esimin hayal kirikligi

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Iyi aksamlar hanimlar.
esim uzun suredir i$siz 2sene oldu meslegi araba tamircisi normalde malesef cok is aradik bulamadik. Bir kac yere girdi cikti girdi cikti bi duzen tuturamadik. Simdi bir arkadasi paket firmasinda calisiyor isci ariyoruz gel sen basla kardesim dedi Allah razi olsun. Esimde dusunmeden evet dedi tabiki. Haftaya 1hafta arkadasiyla gidip ogrenip baslayacak. Gel gelelim kayinpederim sen o isi yapamazsin bosuna girme sana gore degil Vs vs bir cok sey soyledi aklini bulandirdi. Oda yetmedi babamda bu senin meslegin degil yapamazsin yok park ara milletin virviriyla ugras paketleri karistirirsin fln filan seyler soyledi. Esim ise baslamadan hevesi kirildi. Morali bozuk cok bozuk. Insan anasinin karninda ogrenmiyorya bu isi gitmicem calismicam anasini satim fln diyor bende gideceksin senin her isi yapabilcegini herkes gorcek diyorum ama ikna edemiyorum.
Ne yapcam sasirdim gercekten kizlar.
Sagolun okudugunuz icin icimi doktum size

eşinizin şu an uygun olup olmamasını düşünmesi gibi bir durumu yok ne yazıkki. siz destek olun yapacağına inandığınızı gösterin ki güveni yerine gelsin

Allah'ım ne saçma şey.
Bir sürü insan var okuduğu bölümle alakası olmayan işlerde çalışan.
Bir mesleği var diye ömür boyu onu mu yapacak.
Resmen saçmalamışlar.
Gider öğrenir yapar önemli olan istemesi.
Hiiiiç moralini bozmasına izin vermeyin , siz destek olun.

Ben eşinin yerinde olsam, o işi canla başla uğraşır öğrenirim. Herkeze o lafları yediririm.. Araba tamirini öğrendide ( mekanik iş o kadarda basit deil) paket dağıtmayımı öğrenemicek..
Ne insanlar var yahu! Ana baba dediğin daha bir destek olur moral verir, sen yaparsın , aileninde seninde ihtiyacınız var bu işe der dimi?!

Hepinize tesekkür ederim arkadaslar. Ben esimin hep yanindayim inaniyorumda yapacagina bizim bi oglumuz var calismak zorunda. Gecinmek gercekten zor onu ikna etmeliyim. Neden insanin hevesini kirar bazi insanlar anlamiyorum. Okadarda mutlu olmustuki anlatamam

Çok sinir oluyorum böyle insanlara, annem de benzer şeyler yapmıştı.. Kolay moralim bozulur benim de bir de el değil ki anne baba...
Destek olacaklarına köstek oluyorlar bazen.
Sizin iyi moral vermeniz lazım pes etmesin, iyice konuşun, takmasın zorunda şuan zaten, başardığında da ayrı bir mutluluk yaşayacağını düşünsün vs..

İki senedir nasıl geçiniyosunuz merak ettim.benim eşim bir ay çalışmasın bütün sistem çöker ev kira faturalar herşey üstümüze gelir.

Biz Avrupada kaliyoruz Burda ev yardimi cocuk parasi dogum parasi fln geciniyoruz zar zor. Buna sükür tabiki saglimiz yerinde ama böyle bir is de Kacmaz.

parasızlık cekmıyormu canım hiç yani mecbur yapacak ev gecındırmek kolay mı bu devirde eşinin işi yapamayacagını düşünenler size aylık baglasıno zaman yahu ınsan ıkı senedır işsiz adama o iş sana göre değil dermi yaa mesleginin işini bul da ne demek iki senedir eli armutmu topluyor sankı adam yok demekki bulamamış sacma eşini ikna et girsin çalışssın tatklı dil ile o işte çalış iki kurus para gecsın elımıze evde durmamıss ol o arada kendı meslegının işinide ararsın bulunca iş değiştirirsn de

evet bunu bende söyledim kendi mesleginde is aramaya devam et diye suan sinir küpü biraz sakinlessin konusacagim zaten.
gercekten cok ise girdi cikti girdi cikti olmadi tuturamadi bitürlü. Bu isde basarili olacagina ben inaniyorum.

evet bunu bende söyledim kendi mesleginde is aramaya devam et diye suan sinir küpü biraz sakinlessin konusacagim zaten.
gercekten cok ise girdi cikti girdi cikti olmadi tuturamadi bitürlü. Bu isde basarili olacagina ben inaniyorum.
yaa olur öyle seyler gecen sene bızdee zorluk cektik işsizlik yuzunden battık çıktık bı ton sey allaha şükürr yenıden ayaklandıkk ıns sızdede öle olur eşinle konus ama inatlaşma erkeklerle inatlaşmaya gelmıo istediğini yaptırana kaadar gönlünü hoş tut sonra acısını cıkartrsn

Ayy bi karışmasalar olmaz.. evliliklerde aileler neden gereğinden fazla her şeye bi laf söylüyorlar anlamıyorum.. tepki gösterince küsüp kırılmalar.. inşallah başlar da mutlu mutlu çalışır ne diyim.. kullandıkları bitakım el bilgisayarları oluyo bu tip firmaların her şeyi kolaylaştırıyor yani iş öğrenmek değil öğrenmemek zor bu devirde.. bu şekilde konuşursanız belki heveslenir yeniden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…