- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
- Konu Sahibi gercekciliktir
-
Mamudo, hala dar kafalılık ediyorsun.''Beni aldatirsan kurşunu yersin'' dedi. Zaten bende istemiyorum. Yeterki mutlu olalim yuvamiz yikilmasin 5 kuruşluk kadinlardan dolayi.
Hayatımda sizin kadar dar görüşlü bir insan görmedim. evet bu dar görüşlülüktür çünkü o kadar yetersiz görüyorsunuz ki kendinizi aldatılmayı hak ettiğinize inanıyorsunuz. Siz baştan kabul ederek aldatılmadığınıza mı inandıryorosunuz kendinizi? Ne kadar da komiksinizizin veriyormuş bak sen. Bir çok erkek aldatmıyor. Kendinizi kandırıp sapkınlığınıza kılıf uydurmayın. Basbaya aldatılıyorsunuz , hem de çok ucuz şekilde ve adice. Sabah konunuz kapandı ve banlandınız. Bu ısrar niye? Madem doğru olduğuna inanıyorsunuz yaptığınızın neden bu onay ihtiyacı? Size bir öneride bulunayım. Kadınlar da karaktersizse aldatabilir ve başkalarıyla birlikte olabilir. Siz de denesenize? Deneyimlerinizi eşinizle de paylaşırsınız hayatınız daha da renklenir. Yahu niye evlendiniz ki? Bekar bekar önünüze gelenle birlikte olsaydınız ya? Neden belediyeden de onay alma ihtiyacı hissettiniz? Çok komik ve gerçekten uzak bir konu. Ama yine de yorum yaptım çünkü naparsın can sıkıntısı avukat olmanızın konuyla ilgisini de hiç anlamadım. Ne oluyor elit mi oluyorsunuz bunu yazınca? Elit ve banal
Neden bu dar kafalilik?Hayir.
''Beni aldatirsan kurşunu yersin'' dedi. Zaten bende istemiyorum. Yeterki mutlu olalim yuvamiz yikilmasin 5 kuruşluk kadinlardan dolayi.
Ikimizde birbirimizi cok seviyoruz. O erkek oldugu icin anlayiş gosteriyorum okadar.
İstediği cevabı alana kadar pes etmeyecek benceÖfff ben daha sabah bu konuya yorum yaptım yaa demek pes etmedin yeni üyelik açtın. Yine aynı şeyleri söylüyorum karını aldatmış oluyorsun vicdanın kurusun düzenli bir aile hayatı olan hiç bir kadın bunu kabul edemez sizi Allah'a havale ediyorum !
Medeniyete bak beIkimizde birbirimizi cok seviyoruz. O erkek oldugu icin anlayiş gosteriyorum okadar.
Mercimeği tencereye koyunca üstünü iki parmak geçecek kadar su koy bacım. Kaynasin güzelce. O suyu çekecek kaynadıkça. En son böyle mercimek puresi gibi olacak. O zaman altını kapattigin gibi biraz ince bulgur ekle karıştır kapağını kapat bırak. Beş dakika sonra salcaydi sebzeydi ekler yogurursun.Konu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama bana da mercimek köftesi tarifi lütfen. Bir türlü düzgün ölçülü bulamıyorum da
''Beni aldatirsan kurşunu yersin'' dedi. Zaten bende istemiyorum. Yeterki mutlu olalim yuvamiz yikilmasin 5 kuruşluk kadinlardan dolayi.
Cahil oldugunuz kadar kekosunuz da beyfendi''Beni aldatirsan kurşunu yersin'' dedi. Zaten bende istemiyorum. Yeterki mutlu olalim yuvamiz yikilmasin 5 kuruşluk kadinlardan dolayi.
Hayriye apla , sen misin''Beni aldatirsan kurşunu yersin'' dedi. Zaten bende istemiyorum. Yeterki mutlu olalim yuvamiz yikilmasin 5 kuruşluk kadinlardan dolayi.
Öncelikle konunun gerçek olduğuna inanmadım, ekşiden mi gönderdiler yoksa kadınları bir deneyeyim bakalım ne diyecekler diyen berkecan mısın bilemedim ama ciddi cevap da yazacağım.Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
5 kurusluk kadinlar degil, 5 kurus cikarip soyunanlardir.Yeterki mutlu olalim yuvamiz yikilmasin 5 kuruşluk kadinlardan dolayi.
Çok sıkıcı
Bize düzgün fakelerle gelin rica ediyorum.
Biraz emek lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?