Arkadaşlar yorum yapmadan direk konuya giricem.Biz nişanlı iken eşim öğretmen abisine30 milyar verdi adam sıfır araba aldı,köydeki abisine 2 milyar verdi ,ablasına 3 milyar verdi,yeğenine 1 milyar verdi ve bunlar geri vermediler aradan 2 yıl geçti.Birde okuyan iki yeğenine de arada bir 100 er milyonharçlık gönderir.Ben bu zamana kadar neden verdin diye eşime hiç sormadım onu yargılamadım...geçenlerde dedim ki lazer e gideyim tüm vücut yaptırayım oda dediki hastaneye git daha güvenilir dedi..hastaneleri araştırıyorum tüm vücut 500 den aşağı yok eşime tel ettim söyledim..oda demezmi kızımızın geleceği var bukadar büyük paralar veremem dedi..ben de o an sinirlendim ve ilk defa dedimki " vücudumdaki kıllar beni sağlık ve fiziksel görüntü açısından beni etkiliyor ,bu bir ihtiyaç sen önce kardeşlerine veripte alamadığın paraları düşün dedim..eşim çok kızdı "iki gün bu konu aramızda sorun oluşturdu..iki medeni insan gibi konuştuk oda anlattı..Hiç yorum yapmadan anlatıyorum kızlar sizce eşim haklı mı?
öğretmen abisi eşime okuması için destek olmuş ama maddi anlamda değil..köydeki abisinin yaydığı koyunlardan babası eşime okuması için biraz para göndermiş.yeğenlerine verdikleri para ise sadaka imiş..ablasına verdiği para ise eşim onlara acımış birkereliğine mahsus vermiş..ödemezlerse bidaha vermezmiş.ben salakmıyım karıcım dedi
bir olay anlatayım bide evliliğimizin ilk ayıydı eşime mesaj geldi baktım eltim..eşime yazmışki markette ütü masası gördüm 34 tl parasını gönder!!şok oldum sordum..eşim dediki zamanında yengem ufak paralar isterdi hayır diyemezdim 50 100 tlverirdim ama o mesaja cvp yazmadım dedi...YORUMLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR
ütü masası parası mı?akannehirakannehirakannehir
eltin şaşırmış galiba..keşke o zaman arasaydın..kocana atacağın mesajı benim kocama atmışsın diye..
eşimine anlattıklarına yorum katmamaya çalışıyorumki siz daha çok yardım edin diye bana..
eşim en küçük çocuk.çok fakirlermiş,annesi hastalanmış ölmüş eşim 15 yaşında iken.abilerinden biri köyde okuyamamış,babası ile beraber çobanlık yapmış,o paraların bir kısmı ile eşime harçlık göndermişler eşim minnet duyduğunu bu nedenle o parayı geri alamadığına üzülmediğini söyledi..öğretmen olan abisi tek maaşlı,oda zamanında eşimle babası gibi ilgilenmiş okula falan yazdırmış,eltim çamaşırlarını yıkamış maddi değil manevi destek olmuş genelde,onada sıfır araba aldı işte..hep minnet duyduğundan bahsediyor o yüzden ona haksızlıkta etmek istemiyorum ne bileyim işte,kafam karışık
Yani diğer paraları saymıyorum.. Tamam durumları kötüdür kardş kardeşe 1-2 ilyar destek çıkar.. Bunu da ödesinler diye beklemez belki.. Eee yeğenlerine de arada bir harçlık göndermesi de normaldir..
Ama 30.000 liraverip abinin altın sıfır araba çekmek pek de minnet olmuyor, yardım da olmuyor destek de.. Sonuçta öğretmenmiş, arabasını kendi de alabilir.. Haa alamıyorsa araba almasına destek olunur 3-5 milyar belki katkı sğlanır da sıfır arabanın tamamının parası da verilmez yani..
Canım benim... Şimdi bu öğretmen abi eşini okula yazdırmış... DElti de çamaşırlarını yıkamış öylemi... Ve eşinde bu yapılanlar için minnetini belirtiyor ve 30.000 tl veriyor...
Eh be güzelim sen bu adamın çamaşırıı yıkamıyormusun, yemeğini yapmıyor musun, ütüsünü ypmıyormusun, yatağında ona karılık yapmıyormusun?? Ona dünyanın en güzel hedyesini bir kız çocuğu vermedin mi??? Eee bu herif sana niye hiç minnet etmiyor???
500 tl lik bile minneti yokmuymuş sana???
Yuhh diyorum..
30 milyarlık minnet mi olur yahu... ÇAmaşır yıkama minneti 30 milyar... Keşke eşinin abisinin karısı ben olsaydım bana karşılıksız minnet için 230 milyar verse vben ömür boyu şin seni çok güzel kandırmış canım benim.. Duygusal bir girizgah la seni de canevinden vurmuş ve ymuşatmış....
VAlla ben senin yerinde olsam ben de hergün çamaşırını bulaşığını yıkıyorum yemeğini yapıyorum bana da biraz minnet duy derdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?