Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak benim bir fingirdediğim oğlan var konu sahibi ciddi bir şey olmaz aramızda muhtemelen
Sadece öyle eğlence peşindeyiz
O bana diyemez mesela bunu haha habersiz ne yapıyorsa yapsın da (tabi ciddi bir şey varsa sizinki baya ciddi evlisiniz hatırlatayım dedim o buruşuk poposuna basarım tekmeyi)

Avukat hanım size Necip Fazıl'dan dem vurmak isterim yüksek müsadenizle, açılın ;
"İnsanda yok ise 'Edep', neylesin medrese, mektep!Okusa Alim olsa yine merkep, yine merkep..!"

Ay konunu da al git lütfen.

Avukat hanım size Necip Fazıl'dan dem vurmak isterim yüksek müsadenizle, açılın ;
"İnsanda yok ise 'Edep', neylesin medrese, mektep!Okusa Alim olsa yine merkep, yine merkep..!"
Peki siz erkek milletininin tek kadin ile gecinemiyeceginiz bilmiyormusunuz? Ezelden beri erkekler birden cok kadin ile cinsel iliskiye giriyor. Yeni birsey degil ki. Sen diyorsun ki ben dunyanin kanununa karsi cikacam. Iste dar kafa olunca oyle. Erkeklerin icinde köpek oldugunu bilmeniz gerekirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…