- 12 Temmuz 2021
- 48
- 84
- 3
- 27
- Konu Sahibi gercekciliktir
-
Hayir. Ben zaten cogu kadinin bu işi kabul etmeyeceginiz biliyorum.Noldu, eşiniz hayat kadını ile yazışmanı yakaladı sen de “bak kadınlar normal karşılıyor” diye bu konuyu mu açtın, eşine göstermek işin?Buram buram fake.
işte siz dar kafalisiniz. Aldatilmaya mahkumsunuz. Sirf sordu diye mahkeme falan. Cocugun olsada mi oyle yaparsin? Ben şahsen biraz tartiştim ancak gün sonunda yinede izin verdim.
Vay be! Ne iyi insanlar var...Ayda istedigi kadar gidebilir. Ancak onun sözlerine göre konusursam , ayda ortalama 1 veya 2 kez giderim dedi.
Herseyi banada gösteriyor. Yani hayat kadini ile buluşmadan önce bana gösteriyor whatsapp konuşmalarini. Ve tabi ki benden izin soruyor ne dersin diyor. Ve ben yok dersem , gitmem diyor mezara girene dek dedi. Ancak izin veriyorum sorun yapmiyorum.
Ben yapmam istemiyorumda.Peki sen?
Hep kuru fasulye mi yiycen?
kocan hamburger menüsü götürürken ☹
Evlilik, hangi evlilik?Benim icin sorun degil. Hatdaha iyi geldi evliligimize.
işte siz dar kafalisiniz. Aldatilmaya mahkumsunuz. Sirf sordu diye mahkeme falan. Cocugun olsada mi oyle yaparsin? Ben şahsen biraz tartiştim ancak gün sonunda yinede izin verdim.
Işte ozaman aldatilmak sayilmaz. Ben izin veriyorum ve ne oluyor herşeyi biliyorum. Sorun yok.
40 ila 50 lira arasi.Kaç paraymış?
Eee? Bize ne bundan?Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Neden ?Ben yapmam istemiyorumda.
Yok yok yapınBen yapmam istemiyorumda.
Ben izin veriyorumda gidiyor yoksa gidemez ki.Sizin o iliskide (gercek ise) söz hakkiniz olmadigi icin bunu kabul etmis görünüyorsunuz. Insallah cocuklar o evde yoktur yoksa ne halt yiyiyorsaniz yiyin, kimse kocani durduramaz
Kocan da istemez senin yapmanıBen yapmam istemiyorumda.
E abicim tamam işte, erkeksin senHayir. Ben zaten cogu kadinin bu işi kabul etmeyeceginiz biliyorum.
Ben izin veriyorumda gidiyor yoksa gidemez ki.
Seven kıskanır, kıskanan sahiplenir paylaşamaz bir. İkincisi bir sağlıkçı olarak söylüyorum bunu size tükürükle kanla herhangi bir vücut sıvısıyla bulaşacak hastalıklar var tedavisi olmayan hastalıklar bunlar ayrıca google'ı bi açın bakın belki biraz olsun korkar yola gelirsiniz.Hayir. Ben zaten cogu kadinin bu işi kabul etmeyeceginiz biliyorum.
40 ila 50 lira arasi.
Aaa olur mu öyle şey bacım?Ben yapmam istemiyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?