Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kendimi degersiz görmuyorum. Tek yaptigim sey ailemizi saglama almaktir. Baska bi kadin ile yatti diye ayrilma durumu artik yok bizde.
Açık ilişki. ama tek taraf açık tek taraf pasif. Bence sizde başkalarıyla yatın dar kafalı olmaya gerek yoksa

Konu sahibi beni ikna etti. Kocama ben de izin vericem. Girsin eğlensin garip yazıktır. Erkek doğası böyleyse yapacak bisey yok. İnşallah konu sahibinin eşi gibi benimki de bana hayatımın askisin der. Güncellerim konuyu hanımlar.

Sen ki kaç ülke gezdin
Hiç bilir miydin erkeklerin içinde köpek var?

Benim fikrim sende bir sevgili yap. Hic olmazsa adamin riskini ortadan kaldirirsin. Dar kafali olmanin luzumu yok. Bence sorunu bu sekilde cozmek en mantiklisi.

Erkek olduğunuzu ve eşinize kabul ettirir miyim diye burada deneme yaptığınızı düşünüyorum

Yemezler kardeş. Gözünü de oyar ben sana diyeyim.

Tek eşli olmak size göre uygun değildir, başkalarıyla sevişmek istiyorsunuzdur, bu olabilir. Eşiniz açık ilişkiye onay veriyorsa sizin ilişkinizdir kimse karışmaz. Vermiyorsa boşanmaktan başka seçeneğiniz yok :)

Aldatma karaktersizlik meselesidir. Aldatmayan birçok erkek dünyada vardır. Genellemeleriniz yanlış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…