- 27 Haziran 2021
- 356
- 1.020
- 33
- 35
- Konu Sahibi gercekciliktir
-
10 lira son teklifim bak iyi düşün.5000 tl ile whatsapp konusmalarina kadar hepisini ispatlarim.
Şey gibi mi, bi ara dışardan yemek yersin yersin ama gına gelir, ev yemeği özlersin.Eşim 2 gün önce ilk kez bi hayat kadini ile , benim kontrölümde buluştu. Inanmassiniz ancak eşim ve benim aramda olan cinsel hayatimizda ilerleme görüyorüm. Beni daha fazla begeniyor artik. Ilginc ancak gercek.
Evet. Hatdaha dedi ki kadina , ''eşimi aldatamam arkasindan iş cevirmem ben. O izin verdi ben geldim. Izin vermesseydi gelmezdim.''Bir de gittiği hanıma ne diyor
Eşimden izin belgesi aldım buyrun diye mi konuyor giriyor
Eşim 2 gün önce ilk kez bi hayat kadini ile , benim kontrölümde buluştu. Inanmassiniz ancak eşim ve benim aramda olan cinsel hayatimizda ilerleme görüyorüm. Beni daha fazla begeniyor artik. Ilginc ancak gercek.
Ablacim bu ne alaka şimdiO zina yapıyor ve sende ortak oluyorsun zulme sesiz kalan dilsiz şeytandır
Gercekten böyle. şaka gibi ancak gercek. Bazen 2 hafta cinsel ilişkimiz olmuyordu. Son 2 günde 4 kez cinsel ilişkiye girdi benle. Hayatimin kadinisin cok seviyorum seni diyip duruyor.Şey gibi mi, bi ara dışardan yemek yersin yersin ama gına gelir, ev yemeği özlersin.
Sonuçta dışarda içine ne koyuyorlar belli değil (gerçi belli deBence gelsin temiz temiz evde gozunuzun onunde yapsin ya disarlarda ne oldugu belirsiz simdi bilemedim yani.
Hayat kadinina da para dayanmaz bir tane eve alsin cok masrafli olmayanindan daha iyi.
Zina kısmı tamam da zulum kısmını bende anlamadım jesAblacim bu ne alaka şimdi
Evet. Hatdaha dedi ki kadina , ''eşimi aldatamam arkasindan iş cevirmem ben. O izin verdi ben geldim. Izin vermesseydi gelmezdim.''
Zina aldatmaktir. Zina ile alakasi yok bu konunun.Benim bilgim ve iznim dahilinde gercekleşmektedir.Ablacim bu ne alaka şimdi
10 lira ne baba ona şey bile çekilmez10 lira son teklifim bak iyi düşün.
Ciddimisin vay be aska gelGercekten böyle. şaka gibi ancak gercek. Bazen 2 hafta cinsel ilişkimiz olmuyordu. Son 2 günde 4 kez cinsel ilişkiye girdi benle. Hayatimin kadinisin cok seviyorum seni diyip duruyor.
ben sana 5 bin HATDAHA 10 bin atarim, ama kocan da buraya gelip “evet karim benim hayat kadinlariyla beraber olmama izin verdi” diyecek. anlastik mi?Evet. Hatdaha dedi ki kadina , ''eşimi aldatamam arkasindan iş cevirmem ben. O izin verdi ben geldim. Izin vermesseydi gelmezdim.''
Mamudo gardaş, hiç düşündün mü, belki karın da arada dışarda yemek yemek ister. Olamaz deme olabilir. Seninki can onunki patlıcan mı Mamudo?Gercekten böyle. şaka gibi ancak gercek. Bazen 2 hafta cinsel ilişkimiz olmuyordu. Son 2 günde 4 kez cinsel ilişkiye girdi benle. Hayatimin kadinisin cok seviyorum seni diyip duruyor.
Hayir , ancak mikrofon teklifini o yapti. Ben dedim gerek yok.Mikrofonda mı taktın adama?
Yoksa birkikte mi gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?