eşimin "hayır" diyememesi beni çıldırtıyor

eltiye diyecek laf bulamıyorum inanın şok oldum ya sanki eşine söylüyor
eşinize gelince sanırım hayır diyememe problemi yok size söyledigine göre
yardımcınız olsun allah ne diyeyim

Eşinin eksiklerini gideremiyor,ailesinin ihtiyaçlarını eşininkilerden önce tanıyor,karşılıyorsa orda duracaksınız yasakkelime

ben değil kaynımdan
değil arkadaşımdan
eşimden bile bu tarzda para istemem, çok ilginç
eşinize müstehak...
ama siz lazerinizi yaptırın, rahat rahat yaşayın boşverin eşiniz de bi de onlar için çalışsın sürünsün enyi gibi kaydirigubbakcemile
ben olsam çatır çatır harcarım
ki fırsatını bulursam öyle de yapıyorum
benim eşim de ben hariç herkese saçardı buna benzerkaydirigubbakcemile ama askere gitti geldi maşallah değişti şimdi beraber yiyos, içiyos, geziyos, adios :içelim:

para herkese var eşe yok

sadaka acıma şu bu bir insan madem kızını düşünüyor o zamanda evliliğini yuvasını düşünmeliydi.

şu erkekler zaten birtek karılarına para harcamazlar ve karına hayır diyebilirler

çok şaşırdım .özellikle de eltine.
sonuna kadar haklısın arkadaşım.
eşin fazla iyi niyetli...
hayır demesini bilmeli

Her aılede boyle kışıler vardır asla hayır dıyemezler her başı sıkışan ondan guya borc alır ama borcun gerı odenmesı hıc olmaz bazen olsada ne zaman olur bellı olmaz...

eşler eşlerinin harcamalarına gelınce ses cıkartıyor ama aıleye gelınce cıkartamıyor...

Kesinlikle haklısın ben burnundan getirirdim vallahi...
Eltine de çok şaşırdım. İnsan nasıl kaynından para ister hem de o tarz bir üslupla :S

bence aç telefonu önceeltine haddini bildir bune ya ne rahatlık sen sesini çıkarmassan haberin olmadan daha çok paralar gider ben sana diyim.. eşine deki bundan sonra senin ailen çocuğumuz ve benim de bence iki gün sonra her zorlukta sıkıntıda sen yanında olacaksın onlar değil.. bi denesin bakalım abi paraya sıkıştım bi 100 milyon gönder diye bakalım gönderiyomu 30 milyar değil bak dikkatini çekerim 100 milyon sadece eminim o kocandan daha önce ağlamaya başlayacaktır. yuvana sen sahip çık kocanlada kötü olmadan gerçekleri göster ama sessizde kalma derim ben.....

Yok artıkk
Şakamı bunlar. .
Nasıl bi eltiymiş o.Ne cürretle benim eşimden ütü masası parası ister.Çocuğu hasta olur neyse derim ama bukadarı çok fazla. .
Senin eşin vere vere en sonunda onlara muhtaç olucak. Ve yüzüne kapanan kapılar sonunda anlıcak yaptığı hatayı.
Sen sakın isteklerini erteleme. . Herkese para varda sanamı yok. Pess yani !!

ütü masası parası mı?akannehirakannehirakannehir
eltin şaşırmış galiba..keşke o zaman arasaydın..kocana atacağın mesajı benim kocama atmışsın diye..

yok artık benim kocamda banker kastelli sanki kendisi dağıtır ama ben istiyorsam sorgusuz sualsiz alır ve yapar ben sırf ona buna dağıttığı için isterim ama söylerimde bizden adam olmaz bir evimiz bile olmaz birikim yapmamız lazım diye daha yeni yeni aklı başına geliyo ama bakalım umarım düzelir daha dikkatli olur eşin,inşallah canım

Canım benim... Şimdi bu öğretmen abi eşini okula yazdırmış... DElti de çamaşırlarını yıkamış öylemi... Ve eşinde bu yapılanlar için minnetini belirtiyor ve 30.000 tl veriyor...

Eh be güzelim sen bu adamın çamaşırıı yıkamıyormusun, yemeğini yapmıyor musun, ütüsünü ypmıyormusun, yatağında ona karılık yapmıyormusun?? Ona dünyanın en güzel hedyesini bir kız çocuğu vermedin mi??? Eee bu herif sana niye hiç minnet etmiyor???
500 tl lik bile minneti yokmuymuş sana???
Yuhh diyorum..
30 milyarlık minnet mi olur yahu... ÇAmaşır yıkama minneti 30 milyar... Keşke eşinin abisinin karısı ben olsaydım bana karşılıksız minnet için 230 milyar verse vben ömür boyu şin seni çok güzel kandırmış canım benim.. Duygusal bir girizgah la seni de canevinden vurmuş ve ymuşatmış....
VAlla ben senin yerinde olsam ben de hergün çamaşırını bulaşığını yıkıyorum yemeğini yapıyorum bana da biraz minnet duy derdim....

Yani diğer paraları saymıyorum.. Tamam durumları kötüdür kardş kardeşe 1-2 ilyar destek çıkar.. Bunu da ödesinler diye beklemez belki.. Eee yeğenlerine de arada bir harçlık göndermesi de normaldir..
Ama 30.000 liraverip abinin altın sıfır araba çekmek pek de minnet olmuyor, yardım da olmuyor destek de.. Sonuçta öğretmenmiş, arabasını kendi de alabilir.. Haa alamıyorsa araba almasına destek olunur 3-5 milyar belki katkı sğlanır da sıfır arabanın tamamının parası da verilmez yani..

aynen katılıyorum diğer verdiklerine sözüm yok da 30 milyarı geri almamak ne demek:1shok:
bir arkadaşın dediği gibi eşin hayır demeyi iyi biliyor ama sana diyor ailesine değillmaz:
benimde eşimle buna benzer bir sorunum var benimkide kardeşine hayır diyemiyor bende başının etini yiyorum alsanaalsanasmileama 30 milyar verse ne yapardım düşünemiyorum bileaklinialirimsmile
artık eşin aklını başına toplasa iyi olur bence
çok yüz vermiş ailesine artık çeki düzen vermeli kendine

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu para vermeler 2 yıl önceydi.geri ödemediler..eşimin şu saVUNMASI da vardı.senle evlenmeden önce vermiştim bak şimdi hiç veriyormuyum demesi...dün amcasının oğlu aradı 1 buçuk milyar borç istedi bizimkisi yine hayır diyemedi..yarısını verebileceğini söyledi..hala veriyorsun dedim,onunn durumu iyi eylülde öder,ev yaptırıyormuş köye diyor.ev yaptıran adam hemen borcunu ödeyebilirmi ya..allahım çok sinirliyim.eşimide çok seviyorum buhuyundan nefret ediyorum

Eine soracağın şey şu:
Sana bi çocuk verdim, karılık yaptım..
Kokulu çoraplarını pis donlarını yıkadım ne ütünü eksik ettim ne yemeğini....
Bana 500 tl lik bile bi minnet duymuyormusun???
NAsı bir minet bu yenge 2 gömlek ütüledi diye 30.000 lira veriliyor ama karına 500 tl esirgiyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…