- 7 Mart 2013
- 6.785
- 20.345
- 548
- Konu Sahibi yusraeflal
-
Ben metres olsam paralısını seçerimHanımlar siz gerçekten sadece paralı erkeklerin aldattığını ya da kadınların sadece paralı erkeklere metres olduğunu mu sanıyorsunuz?
Ahaha ay tabii yani onun bile hakkını vermek lazım ıefjdjdjBen metres olsam paralısını seçerim
O da onların enayiliği valla.Hanımlar siz gerçekten sadece paralı erkeklerin aldattığını ya da kadınların sadece paralı erkeklere metres olduğunu mu sanıyorsunuz?
Mutlaka… beni gezdirip tozdurmayacak hediyeler vermeyecek adam için neden metreslik konumunu kabul edeyim ki. Ne çıkarım olacak, Kıvanç olsa istemem doğruya doğru.Ahaha ay tabii yani onun bile hakkını vermek lazım ıefjdjdj
Vizyon olsa evli adamla mı olurlar Allah aşkına. Kim sevdiği adamı bile bile başka birinin yanına gönderir?O da onların enayiliği valla.
Ben metres olsam paralısını seçerim
e hani sadece tiktkta senin memelerini yerim diyorlardı sana güvenmiştimO da onların enayiliği valla.
O dedikleri olmuyo ki para yemeyen metres mi olur? Sümüklü mendil oluyo onlar.e hani sadece tiktkta senin memelerini yerim diyorlardı sana güvenmiştim
Para yoksa harbiden manasız. Yani ne bileyim kara kaşına gözüne ne yapacak ki adamı? Oldukça manasız ve amaçsız değil mi?Mutlaka… beni gezdirip tozdurmayacak hediyeler vermeyecek adam için neden metreslik konumunu kabul edeyim ki. Ne çıkarım olacak, Kıvanç olsa istemem doğruya doğru.
E yanii. Diğeri baya enayilik ya. Karşılıklı menfaat bile yok.Mutlaka… beni gezdirip tozdurmayacak hediyeler vermeyecek adam için neden metreslik konumunu kabul edeyim ki. Ne çıkarım olacak, Kıvanç olsa istemem doğruya doğru.
Sen demedin mi sadece paralı erkeklerin metresi var falan mı sanıyorsunuz diye… fakirleri ne yapsın metresler?E yanii. Diğeri baya enayilik ya. Karşılıklı menfaat bile yok.
Hanımlar siz gerçekten sadece paralı erkeklerin aldattığını ya da kadınların sadece paralı erkeklere metres olduğunu mu sanıyorsunuz?
Bu o kadar doğru ki...Yani şöyle bir adama bakan var ve üstüne metres olan var. Ustelik evdeki kadin da bunun icin endişeleniyor.
Ne garip bir hayat.
Hipergamiye aykiri, bu adamin bir tane bulduguna şükretmesi lazimdi. Ama bu adama metres olan da adamdan daha kotu durumda demek ki.
Bu adamlarla birlikte olan dahasi metres olan kadinlar nasil birileri görmek isterdim dogrusu.
Ya bulmamış ki konu sahibinin amca oğluymuş. Aileler evermiş işte ele gitmesin diye belli.Yani şöyle bir adama bakan var ve üstüne metres olan var. Ustelik evdeki kadin da bunun icin endişeleniyor.
Ne garip bir hayat.
Hipergamiye aykiri, bu adamin bir tane bulduguna şükretmesi lazimdi. Ama bu adama metres olan da adamdan daha kotu durumda demek ki.
Bu adamlarla birlikte olan dahasi metres olan kadinlar nasil birileri görmek isterdim dogrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?