- 19 Mart 2024
- 4
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi yusraeflal
-
Evet gerçekten bu konuda size katılıyorum çok zor bir durum gerçekten elimde bir meslek yada ne bilim en azından lise mezunu olsaymisim keşkeo yüzden boşuna dememişler kadınlarımız için ekonomik özgürlük ekonomik özgürlük ve yine ekonomik özgürlük. okuyun çabalayın bir işin ucundan tutun böyle erkeklerin kölesi olmayın. (gerçi çalışıp çok iyi maddi durumu olup manyak kocalarının kahrını çeken de çok ya neyse) asgari ücretle çalışan bir bey çalışmayan bir hanım ve 3 cocuk. benim evime aylık iyi bir miktar maaş giriyor ama 3.cocugu asla planlamadim. bosansam evim var arabam var meslegim var. çok şükür var da var. sizin yapacağınız pek birsey yok gibi duruyor. boşanmanın ardından veya öncesinde ise girseniz bile alacağınız maksimum ücret 17 bin. e o da kira mi karşılasın çocuğu kreşe mi yollasın ne yapsın neye yetsin. bence çulsuz kocanız sizi aldatmiyor da olabilir. aldatmamali yani. ayranı yok içmeye bir de ekstra sevgili masrafı mi çekecek? insallah öyle bir durum yoktur ama en kısa sürede bir zanaat öğrenmek faydanız olacaktır. atıyorum sarma sarıp mantı yapıp satılabilir. hersey yapılabilir ya yeter ki para kazanmak isteyin
Sorun ne bilemiyorum; fakat asgari ücretli adamın parası sadece karın doyurur, siz ve üç çocuğunuza yetiremez bile; elin kadını kara kaşına gözüne mi bununla beraber olacak? Hayatında biri olduğunu nereden çıkardınıen Büyük
Kocası ultra yakışıklıysa belki bir manyak denk gelmiştir ama sanmıyorum.Manyak mı yok memlekette?
hiçbir şey için geç değil. yeter ki isteyin. Allahim yolunuza güzellikler sersin insallah düşündüğünüz gibi bir durum yoktur ama olma ihtimaline karşın bile planlarınızı yapın derim. sevgilerEvet gerçekten bu konuda size katılıyorum çok zor bir durum gerçekten elimde bir meslek yada ne bilim en azından lise mezunu olsaymisim keşke
Aferin. Bütün bu güzelliklere bir de kuzenle evlilik.Ailem var arkamda..ama aileme bağlı kalmak istemiyorum.. eşim amca oğlu bide
+1Yani cidden şu mübarek günde kötü bir şey demek istemiyorum ama, asgari ücretli 3 çocuklu evli bir herifin kim metresi olsun ya?
Oturup konuşun....madem boşanmak istiyorsun tamam boşanalım şartların nedir.Üç tane çocuğumuz var.Ben çocuk doğurdum baba/ana olduk.Bu nedenle de çalışamadım.Ayrılınca çalışmam gerekir.Çocuklara nasıl bakılacak ne düşünüyorsun diyeceksin.Sakın ona ben çocuklarımı bırakamam diye konuşma.Onun ağzını yokla.O da ben nasıl bakarım çalışıyorum derse.Ben onları babamın evinden getirmedim.Çareyi sen bulacaksın ayrılmayı istiyorsun madem diyeceksin.Dik dur hiç taviz verme.Merhaba arkadaşlar bir süredir burayı takip ediyorum kafamdaki sorulara cevaplar arıyorum.. ben onbir yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik ve üç cocugumuz oldu küçük olan dört yaşına yeni girdi yaklaşık beş ay önce eşimle normak bir tartışma yaşadık ve eşim konuyu çok abartarak boşanma derecesine kadar getirdi ben ilkokul okumuşum daha önce hiç çalışmadım ne evim ne herhangi bir mal varlığım var. Eşime gelince onun da maddi durumu hiç yok askari ucret çalışıyor fabrika işçisi daha önce de kavgalar ederdik ama her seferinde barisirdik yani karı koca kavgaları bilirsiniz. Ben hayatında birinden supheleniyorum hatta kesin var diyorum ama elimde hiç bir delil yok..ne yapacağımı bilmiyorum üç cocukla çocuklarımı bırakmak asla istemiyorum ama bu zamn sartlarinda onlara nasil bakacağım yeniden kendime bir hayat kurabilir miyim bu süreci nasil atlatacagim hiç bilmiyorum ..bu durumu yaşayan var mı bu süreç nasil geçecek hiç bilmiyorum
Yok değil. Üstüne sevgilisine para yediren kadınlar bile var. Belli olmaz o iş hiç.yanılıyor olabilir misin? Asgari ücretli adam nasıl aldatır ki? E para işi değil midir bu işler biraz? Ev de kira ise hem de kim asgari ücretli çocuklu herifle sevgili olmak..bilemedim
Sadece boşanmak istedi diye şüphelenmeniz biraz abartı değil mi?Merhaba arkadaşlar bir süredir burayı takip ediyorum kafamdaki sorulara cevaplar arıyorum.. ben onbir yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik ve üç cocugumuz oldu küçük olan dört yaşına yeni girdi yaklaşık beş ay önce eşimle normak bir tartışma yaşadık ve eşim konuyu çok abartarak boşanma derecesine kadar getirdi ben ilkokul okumuşum daha önce hiç çalışmadım ne evim ne herhangi bir mal varlığım var. Eşime gelince onun da maddi durumu hiç yok askari ucret çalışıyor fabrika işçisi daha önce de kavgalar ederdik ama her seferinde barisirdik yani karı koca kavgaları bilirsiniz. Ben hayatında birinden supheleniyorum hatta kesin var diyorum ama elimde hiç bir delil yok..ne yapacağımı bilmiyorum üç cocukla çocuklarımı bırakmak asla istemiyorum ama bu zamn sartlarinda onlara nasil bakacağım yeniden kendime bir hayat kurabilir miyim bu süreci nasil atlatacagim hiç bilmiyorum ..bu durumu yaşayan var mı bu süreç nasil geçecek hiç bilmiyorum
Acilen birikim yapın gizli. Sonra yolunuzu çizin , hem belki bu süreçte delilde geçer elinize. Şu an sadece şüpheniz var.Merhaba arkadaşlar bir süredir burayı takip ediyorum kafamdaki sorulara cevaplar arıyorum.. ben onbir yıllık evliyim eşimle çok severek evlendik ve üç cocugumuz oldu küçük olan dört yaşına yeni girdi yaklaşık beş ay önce eşimle normak bir tartışma yaşadık ve eşim konuyu çok abartarak boşanma derecesine kadar getirdi ben ilkokul okumuşum daha önce hiç çalışmadım ne evim ne herhangi bir mal varlığım var. Eşime gelince onun da maddi durumu hiç yok askari ucret çalışıyor fabrika işçisi daha önce de kavgalar ederdik ama her seferinde barisirdik yani karı koca kavgaları bilirsiniz. Ben hayatında birinden supheleniyorum hatta kesin var diyorum ama elimde hiç bir delil yok..ne yapacağımı bilmiyorum üç cocukla çocuklarımı bırakmak asla istemiyorum ama bu zamn sartlarinda onlara nasil bakacağım yeniden kendime bir hayat kurabilir miyim bu süreci nasil atlatacagim hiç bilmiyorum ..bu durumu yaşayan var mı bu süreç nasil geçecek hiç bilmiyorum
Peki siz niye tek nokta yerine sürekli iki nokta koyuyorsunuz ? Soru sorulunca da soru işareti neden koymuyorsunuz? Birde Tv diye yazılmaz kısaltmalar da harfler büyük yazılır . TV olarak . Haber izlesen bu arada izlenen değil . Ayrıca "ama" bağlaç olduğu için cümleleri bağlama da kullanılır sonda kullanılmaz. Bu arada sizin eğitim durumunuz nedir?Askari ücret ne ya? Tv’de haber izlenen,yazanı okusan yine öğrenirsin doğrusunu.. neyse..
Adam o parayla sizi bile doyuramıyordur kim ne yapsın senin kocanı yanlış anlama ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?