- 1 Mayıs 2017
- 1.224
- 1.283
- 133
- Konu Sahibi gercekciliktir
-
Beyin israfısınız resmen yaIlk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Bacım sen ne kullanıyorsun?Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
5000 tl ile whatsapp konusmalarina kadar hepisini ispatlarim.5 lira atarım ben
Kimle hazırladın o konuşmaları Mamudo, Kamil abi ile mi?5000 tl ile whatsapp konusmalarina kadar hepisini ispatlarim.
Gider mi gitmez mi zaman gösterir. Ancak bu iş anlaşmalı. Aldatma falan yok. Anlaşmamiza sadik kalacagiz. Arkadan dolaplar cevirmek yok.Bu iş swingera doğru gider. Ama konu çok fake fake ya sarmıyor insanı
O zina yapıyor ve sende ortak oluyorsun zulme sesiz kalan dilsiz şeytandırIlk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Bundan kolayı mı var.5000 tl ile whatsapp konusmalarina kadar hepisini ispatlarim.
Hahahahs senın haberın olunca aldatmadan sayılmıyormu.Gider mi gitmez mi zaman gösterir. Ancak bu iş anlaşmalı. Aldatma falan yok. Anlaşmamiza sadik kalacagiz. Arkadan dolaplar cevirmek yok.
Eşim 2 gün önce ilk kez bi hayat kadini ile , benim kontrölümde buluştu. Inanmassiniz ancak eşim ve benim aramda olan cinsel hayatimizda ilerleme görüyorüm. Beni daha fazla begeniyor artik. Ilginc ancak gercek.Kimle hazırladın o konuşmaları Mamudo, Kamil abi ile mi?
Yalnız kötü bir haberim var, prezervatif cybh den yüzde yüz korumuyormuş. Kasık teması da tehlike arzediyormuş.Gider mi gitmez mi zaman gösterir. Ancak bu iş anlaşmalı. Aldatma falan yok. Anlaşmamiza sadik kalacagiz. Arkadan dolaplar cevirmek yok.
Aldatmanin anlami oyledir zaten. Arkandan dolaplar cevire cevire senin iznin olmadan başka insanlarla yataga girerse sorun.Hahahahs senın haberın olunca aldatmadan sayılmıyormu.
Ooo desene o adam evın yolunu bulamaz o zaman
Kadına gitme parasını çıkartıcan dimiIspatlarsam 5000 tl gönderecekmisin banka hesabima?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?