Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun fake olmadığını varsayarak hayat kadını nedir ya hu 😂

Eşler kendi arasında sorun etmiyorsa isteyen istediğini istediği kişiyle yaşasın banane derim.

Ama lütfen biraz seviye. 24 yaşında bir avukatın böyle düşünmesini kabul etmek istemiyorum. İnsan hastalıktan korkar ya 😁😂

Eşim 2 gün önce ilk kez bi hayat kadini ile , benim kontrölümde buluştu. Inanmassiniz ancak eşim ve benim aramda olan cinsel hayatimizda ilerleme görüyorüm. Beni daha fazla begeniyor artik. Ilginc ancak gercek.
Şey gibi mi, bi ara dışardan yemek yersin yersin ama gına gelir, ev yemeği özlersin. 🤣

Bir de gittiği hanıma ne diyor 😂
Eşimden izin belgesi aldım buyrun diye mi konuyor giriyor :KK70::KK70::KK70:
Evet. Hatdaha dedi ki kadina , ''eşimi aldatamam arkasindan iş cevirmem ben. O izin verdi ben geldim. Izin vermesseydi gelmezdim.''

Şey gibi mi, bi ara dışardan yemek yersin yersin ama gına gelir, ev yemeği özlersin. 🤣
Gercekten böyle. şaka gibi ancak gercek. Bazen 2 hafta cinsel ilişkimiz olmuyordu. Son 2 günde 4 kez cinsel ilişkiye girdi benle. Hayatimin kadinisin cok seviyorum seni diyip duruyor.

Bence gelsin temiz temiz evde gozunuzun onunde yapsin ya disarlarda ne oldugu belirsiz simdi bilemedim yani.
Hayat kadinina da para dayanmaz bir tane eve alsin cok masrafli olmayanindan daha iyi.
Sonuçta dışarda içine ne koyuyorlar belli değil (gerçi belli de 😈)

Evet. Hatdaha dedi ki kadina , ''eşimi aldatamam arkasindan iş cevirmem ben. O izin verdi ben geldim. Izin vermesseydi gelmezdim.''
ben sana 5 bin HATDAHA 10 bin atarim, ama kocan da buraya gelip “evet karim benim hayat kadinlariyla beraber olmama izin verdi” diyecek. anlastik mi? :KK53:

Gercekten böyle. şaka gibi ancak gercek. Bazen 2 hafta cinsel ilişkimiz olmuyordu. Son 2 günde 4 kez cinsel ilişkiye girdi benle. Hayatimin kadinisin cok seviyorum seni diyip duruyor.
Mamudo gardaş, hiç düşündün mü, belki karın da arada dışarda yemek yemek ister. Olamaz deme olabilir. Seninki can onunki patlıcan mı Mamudo?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X