Eşimin hayatında başka birimi varrrrrr

Ben maddelerinizi okuyunca size hak verdim. Ve gerçekten üzüldüm. En baştan beri böyle biri olsa "adam böyle demek ki" derdim ama özellikle cinsel hayatınızla ilgili olan madde gerçekten incitici. Gebelikten önce de böyle miydi eşiniz? Aldatılıp aldatılmadığınızı bilmiyorum ancak yazdıklarınıza bakarak saygı ve değerin olmadığını söyleyebilirim.

Eşinizin ter kokusunu beğenen bir kadın var. Ter kokusu sevdiğine göre kesin manyak bir kadın belki de parfümünden sıkılmıştır ya da bahar yorgunluğu filan yaşadığı için canı hiçbir şey istemiyordur. Bence aldatan erkek kendine daha çok özen göstermeye başlar. Şurdan aldatmayı nasıl çıkardınız valla bravo tavsiyem biraz daha bu kafayla devam edip adamı iyice bunaltın ve sizi aldatmasını sağlayın. Başarılar.

İşyerinde hoşlandığı bayan sıkmasını istemiyordur o yuzden sıkmıyordur.Allah allah ne bilelim biz niye sıktı niye sıkmadı.Bir parfumden hemen aldatıldığınızı düşünecek kadar güvenmiyorsanız eşinize bu soruyu kendinize sorun niye sıktı sıkmadı diye.

Hamilelik hormonlarından mı patolojik kıskançlıktan mı bilmiyorum ama parfüm sıkmazdı sıktı diye aldattığını düşünmek cidden normal değil.

sen şimdi hamilesin ya duyguların karışmış. erkek aldatınca kokusunu değiştirir. ama kokusuz cıkmaz çünkü aldatıyorsa kadın kokusunu coktan getirmisti odana sakin ol lütfen kafasna sokma adamın.

Eğer ki başka bir kadın içinse bile bence kadının ya astımı ya da sinüziti var, başka türlü olsa parfüm değiştirirdi, parfüm kullanmayı bırakmak yerine. Sık sık iş yeri ziyareti yap ve o düğüne git mutlaka.

siz bence komşu kadın size bişeyler ima ettiğinde ne var ne yok öğrenecektiniz
tüm hamileliğiniz bu şüphelerle kendinizi yiyip bitirmekle geçiyor bebişi de kendinizi de üzmeyin bşey varsa elinde sonunda çıkacaktır

Gideyim de nasıl????
Kazıyor şimdiden aklıma arkadaşlar la gdicez diye ki iş arkadaşları hep bayan.Ama o erkek arkadaşı ile gidicekmişş miş.
Vallahi deliliğe vurucam gerekirse gelicem diye.
Eminim ya götürmüycek.
Ya kendi de gitmiycek.
Bakalım hele o ğün bi gelsin.
Daha 20 gün var .
Ama gitmeliyim dimi şıkır şıkır giyinip

O komşu kadını allah bildiği gibi yapsın.
İma etti çekildi kenarı.
Gerçi ben üsteledim ama yok bişi filan dedi.
Zaten ondan beri bi haller oldu ya bana herşeyi sorgular oldum

Canim varsa eğer belli ki iş yerinde o kız. Gayet basit sen bu düğünün yerini bilmiyor musun? Çıktı gitti mi, hemen bir taksiye binip sen de gideceksin arkasından. Zaten varsa öyle bir kız yüksek ihtimal yanında olacaktır. Hem yakalamışta olursun, güzel giyin tabi.

Sabırsızlanıyorum allahım gelsin o gün.

Sabırsızlanıyorum allahım gelsin o gün.
Sen geleceğim de sadece, yok gelme falan derse ısrar etme, kendisi de gitmekten vaz geçebilir o zaman. Gittiğinde tek veya yanında bir erkek olursa da süpriz yaptım sana de.

sadece parfum skmadi diye degildir, altinda daha cok sey yatiyordur eminim bu dusuncenin.

vallahi benimde ne midem ne burnum parfum marfum kaldirmiyor..en sevdigim parfumden bile kusasim geliyor

Olumsuz yönde etkilemek istemem ama arkadaşımın nişanlısının ailesi şehir dışında yaşıyolar. Meğer ziyarete geleceklermiş ama arkadaşımın haberi yoktu. Kız benim haberim yoktu geleceklerinden diyince sana söylemiştim ya unutmuşsun diye ısrar etmişti çocuk. Sonradan ortaya çıktı aynı anda başka kızla da görüştüğü için ona söylemiş hatları karıştırmış. Sizin bu kızmadığınız halde kızmışsınız gibi hayırlaması onu anımsattı bana.

Bende konu sahibine abartıyorsun diyecektim, neyse sustum.

Başka bi sebep yoksa bence parfümüne çok laf soyleyen olmuştur. O da size söylemek istememistir . Usteleyince kizmistir. Bu yüzden ise giderken sıkmıyor olabilir. Başka şüpheli şeyler varsa bilemem

parfümün sıkılıp sıkılmaması bir aldatma alameti de ben mi bilmiyorum. parfüm bir sembol mü beni aydınlatırsanız sevinirim

Söyleyecek kelime bulamadım. Allah kocana sabır versin senide bildiği gibi yapsın bacım

aldatan erkek daha çok bakımlı olur arkadaşım yam tersi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…