Eşimin hayat kadinlara gitmesine izin veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 milyon tl uzerinde nakit parasi var banka hesabinda. Hollandadan emekli oldugundan dolayida 1800 euro sabit aylik geliri var. Finansal olarak iyiyiz. Iyi birisi ailesine iyi bakiyor. Temizlikde yardim ediyor , alişverişi yapiyor. Okulumda hep destek oldu. Yani kötü bir tarafi yok diyebilirim.
Hııı
Aynen

Ayda istedigi kadar gidebilir. Ancak onun sözlerine göre konusursam , ayda ortalama 1 veya 2 kez giderim dedi.

Herseyi banada gösteriyor. Yani hayat kadini ile buluşmadan önce bana gösteriyor whatsapp konuşmalarini. Ve tabi ki benden izin soruyor ne dersin diyor. Ve ben yok dersem , gitmem diyor mezara girene dek dedi. Ancak izin veriyorum sorun yapmiyorum.
Oooo dayiiii, alan memnun, veren memnun bizden ne istiyorsun.

1 milyon tl uzerinde nakit parasi var banka hesabinda. Hollandadan emekli oldugundan dolayida 1800 euro sabit aylik geliri var. Finansal olarak iyiyiz. Iyi birisi ailesine iyi bakiyor. Temizlikde yardim ediyor , alişverişi yapiyor. Okulumda hep destek oldu. Yani kötü bir tarafi yok diyebilirim.

Sen beni yanlis anlamissin ama ben bunlari sormuyorum. Mesela o kadinlarin sana ve midene olan iyi etkisinden bahsetmeni istiyorum. Hem bizi ozendiriyorsun hem de anlatmiyorsun. Kirildim biraz.

Ikinizin de be güzel cikar iliskiniz var.gözlerim yasardi :cry:

Ilk once kendimi tanitayim. Eşim 28 yaşinda ve emekli hastaliktan aliyor maaşini. Ben 24 yaşindayim yeni avukat olmayi başardim. 5 aylık bir bebeğimiz var.

Eşim geçenlerde bana dedi ki senin arkandan ben iş çevirmem ve sana sormak istiyorum dedi , hayat kadini ile buluşsam sorun olur mi ne dersin dedi. Bende dedim ki nasil olsa erkeklerin çoğunluğu eşini aldatiyor arkasindan dolaplar ceviriyor , sana izin veriyorum dedim istediğinde gidebilirsin dedim.

Hiç olmassa aldatilma riski olmaz cünkü arkamdan iş çevirmemiş oluyor benim bilgim ve kontrolum dahilinde herşey gercekleşiyor. Dar kafali olmanin lüzmü yok diye düşünmekteyim. Erkek erkektir , aldatir. Bu şekilde sorunu çözmek en mantiklisidir.

Sizin fikriniz nedir bu konuda.
Hayallerini yazan bir erkek yazisi olmuş 🤣

Sen beni yanlis anlamissin ama ben bunlari sormuyorum. Mesela o kadinlarin sana ve midene olan iyi etkisinden bahsetmeni istiyorum. Hem bizi ozendiriyorsun hem de anlatmiyorsun. Kirildim biraz.
Midede sorun yok. Herzaman ki hayat devam ediyor. Sadece beni ne hikmetse daha fazla seviyor ve daha fazla cinsel ilişkiye girmekteyiz. Baya bi degişim oldu diyebilirim iyi yönden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X