Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayda istedigi kadar gidebilir. Ancak onun sözlerine göre konusursam , ayda ortalama 1 veya 2 kez giderim dedi.

Herseyi banada gösteriyor. Yani hayat kadini ile buluşmadan önce bana gösteriyor whatsapp konuşmalarini. Ve tabi ki benden izin soruyor ne dersin diyor. Ve ben yok dersem , gitmem diyor mezara girene dek dedi. Ancak izin veriyorum sorun yapmiyorum.

Burası bir derdim var bölümü
E hiçbir sorun yoksa neden konu açtınız ki?
Derdin ne olum?

16 sayfada işe yarar gerçek bir şey okudum sonunda sağol bacım.

Ne insanlar varmış dediğimiz bir başlık daha

Ay bayılırımmmm

%90 bel soğukluğu olur, hastalık kaparsın. Ortaya çıkınca da yüklü bir tazminat öder üstüne soğuk su içersin. "Erkek yapar" diye bir şey yok.

Kaç paraymış?

Flatrate hakki tanisaydin ya. Haremi sen yönetiyorsun sonucta Hörrömcim

işte siz dar kafalisiniz. Aldatilmaya mahkumsunuz. Sirf sordu diye mahkeme falan. Cocugun olsada mi oyle yaparsin? Ben şahsen biraz tartiştim ancak gün sonunda yinede izin verdim.

E napaaakkkk ? Bize ne . Sana dert olmayan bize neye dert olsun cahiloooo

işte siz dar kafalisiniz. Aldatilmaya mahkumsunuz. Sirf sordu diye mahkeme falan. Cocugun olsada mi oyle yaparsin? Ben şahsen biraz tartiştim ancak gün sonunda yinede izin verdim.
Mamudo sen önce evliliğindeki çifte standardı ortadan kaldır, sonra millete dar kafalı de.

Peki sen?
Hep kuru fasulye mi yiycen?
kocan hamburger menüsü götürürken ☹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…