Daha büyük şeyler de var anlatamıyorum huyu böyleymiş öyle diyormuş benimle konuşmuyor aylardırBen ne okudum.Eşiniz numarasını sıze vermıyor mu .Bır sorun oldugunu sormak ıcın aılesıne deıl esınıze sormanız gerekıyır.Bu evlılık deil kusura bakmayın.En buyuk psıkolojık şiddet bu .
Senın kendıne saygısı olan bır kadın olarak bu ıgrenc adamı bolamanız gerekıyorDaha büyük şeyler de var anlatamıyorum huyu böyleymiş öyle diyormuş benimle konuşmuyor aylardır
Bunca anlattığınızın üzerine hala ne yapacağınıza karar vermediyseniz desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.. Anlaşılan eşiniz iyice sizi yıpratmış sağlıklı kararlar alıp uygulayamıyorsunuz..Daha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
ben size Bırakın yorum söyleyecek söz bulamıyorum akil tutulması falan yaşıyorsunuz siz ve yakınlarınız. Düzeleceğine beklemenin başka açıklaması olamaz çünkütelini bilmediğiniz bir adamla evli kalmak. ne farkı var yoldan geçen yabancıyla eşinin ?
koşarak uzaklaş.merve243 .!.:
Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olma...
hayatyasamayadeger .!.:
Ailen sen öldugun zaman anlarlar ya da Allah korusun esinin arkadaslarina satildigin zaman.Arkadaslarinin surekli seni aramasini istemesinden bunu cika
Yaşadığım tamamen başımdan geçen şeylerhayatyasamayadeger .!.:
Allah kurtarsin ne diyim.InsaAllah fake konudur.
Kocanızın psikolojisi yerinde değil intihar etmek ve bileklerini kesmek nedir yaaa....merve243 .!.:
Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Genişletmek için tıkla...
Konularınızdan anladığım kadarıyla kendinize saygınız yok. Ee boşanmaya da gönlünüz yok belli ki. Ee düzelmesini bekleyin madem, ne diyelim.Tam 2 yıldır evliyim çok severek evlendik 2 ay içinde düğün yaptık ettik evlendiğimizin haftasından sonra değişmeler başladı yüzüme bile bakmamaya başladı konuşmadı tersleyip sinirlenmeler hatsafhaya geldi artık dayanamayıp annesine anllatım ve olaylar daha çok büyüdü bana karşı kin beslemeye güvenmemeye başladı kendisi de anlatıyordu halbuki annesine ne sorunu olsa sadece annesi bana yansıtmıyordu iki yüzlü davranışlar sergiliyordu bende bunu farkettim bi yardımları dokunur diye medet umdum ama yok tabi bu gün dayanamadım içime atmaktan günlük yazdım eşim bunu görünce beni annemlere gönderdi gidiş o gidiş bir yıl annemlerde kaldım ne arayıp ne sordu orda artık boşanmak istedim gercekten sonra araya büyükler girdi eve getirdi beni düzelmiştir umuduyla geldim 2 ay sonra yine triplen yatağını ayırmalar başladı keşke dönmeseydim dedim kendime annesine anlatıyorum senin bi suçun yok onun aklı yerinde değil diyor defalarca karakolluk olduk kollarını kesiyor sürekli 2 defa intihar girişiminde bulundu şu anda da 2 aydır evi terk etti 2 aydır tek başıma yaşıyorum benim ailemde çok yapıcı bi şey olmaz diyor iyi olur bekle sabret herkes bunu diyor ama ortada koca yok 1 sene yanyana bile geçirmedik diğer aylarda hep küstü aşırı kinli bi insan ne yapmam gerekiyor üstelik namus duygusu sıfır arkadaş ortamına sürekli sokmak istiyor onlarla sohbet etmemi falan istiyor ben öyle bi insan değilim muhafazakar bi yapım var arkadaşları istediği gibi beni aramak istiyor değişikler anlayamadım ne yapmam gerekiyon bilmiyorum sabredilecek değişir mi boşanmak istiyorum açıkçası ama akraba olması beni frenliyor napmalıyım ?
Daha yilmamissin yilmazsin arkadasim ne yazikki ne yapican bu adami eş mi bu ? Hic bir iyi yani yok neyi duzelir bunun ?Daha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
Bir arkadaşa yazdığınız yorumu alıntılıyorum. Lütfen aynısını yapın.Daha büyük şeyler de var anlatamıyorum huyu böyleymiş öyle diyormuş benimle konuşmuyor aylardır
Kesinlikle profesyonel destek al çok üzüldüm senin için kıymetinin bilimesi gerekirken kötü muameleler yapılıyor sana
Size telefon numarasını bile vermeyen düsman gibi davranan bir adamla aynı evde kalarak neden bu çileyi kendinize çektiriyorsunuzDaha önceden de yazmıştım kafam karışık boşanmak istiyorum diye ailesi hep sen yanaş ona adım at diyor ben bıktım içimden gelmiyor telfon numarasını bile değiştirmiş bana vermiyor aynı evi paylaşıyoruz annesine gidip benimle ilgili iftiralar atıyor annesi bana söyleyince şok oluyorum resmen tutuluyorum bi şey diyemiyorum bi müddet bi erkek bunu niye yapar Allah aşkına evliliği istemiyor ama boşanmaya da korkusundan adım atamıyor çünkü babası karşı bu duruma kesinlikle kabul etmiyor akrabalık var ben gidip dava açsam üstüme kalmadık şeyler söyleyecekler herkes sabret diyor ama insanların önünde beni rencide ediyo onu arayıp bi şey isteyince alamam diyo ama ailesinden biri bi şey isteyince hemen gidip alıyor hiçbir şekilde beni saymıyor annesine soruyorum bi hatam var mı yok diyor biz senden çok memnunuz diyorlar sıkıntı ne diyorum bilmiyoruz diyorlar ne derdi var kimse söylemiyor çıldırmak üzereyim bi akıl verin ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?