- 20 Ocak 2010
- 47.140
- 174.720
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi gercekciliktir
-
Hele hele konu sahibi 30 dk once bu kişi 22 dk önce üye olmuşO zina yapıyor ve sende ortak oluyorsun zulme sesiz kalan dilsiz şeytandır
Ben sizin durumunuzda ne olur ne olmaz bilemem ancak benim durumumda cok iyi oldu. Kendimde inanamadim.Ee bizim evde isteksiz olan benim napicaz o zaman
O hatdaha yı çözememiştim sanırım hatta demek hala emin değilimanlatma dur senin kocani duydukca evdekine ekmek veresim gelmiyor.
hatdaha ve hatdaha ayni gece ikinizle de yapmis olmasi beni cok imrendirdi. bunun icin ayri konu acarsin dimi?
anlatma dur senin kocani duydukca evdekine ekmek veresim gelmiyor.
hatdaha ve hatdaha ayni gece ikinizle de yapmis olmasi beni cok imrendirdi. bunun icin ayri konu acarsin dimi?
al iste. kiskandin bu medeniyeti hatdaha catladin ondan cikiyorsun dimi konudanNeyse üzülme seni götürmedi diye bir dahakine gider peçetesini de tutarsın.
Yok, o herkesle kavga ediyordu, harika seks hayatını kıskanmakla suçluyordu djjdfjkfkfBurda kocasını pazarlamaya çalışan bir üye vardı. Üç kere beş kere diye
Aynı kişi olabilir.
Swenger evli çiftler de var galiba10 bin'e ikimizde yanina geliriz evlilik belgesi , ve whatsapp konusmalari, hatdaha istersen ses kayitlari bile getiririz.
Eee napalim esine hepimizden onaylı izin kagidi mi cikaralimIlk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Ilginctir , kadinla birlikte oldu , ayni gece benimlede birlikte oldu. ''Ondan ona gitmek daha zevkli'' diyor. Hatdaha son 2 günde 4 kez birlikte olduk. Halbuki normalda bir cok kez 2 hafta boyunca bir kez bile cinsel iliskiye girmiyorduk.
oohohohohoBurda kocasını pazarlamaya çalışan bir üye vardı. Üç kere beş kere diye
Aynı kişi olabilir.
Ben siz bunu yapin demiyorum. Benim durumumda uygun. Hem ayrilma riski sifir , hersey senin iznin ve bilgin ile oluyor ve cinsel hayatimiza büyük bi katki oldu gercekten. Siz yapin yapmayin ben kimsenin isine karismam.Bence kesınlıkle Fake bır hesap hatta bir erkekle muhatap oluyoruz bence suan.
Konu açma amacı da şey mi acaba kocalarınızı serbest bırakın, hatta boyle şeylere teşvik edın ki hem siz mutlu olun hem kocanız mutlu olsun..
Valla aklıma başka birsey gelmedi benımboyle bır kadın zihniyeti gercek olamaz çünkü..
Hayatımın kadınısın dememiştir hayat kadınısın demiştirGercekten böyle. şaka gibi ancak gercek. Bazen 2 hafta cinsel ilişkimiz olmuyordu. Son 2 günde 4 kez cinsel ilişkiye girdi benle. Hayatimin kadinisin cok seviyorum seni diyip duruyor.
Yeter be yeter hatdahalar kovalasın seni. Trollün cahalı da hiç Çekilmiyor bee öffIlginctir , kadinla birlikte oldu , ayni gece benimlede birlikte oldu. ''Ondan ona gitmek daha zevkli'' diyor. Hatdaha son 2 günde 4 kez birlikte olduk. Halbuki normalda bir cok kez 2 hafta boyunca bir kez bile cinsel iliskiye girmiyorduk.
Ona güveniyorumda ondan. Cogu erkek aldatir arkandan dolaplar cevirir fark burda. Benim ki bana direk soyledi benden izin sordu. Izinsiz gitmem dedi.Niye o zaman kendi kulağınla duymuş gibi dedi diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?