donemleri stresli gecer, senin icinde onun icinde. Biraz alisinca daha sicaklasir araniz. Cok buyutmeyin ufak tefek seyleri, buda onlardan biri sayilir. Zaman diyecegim, cok klise olsada.

konuşun, mail atın, mektup yazın, buzdolabına notlar yazın.
ama için için üzülüp kendi kendine anlamasını beklemeyin.

O yönden reddedince mesela suratını asıp oturuyor o da.

Esinizde ters tepmiyor mu kizinca? Ben kizsam bu yuzden trip atsam sanki zorla ilgilendiriyomus gibi kötü hissediyorum kendimi icinden gelmesini istiyorum. Soğuttu zaten anca çok ozlersem öpüyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…