- 11 Ocak 2017
- 345
- 360
- 23
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Bence eşinin hatreketlerinin sana ne hissettirdiğini ona açık açık anlatmalısın. Seni anlamayacak biri değil gibi. Eğer hareketlerinin nelere yol açtığını fark ettirebilirsen eminim değişebilir bu durum. Ama şunu da söylemekte fayda var kimi insanlar sürekli dip dibe olmak istemeyebilirler. Bu çok anormal bi durum değil bence. Bizde erkek arkadaşımla sürekli el ele göz göze değiliz. Bazı akşamlar o kendi hobileriyle ilgilenirken bende öyle yapıyorum mesela ve insanın kendine zaman ayırması da iyi geliyor. Ara ara kendinize vakit ayırın bence. Bilu şekilde hem birbirinizi de özlemiş olursunuz. Aynı evde olmanız sürekli beraber bir şeyler yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Tabi bu tamamen benim fikrim. Bence bu durumu açık bi dile anlatın. Umarım herşey güzel olurEsimin evlendikten sonra beni öpüp sarıldığı cok nadir. Yeni evliyiz. Yanyana uzanarak film bile izlemiyoruz nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor, uzanıyor. Benim icin bunlar onemli ayrıntılar. Sadece birlikte olurken opusup sarılmak istemiyorum. Sen yap bunlari diyebilirsiniz. Esim ben ona sarilinca baska şeyler mi geliyor aklina nedir karşılık vermiyor. Isten geldiginde birkac kez sarılmak istedim terliyim dedi. Gecen film izliyoruz mesela kafami omzuna koydum ittirdi hemen gozlugume denk geliyor diye yastik koydu yaslanmam icin koluna. Bunlar beni itiyor. Şefkat bekliyorum ondan birliktelik haricinde de. Hic içinden gelip optugu sarıldığı olmuyor beni. Birlikte olmak istediginde yaklasiyor. Duygusal anlamda tatmin olamıyorum ne yapabilirim?
Esimin evlendikten sonra beni öpüp sarıldığı cok nadir. Yeni evliyiz. Yanyana uzanarak film bile izlemiyoruz nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor, uzanıyor. Benim icin bunlar onemli ayrıntılar. Sadece birlikte olurken opusup sarılmak istemiyorum. Sen yap bunlari diyebilirsiniz. Esim ben ona sarilinca baska şeyler mi geliyor aklina nedir karşılık vermiyor. Isten geldiginde birkac kez sarılmak istedim terliyim dedi. Gecen film izliyoruz mesela kafami omzuna koydum ittirdi hemen gozlugume denk geliyor diye yastik koydu yaslanmam icin koluna. Bunlar beni itiyor. Şefkat bekliyorum ondan birliktelik haricinde de. Hic içinden gelip optugu sarıldığı olmuyor beni. Birlikte olmak istediginde yaklasiyor. Duygusal anlamda tatmin olamıyorum ne yapabilirim?
Esimin evlendikten sonra beni öpüp sarıldığı cok nadir. Yeni evliyiz. Yanyana uzanarak film bile izlemiyoruz nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor, uzanıyor. Benim icin bunlar onemli ayrıntılar. Sadece birlikte olurken opusup sarılmak istemiyorum. Sen yap bunlari diyebilirsiniz. Esim ben ona sarilinca baska şeyler mi geliyor aklina nedir karşılık vermiyor. Isten geldiginde birkac kez sarılmak istedim terliyim dedi. Gecen film izliyoruz mesela kafami omzuna koydum ittirdi hemen gozlugume denk geliyor diye yastik koydu yaslanmam icin koluna. Bunlar beni itiyor. Şefkat bekliyorum ondan birliktelik haricinde de. Hic içinden gelip optugu sarıldığı olmuyor beni. Birlikte olmak istediginde yaklasiyor. Duygusal anlamda tatmin olamıyorum ne yapabilirim?
Trip at sende yatakta ama cok ayri kalma mesela yatmak istiyo yatmadan once trip at neden boyle davrandigini aanlat anlicaktieEsimin evlendikten sonra beni öpüp sarıldığı cok nadir. Yeni evliyiz. Yanyana uzanarak film bile izlemiyoruz nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor, uzanıyor. Benim icin bunlar onemli ayrıntılar. Sadece birlikte olurken opusup sarılmak istemiyorum. Sen yap bunlari diyebilirsiniz. Esim ben ona sarilinca baska şeyler mi geliyor aklina nedir karşılık vermiyor. Isten geldiginde birkac kez sarılmak istedim terliyim dedi. Gecen film izliyoruz mesela kafami omzuna koydum ittirdi hemen gozlugume denk geliyor diye yastik koydu yaslanmam icin koluna. Bunlar beni itiyor. Şefkat bekliyorum ondan birliktelik haricinde de. Hic içinden gelip optugu sarıldığı olmuyor beni. Birlikte olmak istediginde yaklasiyor. Duygusal anlamda tatmin olamıyorum ne yapabilirim?
Onun beklentisi derken? Yemek, ütü, cinsellik gibi seyler mi?
Birkaç aylık. Ilgi istemek hep ters tepmistir de ondan açmadım kendimi.Ne kadarlik evlsiinki?
Ima niye edyosn bu derece rahatszsan acikca knus.
Yok tüm aksam dinleniyor zaten uzanıp. Yapacağı tek şey iki öpücük bi sarılma.Bu huy meselesi.. hakli olabilirsin, fakat mesela ben isten geldigim zaman bana kimsenin dokunmasini yada konusmasini istemem.. yorgun oluyorum cunku, rahatimada duskunum.. yarim saat dinlenmem lazim kendime gelebilmem icin.. belki esinizde dinlenme ihtiyaci hissediyordur sonucta isten geliyor..
Umarım. Ya benim de ruhun oksanacak ya da karşılıklı beklentileri düşüreceğiz böyle olacaksa.Trip at sende yatakta ama cok ayri kalma mesela yatmak istiyo yatmadan once trip at neden boyle davrandigini aanlat anlicaktie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?