Eşimin hayatında biri olduğundan şüpheleniyorum.

Evet gerçekten bu konuda size katılıyorum çok zor bir durum gerçekten elimde bir meslek yada ne bilim en azından lise mezunu olsaymisim keşke

Evet gerçekten bu konuda size katılıyorum çok zor bir durum gerçekten elimde bir meslek yada ne bilim en azından lise mezunu olsaymisim keşke
hiçbir şey için geç değil. yeter ki isteyin. Allahim yolunuza güzellikler sersin insallah düşündüğünüz gibi bir durum yoktur ama olma ihtimaline karşın bile planlarınızı yapın derim. sevgiler

Ailem var arkamda..ama aileme bağlı kalmak istemiyorum.. eşim amca oğlu bide
Aferin. Bütün bu güzelliklere bir de kuzenle evlilik.

Ailenize mecbursunuz,kusura bakmayın ama ilkokul mezunu birinin başka bir şansı yok ne yazık ki.

Ailenize sığınacaksınız,sonra da asgari ücretle bir fabrikada düz işçilik yapıp çocuklarınızı büyüteceksiniz. Şu anki halinizden daha iyi olacağınız kesin,maddi bir kayıp olmayacak.

Ailem var arkamda demişsiniz ama resmen ailenizden biriyle evlenmişsiniz Kusura bakmayın da asgari ücretle 3 çocuk yapılır mı? Bir de değil lise, üniversite mezunu olsanız bile iş bulmak zor.

Anne babanıza bağlı olmak istemiyorsanız eşinize bağlı olacaksınız. Siz böyle birine (kuzeninize) bağlı olacağınıza anne babanıza bağımlı olun daha iyi.

Yani cidden şu mübarek günde kötü bir şey demek istemiyorum ama, asgari ücretli 3 çocuklu evli bir herifin kim metresi olsun ya?
+1
Parası olmayan 3 çocuklu adamı kim ne yapsın?
Konu sahibi adamı gözünde büyütüyor olabilir. İnsan sevdiğini herkes sevebilir sanıyor işte.

Çocuklarınız büyümüş, bi iş bulun çalışın kenara para atın bi süre.. Başka ne yapabilirsiniz?

Yani gidip bir de kuzeniyle evlenmiş.
Yani aynı yaştayız, bizim devrimiz bu kadar düşük beklentiyle geçen bir devir değildi. Yani hayatınız bir önceki neslin hayatı resmen. Y kuşağı beklentiyi ne zaman düşürdü ya?
Kendimi hayal bile edemiyorum 3 çocukla amca oğlumla evli olarak. Offfff offffff

Oturup konuşun....madem boşanmak istiyorsun tamam boşanalım şartların nedir.Üç tane çocuğumuz var.Ben çocuk doğurdum baba/ana olduk.Bu nedenle de çalışamadım.Ayrılınca çalışmam gerekir.Çocuklara nasıl bakılacak ne düşünüyorsun diyeceksin.Sakın ona ben çocuklarımı bırakamam diye konuşma.Onun ağzını yokla.O da ben nasıl bakarım çalışıyorum derse.Ben onları babamın evinden getirmedim.Çareyi sen bulacaksın ayrılmayı istiyorsun madem diyeceksin.Dik dur hiç taviz verme.
Sonrası için...
Arkanda ailen varsa çocuklara bakarsa çalışırsın.İlkokul mezunu olduğunu söyledin.Bu durumda yapacağın iş,tecrübelisin çocuk bakabilirsin veya ev temizliği yapabilirsin.Bu ikisinin de şu an asgari ücretten fazla getirisi var.Eli ayağı tutan yaşlı da bakabilirsin.
Bilmiyorum ne dersin önerilerim için.

Eger ayrilmak istiyorsan ilk isin is bakmak olsun ilkokul mezunlarininda yapabilecegi bir cok is var hatta fabrika sartlari normal islerden cok daha iyi olabiliyor bazen.Maddi gucu eline al ondan sonra bakarsin ne yapacagina su an uc cocukla gecinmen cok zor hatta imkansiz.

yanılıyor olabilir misin? Asgari ücretli adam nasıl aldatır ki? E para işi değil midir bu işler biraz? Ev de kira ise hem de kim asgari ücretli çocuklu herifle sevgili olmak..bilemedim
Yok değil. Üstüne sevgilisine para yediren kadınlar bile var. Belli olmaz o iş hiç.

Sadece boşanmak istedi diye şüphelenmeniz biraz abartı değil mi?

Acilen birikim yapın gizli. Sonra yolunuzu çizin , hem belki bu süreçte delilde geçer elinize. Şu an sadece şüpheniz var.

Askari ücret ne ya? Tv’de haber izlenen,yazanı okusan yine öğrenirsin doğrusunu.. neyse..
Adam o parayla sizi bile doyuramıyordur kim ne yapsın senin kocanı yanlış anlama ama..
Peki siz niye tek nokta yerine sürekli iki nokta koyuyorsunuz ? Soru sorulunca da soru işareti neden koymuyorsunuz? Birde Tv diye yazılmaz kısaltmalar da harfler büyük yazılır . TV olarak . Haber izlesen bu arada izlenen değil . Ayrıca "ama" bağlaç olduğu için cümleleri bağlama da kullanılır sonda kullanılmaz. Bu arada sizin eğitim durumunuz nedir?

Siz şu an elde birşey olmadan ayrılamazsiniz . Üç çocuk , amca oğlu ve bir meslek yok . Ailelere gidin kocanızin kulağını çeksinler . Çocukların hemen düzenini kurun ve bir işe başlayın muhakkak. Sonra boşanmaya karar verirsiniz . Ofis temizliği gibi yarım günlük işlere başlayabilirsiniz ilk başta . Zamanla uygun işi bulursunuz. Ayrıca seçimden sonra bakın belediyelerde falan mevsimlik işçi alımı oluyor ilkokul mezunlarına veya İŞKUR 'a başvurun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…