Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlatma dur senin kocani duydukca evdekine ekmek veresim gelmiyor.

hatdaha ve hatdaha ayni gece ikinizle de yapmis olmasi beni cok imrendirdi. bunun icin ayri konu acarsin dimi?
O hatdaha yı çözememiştim sanırım hatta demek hala emin değilim
Bunda ciddiyim bu arada bugün mal günümdeyiö

anlatma dur senin kocani duydukca evdekine ekmek veresim gelmiyor.

hatdaha ve hatdaha ayni gece ikinizle de yapmis olmasi beni cok imrendirdi. bunun icin ayri konu acarsin dimi?

Burda kocasını pazarlamaya çalışan bir üye vardı. Üç kere beş kere diye
Aynı kişi olabilir.

Eee napalim esine hepimizden onaylı izin kagidi mi cikaralim
Mune abla kk olarak izin belgemiz varsa verelim bu mantikli arkadaşa
Avukatim demesen inanirdim konuya da fake oldugun oradan belli o meslek icin biraz zeka lazim
Kurgu, olay, kisiler olmamış bizimle değilsin

Ben siz bunu yapin demiyorum. Benim durumumda uygun. Hem ayrilma riski sifir , hersey senin iznin ve bilgin ile oluyor ve cinsel hayatimiza büyük bi katki oldu gercekten. Siz yapin yapmayin ben kimsenin isine karismam.

Ilginctir , kadinla birlikte oldu , ayni gece benimlede birlikte oldu. ''Ondan ona gitmek daha zevkli'' diyor. Hatdaha son 2 günde 4 kez birlikte olduk. Halbuki normalda bir cok kez 2 hafta boyunca bir kez bile cinsel iliskiye girmiyorduk.
Yeter be yeter hatdahalar kovalasın seni. Trollün cahalı da hiç Çekilmiyor bee öff

O değilde nicki aynı 2000 yıllarının ortalarında chat sayfalarındaki nicklerden değil mi yahh. Nick bile ben erkeğim diye bağırıyor hatta anons ediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…