- 20 Ocak 2010
- 47.140
- 174.720
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi gercekciliktir
-
Ya 5 yeter bana kahve makinası hala alamadim bana at guzum bunlara atmaben sana 5 bin HATDAHA 10 bin atarim, ama kocan da buraya gelip “evet karim benim hayat kadinlariyla beraber olmama izin verdi” diyecek. anlastik mi?
evet artik hatdaha in hatta outO hatdaha yı çözememiştim sanırım hatta demek hala emin değilim
Bunda ciddiyim bu arada bugün mal günümdeyiö
O lafi zaten cinsel iliskideyken diyor. Zevk aliyor oyle diyerek. Bende tamam falan diyip geciyorum. Cinsel iliskiden sonra ise özür diliyorHayatımın kadınısın dememiştir hayat kadınısın demiştir
5000 tl ile whatsapp konusmalarina kadar hepisini ispatlarim.
Avukat hanım size Necip Fazıl'dan dem vurmak isterim yüksek müsadenizle, açılın ;Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Ay konunu da al git lütfen.Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.
Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.
Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.
Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Yalnız kötü bir haberim var, prezervatif cybh den yüzde yüz korumuyormuş. Kasık teması da tehlike arzediyormuş.
Ne hanımı? Hangi hanım?Avukat hanım size Necip Fazıl'dan dem vurmak isterim yüksek müsadenizle, açılın ;
"İnsanda yok ise 'Edep', neylesin medrese, mektep!Okusa Alim olsa yine merkep, yine merkep..!"
Vay be demek ki sizi gerçekten seviyor. Ne kadar şanslısınızOna güveniyorumda ondan. Cogu erkek aldatir arkandan dolaplar cevirir fark burda. Benim ki bana direk soyledi benden izin sordu. Izinsiz gitmem dedi.
hasjshajahah bibi dogum gununu bekliyorumYa 5 yeter bana kahve makinası hala alamadim bana at guzum bunlara atma
al iste. kiskandin bu medeniyeti hatdaha catladin ondan cikiyorsun dimi konudan
Gercekci sen hayatımın kadınısın hayat kadınımsın ohhh 1 2 3 4 5 hayat kadinimmO hatdaha yı çözememiştim sanırım hatta demek hala emin değilim
Bunda ciddiyim bu arada bugün mal günümdeyiö
Bozmayım dedim.Ne hanımı? Hangi hanım?
Peki siz erkek milletininin tek kadin ile gecinemiyeceginiz bilmiyormusunuz? Ezelden beri erkekler birden cok kadin ile cinsel iliskiye giriyor. Yeni birsey degil ki. Sen diyorsun ki ben dunyanin kanununa karsi cikacam. Iste dar kafa olunca oyle. Erkeklerin icinde köpek oldugunu bilmeniz gerekirdi.Avukat hanım size Necip Fazıl'dan dem vurmak isterim yüksek müsadenizle, açılın ;
"İnsanda yok ise 'Edep', neylesin medrese, mektep!Okusa Alim olsa yine merkep, yine merkep..!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?