Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ya biraksaniza konu sahibini. O donlari yikayip yemek yapmak icin var. Digerleri seks yapmak icin. Sonucta adamin isi görülüyor ve konu sahibi de seksde yorulmak zorunda kalmiyor. Farkli hayat sekillere saygi lütfen

Bari şu konu başlığını , "bir derdim var " a yükleme ... Hiçbir konuya uymayan a ekle . İyi gitsin ne güzel senin için ,bize ne bundan . Neyin hayali var kafanızda ,nedir bunun amacı?

İstediği cevabı alana kadar pes etmeyecek bence

Konu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama bana da mercimek köftesi tarifi lütfen. Bir türlü düzgün ölçülü bulamıyorum da
Mercimeği tencereye koyunca üstünü iki parmak geçecek kadar su koy bacım. Kaynasin güzelce. O suyu çekecek kaynadıkça. En son böyle mercimek puresi gibi olacak. O zaman altını kapattigin gibi biraz ince bulgur ekle karıştır kapağını kapat bırak. Beş dakika sonra salcaydi sebzeydi ekler yogurursun.

O beş kuruşluk kadınlar hiç olmazsa bir amaçları var , para için o işi yapıyorlar ama siz eşinize velev ki bu doğru diyelim izin veriyorsunuz . sizin amacınız daha iğrenç ,olmayan yuvanın yıkılması gibi . Yahut millete bunun reklamını yapmak nedir ? Başka şeylerin derdi ? Ne düşürmenin peşindesiniz ? Kafası güzelim

''Beni aldatirsan kurşunu yersin'' dedi. Zaten bende istemiyorum. Yeterki mutlu olalim yuvamiz yikilmasin 5 kuruşluk kadinlardan dolayi.
Hayriye apla , sen misin
Aman ağzınızın tadı bozulmasın. Ayda kaç kez gidebilir sınır koydun mu
Bir de benim kontrolümde bir kadınla görüştü dedin ya , kontrol derken ? Her şey kontrol altında mıydı

Öncelikle konunun gerçek olduğuna inanmadım, ekşiden mi gönderdiler yoksa kadınları bir deneyeyim bakalım ne diyecekler diyen berkecan mısın bilemedim ama ciddi cevap da yazacağım.

Öncelikle her erkek aldatır diye bir kural yok. Aldatıp da yakalanana genelde dünya dar edilir. Tek eşli olmak, aile kurmak ve cinsel dürtüleri eşle tatmin etmek için evlenilir. Eğer eşlerden gözü dılarıda olan varsa itinayla bir yerine tekme atılmak suretiyle def edilir ki herkes huzurlu olsun.

Ne içtiğinizi merak ettim. Bu genç yaşınızda emekli olacak kadar hasta bir adamla birliktesiniz, bebeğiniz var ve bu adam hayat kadınlarına giderken siz izin veriyorsunuz. Ne tip bir komplekse sahipsiniz anlayamadım. Vajinismussunuz da tüp bebek mi yaptınız?

Açık olayım kocam benim karşıma böyle bir cümleyle gelse cinsel açıdan neyin eksik diye sorup yedi ceddine hayır dualar ederek uygun bir marşla mahkeme salonuna doğru uğurlarım.

Bence uzman yardımı alın kesinlikle bir probleminiz var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…