Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte siz dar kafalisiniz. Aldatilmaya mahkumsunuz. Sirf sordu diye mahkeme falan. Cocugun olsada mi oyle yaparsin? Ben şahsen biraz tartiştim ancak gün sonunda yinede izin verdim.

Esin döndükten sonra gusul abdest aldiriyormusun? Nasil gecti hayatim tatmin omdun mu diye soruyormusun?

Fake olmanın bile bir adabı vardır yaa eğer mideniz hangar değilse bir de avukatmış aman kimsenin yolu size düşmesşn aldatılan kadınları suçlu çıkarır tazmimat ödetirsiniz fake avukat hanım ya da bey mi demeliydim bilemedim

Vay be! Ne iyi insanlar var...

işte siz dar kafalisiniz. Aldatilmaya mahkumsunuz. Sirf sordu diye mahkeme falan. Cocugun olsada mi oyle yaparsin? Ben şahsen biraz tartiştim ancak gün sonunda yinede izin verdim.

Tama bizde kocan gibi dar kafalıyız bizi beğenmiyosunda kocana niye ses etmiyorsun? Bende halka açılcam demiyorsun?

Işte ozaman aldatilmak sayilmaz. Ben izin veriyorum ve ne oluyor herşeyi biliyorum. Sorun yok.

Sizin o iliskide (gercek ise) söz hakkiniz olmadigi icin bunu kabul etmis görünüyorsunuz. Insallah cocuklar o evde yoktur yoksa ne halt yiyiyorsaniz yiyin, kimse kocani durduramaz

Eee? Bize ne bundan?
Alan razı veren razıysa? Senin geniş kafalılığın sana kalsın, biz dar kafa ile memnunuz.

Sizin o iliskide (gercek ise) söz hakkiniz olmadigi icin bunu kabul etmis görünüyorsunuz. Insallah cocuklar o evde yoktur yoksa ne halt yiyiyorsaniz yiyin, kimse kocani durduramaz
Ben izin veriyorumda gidiyor yoksa gidemez ki.

Hayir. Ben zaten cogu kadinin bu işi kabul etmeyeceginiz biliyorum.
Seven kıskanır, kıskanan sahiplenir paylaşamaz bir. İkincisi bir sağlıkçı olarak söylüyorum bunu size tükürükle kanla herhangi bir vücut sıvısıyla bulaşacak hastalıklar var tedavisi olmayan hastalıklar bunlar ayrıca google'ı bi açın bakın belki biraz olsun korkar yola gelirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…