- 19 Mart 2024
- 4
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi yusraeflal
-
beş aydan beri kavgalı mısınızMerhaba arkadaşlar bir süredir burayı takip ediyorum kafamdaki sorulara cevaplar arıyorum.. ben onbir yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik ve üç cocugumuz oldu küçük olan dört yaşına yeni girdi yaklaşık beş ay önce eşimle normak bir tartışma yaşadık ve eşim konuyu çok abartarak boşanma derecesine kadar getirdi ben ilkokul okumuşum daha önce hiç çalışmadım ne evim ne herhangi bir mal varlığım var. Eşime gelince onun da maddi durumu hiç yok askari ucret çalışıyor fabrika işçisi daha önce de kavgalar ederdik ama her seferinde barisirdik yani karı koca kavgaları bilirsiniz. Ben hayatında birinden supheleniyorum hatta kesin var diyorum ama elimde hiç bir delil yok..ne yapacağımı bilmiyorum üç cocukla çocuklarımı bırakmak asla istemiyorum ama bu zamn sartlarinda onlara nasil bakacağım yeniden kendime bir hayat kurabilir miyim bu süreci nasil atlatacagim hiç bilmiyorum ..bu durumu yaşayan var mı bu süreç nasil geçecek hiç bilmiyorum
Bu saatten sonra neden bu kadar çok çocuk sorusu size anlamsız gelecek. Bir yerden başlamanız lazım. Evliliğiniz bir kere ihanet yüzünden teklediyse bunu sonunda mutlaka bitecek bu evlilik. bir şekilde bir yerden başlamanız lazım. Çocuğunuz anaokulu çağında zaten. Okula verin siz de bir işe girinMerhaba arkadaşlar bir süredir burayı takip ediyorum kafamdaki sorulara cevaplar arıyorum.. ben onbir yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik ve üç cocugumuz oldu küçük olan dört yaşına yeni girdi yaklaşık beş ay önce eşimle normak bir tartışma yaşadık ve eşim konuyu çok abartarak boşanma derecesine kadar getirdi ben ilkokul okumuşum daha önce hiç çalışmadım ne evim ne herhangi bir mal varlığım var. Eşime gelince onun da maddi durumu hiç yok askari ucret çalışıyor fabrika işçisi daha önce de kavgalar ederdik ama her seferinde barisirdik yani karı koca kavgaları bilirsiniz. Ben hayatında birinden supheleniyorum hatta kesin var diyorum ama elimde hiç bir delil yok..ne yapacağımı bilmiyorum üç cocukla çocuklarımı bırakmak asla istemiyorum ama bu zamn sartlarinda onlara nasil bakacağım yeniden kendime bir hayat kurabilir miyim bu süreci nasil atlatacagim hiç bilmiyorum ..bu durumu yaşayan var mı bu süreç nasil geçecek hiç bilmiyorum
Aldattığı kadında aynı fabrikada çalışan biri olabilir. O da evli ve sorunları olan biri olabilir. Yada 2 güzel söze kanacak sevgiye aç yaş olarak küçük bir genç bir kız olabilir.yanılıyor olabilir misin? Asgari ücretli adam nasıl aldatır ki? E para işi değil midir bu işler biraz? Ev de kira ise hem de kim asgari ücretli çocuklu herifli sevgili olmak
Manyak mı yok memlekette?Yani cidden şu mübarek günde kötü bir şey demek istemiyorum ama, asgari ücretli 3 çocuklu evli bir herifin kim metresi olsun ya?
Ailem var arkamda..ama aileme bağlı kalmak istemiyorum.. eşim amca oğlu bide3 çocuk,mezuniyet ilkokul,asgari ücretli koca
Ya kendinize bunu neden yaptınız?
Evlilik hayatınız hamilelikle geçmiş zaten. Adam bal kaymak olsa çekilmez şu şartlarda. Aileniz yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?