Eğer ki başka bir kadın içinse bile bence kadının ya astımı ya da sinüziti var, başka türlü olsa parfüm değiştirirdi, parfüm kullanmayı bırakmak yerine. Sık sık iş yeri ziyareti yap ve o düğüne git mutlaka.
siz bence komşu kadın size bişeyler ima ettiğinde ne var ne yok öğrenecektiniz
tüm hamileliğiniz bu şüphelerle kendinizi yiyip bitirmekle geçiyor bebişi de kendinizi de üzmeyin bşey varsa elinde sonunda çıkacaktır
Canim varsa eğer belli ki iş yerinde o kız. Gayet basit sen bu düğünün yerini bilmiyor musun? Çıktı gitti mi, hemen bir taksiye binip sen de gideceksin arkasından. Zaten varsa öyle bir kız yüksek ihtimal yanında olacaktır. Hem yakalamışta olursun, güzel giyin tabi.Gideyim de nasıl????
Kazıyor şimdiden aklıma arkadaşlar la gdicez diye ki iş arkadaşları hep bayan.Ama o erkek arkadaşı ile gidicekmişş miş.
Vallahi deliliğe vurucam gerekirse gelicem diye.
Eminim ya götürmüycek.
Ya kendi de gitmiycek.
Bakalım hele o ğün bi gelsin.
Daha 20 gün var .
Ama gitmeliyim dimi şıkır şıkır giyinip
Canim varsa eğer belli ki iş yerinde o kız. Gayet basit sen bu düğünün yerini bilmiyor musun? Çıktı gitti mi, hemen bir taksiye binip sen de gideceksin arkasından. Zaten varsa öyle bir kız yüksek ihtimal yanında olacaktır. Hem yakalamışta olursun, güzel giyin tabi.
Sen geleceğim de sadece, yok gelme falan derse ısrar etme, kendisi de gitmekten vaz geçebilir o zaman. Gittiğinde tek veya yanında bir erkek olursa da süpriz yaptım sana de.Sabırsızlanıyorum allahım gelsin o gün.
Olumsuz yönde etkilemek istemem ama arkadaşımın nişanlısının ailesi şehir dışında yaşıyolar. Meğer ziyarete geleceklermiş ama arkadaşımın haberi yoktu. Kız benim haberim yoktu geleceklerinden diyince sana söylemiştim ya unutmuşsun diye ısrar etmişti çocuk. Sonradan ortaya çıktı aynı anda başka kızla da görüştüğü için ona söylemiş hatları karıştırmış. Sizin bu kızmadığınız halde kızmışsınız gibi hayırlaması onu anımsattı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?