EvetÇift terapisine gitseniz karşılıklı yıpratma var gibi
Arkadaşlar ben babasından şiddet görerek baskıcı ve negatif konuşmaların bol olduğu sürekli eleştirilerek büyümüş bir kısım . 17 yaşından beri çalışıp aileme getirdim . Kendi çabamlada ev şartlarında çalışıp Türkiye derecesi yaparak atandım . Ailemin bana davranışları atandıktan sonra çok değişti özellikle babamın . Atandıktan 1 yıl sonra da hayatıma biri girdi çok iyi geldi bana evlendim . Ama eve girdikten sonra sorunlar başladı . Psikolojik olarak pek iyi değildim doktora gittik eşimle kaygı problemleri yaşadığım söylendi . Terapi ve ilaçlarla toparladım . Fakat bu süreçte eşim de sabırsız davrandı ve hep tartıştık ettik karşılıklı saygımızı zedeledik doktor bile bu eş size destek mi yoksa köstek mi belli değil dedi . Eşim iyi olmamı isterken hep benim yüzüme ailemi ve benım sorunlarımı vurdu . Aradaki saygı zedelenince bence benim sevgim de zarar gördü . Şimdi toparladık ama geçmiş konularımı okuyan bilir bazen yine sorunlar oluyor ve eşim direkt bağırıp ağır konuşuyor bana sen sorun arıyorsun diyip duruyor . Ben de tolere edemiyorum artık yani herşeyi batmaya başladı . Sinir anında söylediği lafları çok kafama taka taka böyle oldum .
Eşimle gizlimiz saklımız yoktur ev işlerinde yardım eder gezdirir ettirir ihtiyaçlarımı alır maddi olarak ne istesem o gün yeriz ama hep birbirimize sataşıyoruz sanırım o da yıprandı başlarda benim sinir krizlerim ve kaygılarımdan şimdi napıcaz bilmiyorum o önümüze bakalım diyor ama ben bi yanlış konuşsam direkt bağırıp tepki veriyor ve ben artık kaldıramıyorum
İşte biz hep eksi konuları konuşuyoruz ben eşime sürekli boşanalım demeye boşanma isteği oluşmaya başladı ne olacak bu işin sonu bilmiyorum birbirimizle uyuşamıyoruzÖfke kontrol bozukluğum ve eşimle kavgam
Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim . Çok mutsuz ve çaresiz hissettiğim bir akşam . Ben 3 aylık yeni evliyim ve öfke kontrol bozukluğum yüzünden tedavi oluyorum . İlk bir ay her şey kötüydü fakat tedavi olalı 2 aydır herşey mis gibiydi ki ta ki ilacımı iki gün düzensiz kullandığımdan...www.kadinlarkulubu.com
Eski konularınıza baktım siz de eşiniz de iletişim konusunda çok sorunlu insanlarsınız. İletişiminiz toksik, sıkıntı halde başladığı içibn bu şekilde devam eder. Bu halinizi düzeltmek için en doğrusu ilaçlarınızı kullanıp iyice kendinizi toparlayın, bu süreçte en az şekilde eşinizle iletişim kurun. Kavgalarda ses çıkarmayın. Kavga etmeyin. Tepki vermeyin. Karşı tarafta kavgalarda susarsa düzelirsiniz iki aya.
Ama ikinizin bu sıkıntılı hali sessiz kalmadan kendi kendine düzelmez.
çift terapileri bunun için var zaten. ne yapacağınızı bilmediğiniz için sizi yönlendirecekİşte biz hep eksi konuları konuşuyoruz ben eşime sürekli boşanalım demeye boşanma isteği oluşmaya başladı ne olacak bu işin sonu bilmiyorum birbirimizle uyuşamıyoruz
Bence de boşanin.İşte biz hep eksi konuları konuşuyoruz ben eşime sürekli boşanalım demeye boşanma isteği oluşmaya başladı ne olacak bu işin sonu bilmiyorum birbirimizle uyuşamıyoruz
Ayy tamam pekiBence de boşanin.
Siz de kurtulun kk'da kurtulsun
Kendiniz yazmışsınız sorununuzu zatenbirbirimizle uyuşamıyoruz
O halde kavgaya devam edin.Ayy tamam peki
Ama ikimizinde kötü bir alışkanlığı veya sorunları konuşmama huyumuz vs yok buraya üye oldum baktım insanlar neler nelerden boşanuyor acaba evliliğimi nasıl daha güzel hale getirebilirim diye düşünmeden edemiyorum çünkü bizimki saçma olaylardan birbirimize sarmakKendiniz yazmışsınız sorununuzu zaten
Valla konu açıyorum diye yeni evliyim tartışıyorum diye direkt evlilik bitireyim öyleyse .O halde kavgaya devam edin.
Sakin boşanmayın
Sonra da kk'ya her gün en az iki konu açın
Bitirmeyin. Ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi. Siz bırakırsanız bu adam masumun tekini bulur onun başını yakar. Siz gönüllüsünüz siz çekin.Valla konu açıyorum diye yeni evliyim tartışıyorum diye direkt evlilik bitireyim öyleyse .
İyi de ne sizin ne eşinizin yapıcı tek bir yorumunuz yokAma ikimizinde kötü bir alışkanlığı veya sorunları konuşmama huyumuz vs yok buraya üye oldum baktım insanlar neler nelerden boşanuyor acaba evliliğimi nasıl daha güzel hale getirebilirim diye düşünmeden edemiyorum çünkü bizimki saçma olaylardan birbirimize sarmak
Normal konuşmayı bıraktı herseyi bağırarak azarlayarak mı söylüyor? Yoksa sinirlendiği bazı konular oluyorda onlara mı çıkışıyorArkadaşlar ben babasından şiddet görerek baskıcı ve negatif konuşmaların bol olduğu sürekli eleştirilerek büyümüş bir kısım . 17 yaşından beri çalışıp aileme getirdim . Kendi çabamlada ev şartlarında çalışıp Türkiye derecesi yaparak atandım . Ailemin bana davranışları atandıktan sonra çok değişti özellikle babamın . Atandıktan 1 yıl sonra da hayatıma biri girdi çok iyi geldi bana evlendim . Ama eve girdikten sonra sorunlar başladı . Psikolojik olarak pek iyi değildim doktora gittik eşimle kaygı problemleri yaşadığım söylendi . Terapi ve ilaçlarla toparladım . Fakat bu süreçte eşim de sabırsız davrandı ve hep tartıştık ettik karşılıklı saygımızı zedeledik doktor bile bu eş size destek mi yoksa köstek mi belli değil dedi . Eşim iyi olmamı isterken hep benim yüzüme ailemi ve benım sorunlarımı vurdu . Aradaki saygı zedelenince bence benim sevgim de zarar gördü . Şimdi toparladık ama geçmiş konularımı okuyan bilir bazen yine sorunlar oluyor ve eşim direkt bağırıp ağır konuşuyor bana sen sorun arıyorsun diyip duruyor . Ben de tolere edemiyorum artık yani herşeyi batmaya başladı . Sinir anında söylediği lafları çok kafama taka taka böyle oldum .
Eşimle gizlimiz saklımız yoktur ev işlerinde yardım eder gezdirir ettirir ihtiyaçlarımı alır maddi olarak ne istesem o gün yeriz ama hep birbirimize sataşıyoruz sanırım o da yıprandı başlarda benim sinir krizlerim ve kaygılarımdan şimdi napıcaz bilmiyorum o önümüze bakalım diyor ama ben bi yanlış konuşsam direkt bağırıp tepki veriyor ve ben artık kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?